birdman Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 czy wy tez nie mozecie zwrócić dzisiaj obliczonych jednostek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 juz mozna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 sluchajcie mam pytanie dzisiaj postanowilem przesiasc sie na tryb tekstowy skopiowalem tylko SetiStash i Seti (tekstowe) i teraz mam pytanie bo jak chce zaladowac wszystkie wolne sloty to za kazdym razem sie mnie pyta o wybor usera 1-2 i email. jak to pominac aby robil to automatycznie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 sluchajcie mam pytanie dzisiaj postanowilem przesiasc sie na tryb tekstowy skopiowalem tylko SetiStash i Seti (tekstowe) i teraz mam pytanie bo jak chce zaladowac wszystkie wolne sloty to za kazdym razem sie mnie pyta o wybor usera 1-2 i email. jak to pominac aby robil to automatycznie? uzyj setidrivera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 ponowie pytanie... skad scaignac ten arkusz do statystyk?? wiem ze byl na forum ale nie moge znalesc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki22 Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Znów na serwie są nieświeże statystyki, mniej wiecei z poniedziałku, nie wiem czy jest sens je wrzucać... :?trzeba miec dobre zrodlo informacji a nie takie jak ty masz jakies zacofane :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Znów na serwie są nieświeże statystyki, mniej wiecei z poniedziałku, nie wiem czy jest sens je wrzucać... :?trzeba miec dobre zrodlo informacji a nie takie jak ty masz jakies zacofane :lol: :lol:To podaj to twoje "dobre" źródło informacji :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 sluchajcie mam pytanie dzisiaj postanowilem przesiasc sie na tryb tekstowy skopiowalem tylko SetiStash i Seti (tekstowe) i teraz mam pytanie bo jak chce zaladowac wszystkie wolne sloty to za kazdym razem sie mnie pyta o wybor usera 1-2 i email. jak to pominac aby robil to automatycznie? uzyj setidrivera cos nie dziala juz chyba wiem co jest nie tak. ukrywam okienko dosowe zaraz po zalogowaniu i nastepne logowania robi automatycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Yeeeehhhhaaaaaaa :twisted: ....mniam... mniam... mniam... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam porośbe... Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w tym SETI?? Bo jak bym wiedział o co chodzi to kto wie może też sie dołącze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Mam porośbe... Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi w tym SETI?? Bo jak bym wiedział o co chodzi to kto wie może też sie dołącze :) Projekt SETI@Home jest przedsięwzięciem naukowym, wykorzystującym moc obliczeniową komputerów podłączonych do Internetu do poszukiwań sztucznie wytworzonych sygnałów pochodzących od cywilizacji pozaziemskich w emisji radiowej kosmosu. Poszukiwania są prowadzone w wybranym fragmencie (paśmie częstotliwości) całego spektrum promieniowania radiowego. Przeszukiwane pasmo ma szerokość 2MHz wokół częstości 1,42 GHz promieniowania radiowego charakterystycznego dla cząsteczek nie zjonizowanego wodoru międzygwiezdnego. Promieniowanie radiowe wybranego pasma częstotliwości rejestruje radioteleskop Arecibo (Puerto Rico). Pozaziemskich sygnałów sztucznego pochodzenia poszukuje się na drodze cyfrowej analizy sygnałów w zarejestrowanej emisji radiowej. Cyfrowa analiza sygnałów stosowana w Projekcie SETI@Home jest realizowana w architekturze przetwarzania rozproszonego wykorzystującego moc obliczeniową (niekoniecznie tylko tę wolną) komputerów podłączonych do Internetu. Projekt nie ogranicza liczby komputerów mogących wspierać go swoją mocą obliczeniową. Cechą wyróżniającą SETI@Home wśród dotychczas realizowanych projektów SETI jest bardzo wysoka czułość i dokładność analizy (kanały radiowe o szerokości 0,6Hz) zarejestrowanej emisji radiowej. W SETI@Home może uczestniczyć każdy użytkownik Internetu. Wzięcie udziału w Projekcie wymaga jedynie zainstalowania na komputerze programu Seti@Home w wersji 3.08 lub nowszej i utworzenia indywidualnego konta uczestnika. Program klienta SETI@Home może pracować jako wygaszacz ekranu w środowiskach systemów operacyjnych: MS Windows 9x/NT/2000 i Mac OS v7.x/8.x/9.x, lub jako program użytkowy bez interfejsu graficznego (tzw. wersja tekstowa) w systemach operacyjnych: MS Windows 98/NT/2000, Mac OS, UNIX (różne wersje), Novell NetWare, BeOS, OS/2 i VMS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Yeeeehhhhaaaaaaa :twisted: ....mniam... mniam... mniam... :wink: Gratuluje 1 m-ca. Calkiem szybko sie przebiles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 heh no to chyba sie dzisiaj do Was dołacze... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Yeeeehhhhaaaaaaa :twisted: ....mniam... mniam... mniam... :wink: no to teraz czekamy az dołączysz sie tym drugim katem :] bedziesz mial wtedy kogo scigac :]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 no więc... jestem z Wami :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 witamy witamy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Znów na serwie są nieświeże statystyki, mniej wiecei z poniedziałku, nie wiem czy jest sens je wrzucać... :?trzeba miec dobre zrodlo informacji a nie takie jak ty masz jakies zacofane :lol: :lol:Nie musisz się tak chwalić, jeśli chcesz to podaj inne źródło, a jak nie to proszę nie pisz tak bezsensownych postów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki22 Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 jak podasz gg to ci z mila checia podam owy adres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 bezsensowny to ty jestes prawad stat mena zabolala hehe psozukaj sam co ja ci ebde podawal wysil sie nie idz na gootwe I po co obrazasz twin-a? Przeciez twoj poprzedni post istotnie niczego nie wnosil do dyskusji. Chcesz cos sobie, czy moze znajomym z barwkomu udowodnic? A moze to jakis "test" na odwage i sprawdzenie meskosci: zapuscic sie na forum "nieprzyjaciela" i wrocic dumnie z obrazliwymi odzywkami (jako, ze skalpow juz niet :wink: )? Podajasz zrodlo aktualnych statow, super. Nie, to tez nic wielkiego sie nie stanie. (Waznie, ze wy na biezaco obserwujecie, jak sie zblizamy :twisted: ). Ergo: Konkurencja w liczeniu sluzyc ma wzajemnej mobilizacji, a nie obrazaniu czlonkow konkurencyjnego teamu :!: W koncu wszyscu i tak liczymy w jednej druzynie, na konto Polski. Nie pozdawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiut Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A ja mam dość nie podobają mi sie układy w grupie i odchodzę. Wydawaliście się grupą z potencjałem dlatego tweaka wybrałem - ale poza obelgami na konkurencje to nic nie robicie. Statystyki to co mnie kręci to robicie na odpierdal, softem który każdy może sobie pobrać. Przyszedłem …. liczę tygodniowo około 300 jednostek - nawet mnie nikt nie przywitał - nikt nie docenił :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki22 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 nie mam zamiaru nikogo obrazac a tym bardziej was czy jakiego kolwiek waszego uzytownika sora!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A ja mam dość nie podobają mi sie układy w grupie i odchodzę. Wydawaliście się grupą z potencjałem dlatego tweaka wybrałem - ale poza obelgami na konkurencje to nic nie robicie. Statystyki to co mnie kręci to robicie na odpierdal, softem który każdy może sobie pobrać. Przyszedłem …. liczę tygodniowo około 300 jednostek - nawet mnie nikt nie przywitał - nikt nie docenił :cry: Układy , jakie układy? O jakich obelgach mówisz ? Jak narazie to nas obrażano a nie my kogoś. Stystyki , tu się zgadzam . A co do softu , to o co chodzi? Mamy go sami napisać ? Stary , zastanwiałem się już ładny kawałek czasu kim jesteś. Ale nie licz że ktoś bedzie tu kogoś witał niewiedząc nawet czy ten ktoś czyta forum. Swoją drogą twój nick zakrawał na żart . BTW Wyobraź sobie że to Ty motywowałeś mnie do znajdywanie nowych komputerów. Bo jak to wygląda, fiut wyprzedza mnie w rankingu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A ja mam dość nie podobają mi sie układy w grupie i odchodzę. Wydawaliście się grupą z potencjałem dlatego tweaka wybrałem - ale poza obelgami na konkurencje to nic nie robicie. Statystyki to co mnie kręci to robicie na odpierdal, softem który każdy może sobie pobrać. Przyszedłem …. liczę tygodniowo około 300 jednostek - nawet mnie nikt nie przywitał - nikt nie docenił :cry: Układy , jakie układy? O jakich obelgach mówisz ? Jak narazie to nas obrażano a nie my kogoś. Stystyki , tu się zgadzam . A co do softu , to o co chodzi? Mamy go sami napisać ? Stary , zastanwiałem się już ładny kawałek czasu kim jesteś. Ale nie licz że ktoś bedzie tu kogoś witał niewiedząc nawet czy ten ktoś czyta forum. Swoją drogą twój nick zakrawał na żart . BTW Wyobraź sobie że to Ty motywowałeś mnie do znajdywanie nowych komputerów. Bo jak to wygląda, fiut wyprzedza mnie w rankingu :wink: To po pierwsze, a secundo, to wskaz chocby jeden post, gdzie ktos z liczacych z naszej grupy obrazalby kogokolwiek z innego team-u. "Przyjazna rywalizacja", jedynie na czyms takim sie opieramy, zarowno wewnatrz grupy, jak i poza nia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A ja mam dość nie podobają mi sie układy w grupie i odchodzę. Wydawaliście się grupą z potencjałem dlatego tweaka wybrałem - ale poza obelgami na konkurencje to nic nie robicie. Statystyki to co mnie kręci to robicie na odpierdal, softem który każdy może sobie pobrać. Przyszedłem …. liczę tygodniowo około 300 jednostek - nawet mnie nikt nie przywitał - nikt nie docenił :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 bezsensowny to ty jestes ten post byl pierwszy, nie mam zamiaru nikogo obrazac ten zas drugi, zreszta kolejnosc i tak jest tu bez znaczenia. W moim ulubionym prawie karnym pierwszego twojego posta porwnac moznaby do "popelnienia czynu zabronionego", drugiego zas do "zamiaru ewentualnego". To tak, zeby jasnosc byla, ze twoje czyny mijaja sie z deklaracjami. Chyba, ze teskt "bezsensowny to ty jestes" uwazasz za wyraz sympatii czy szacunku :D . Wez to pod rozwage, bardzo cie prosze. (Nie)pozdrawiam M. Update: jak podasz gg to ci z mila checia podam owy adres Jak widze, cos sie zmienilo w twoim zachowaniu. I bardzo dobrze, bo i po co ta niepotrzebna niechec. Dlatego tez, jezeli za bardzo na ciebie "najechalem", to tez przepraszam. Pozdrawiam :D M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Szkoda fiuta :( Odszedł od nas ale ile mógł stać :) Chyba mu sił i wytrwałości nie starczyło sił :( Ale żadnych przeprosin ode mnie nie usłyszy ani mowy dziękczynnej za jego WU :) Próżność niektórych jest straszna :) Panowie nie martwmy się w jedności siła!!! A my kombinujemy kolejne 2 CPU! I dzieki fiutowi jedno oczko UP!!! Pozdrawiam Cammel and Krisq!!! A raczej sam Krisq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 kuki daj ten adres na forum!!! Nie wstydz sie :) Pozdro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Dzisiaj Athlonik juz bydzie umnie w domku wieczorem. W sobote wieczorem jak będe miał siły po całodnowym przerabianiu wc ,to go jeszcze wykręce i zapuszcze mu seti Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 A ja mam dość nie podobają mi sie układy w grupie i odchodzę. Wydawaliście się grupą z potencjałem dlatego tweaka wybrałem - ale poza obelgami na konkurencje to nic nie robicie. Statystyki to co mnie kręci to robicie na odpierdal, softem który każdy może sobie pobrać. Przyszedłem …. liczę tygodniowo około 300 jednostek - nawet mnie nikt nie przywitał - nikt nie docenił :cry:Jakto nie!!!!! A kto się dziwił że idziesz jak błyskawica :lol: 8O tak śmignoł 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...