muzycom Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Nikt go niewidiał więc nadal jest tajny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 to ja tez sobie policze 8) nie zaszkodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 to ja tez sobie policze 8) nie zaszkodzi :wink:no to witamy w naszym teamie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Jakby to kogos intersowalo to ja tez licze... Co prawda na mojej lux maszynie mam 8-10 godzin na wu ale zawsze to cos :D WU ida na konto Birdmana (juz jakies 1,5 tygodnia). ] no i nici z mojej TAJNEJ broni :] stefan sie ujawnił... Tajna bron przeprasza za ujawnienie tej jakze szokujacej opinie publiczna wiadomosci i obiecuje poprawe. Niniejszym zaczyna liczyc w glebokiej konspiracji. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 witamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Moi mili koledzy i kolezanki (sa takie?) mam nadzieje ze najczarniejsze mysli o slomianym zapale sie nie sprawdza i ze pociagniemy jeszcze dlugo razem. Nie wiem czy juz doczytaliscie o zlocie podkrecaczy i moderow w gransku jesli nie to informuje ze cos takiego jest planowane (info oczywiscie do odnalezienia na lamach Tweak.pl) Mam w zwiazku z tym nieformalna propozycje aby sie tam spotkac i poznac osobiscie (tyle nas laczy min boje na WU :), Ci scigajacy z tymi przegonionymi itp itd) a przy okazjii dobrze sie bawic!!!! CO WY NA TO????? Polowa Teamo Cammel and Krisq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 ale beda roszady niedlugo: no a ja chyba znalazlem drugiego kompa do liczenia. laptopa. moze bedzie tych 10 jednostek na tydzien. a jesli nawet 5 bedzie to juz cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Szlag mnie trafi, statystyki znów nieaktualne, ale postaram się, żeby to był ostatni raz, w weekend będę szukał innego źródła. Niestety user kuki22 nie odpowiedział na mojego priva, trudno. Do rzeczy. Czołówka: Najaktywniejsi: Reszta: 1,2,3. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Twin jaki masz problem z tym arkuszem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Twin jaki masz problem z tym arkuszem?Witam Barkomp :) . Problem jest taki, ze seti team ściąga mi nieaktualne statystyki, gdyż takie są na serwie projektu. Mogłbyś podać jakiś alternatywny link? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 To jest bardzo dobry i jedynie słuszny link dla Was. Te dane są z reguły aktualne i o dziwo na serwerze Berkeley właśnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 hmm w sumie to mozna by stworzyc kwerende w excelu ktora pobiera tabele z wynikami ze strony, a nastpenie stworzyc funkcje ktore porownuja aktualne wyniki z uzyskanymi wczesniej; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Jak sie podoba podpis? Podejrzalem u konkurencji ;). Imo fajny bajer, moze sie przyczynic do wzrostu userow. /na stronie glownej tweaka moznaby umiescic taki sam ze statystykami grupy, coby miec zawsze pod reka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jak sie podoba podpis? Podejrzalem u konkurencji ;). Imo fajny bajer, moze sie przyczynic do wzrostu userow.Fajny bajer, ale zdecydowanie za duzy. Wlasnie pracuje nad swoja wersja, troche mniejsza... :) --- 3:40: oki, narazie tyle... wyniki mam cachowane na serwerze u siebie przez 5 minut, wiec nie powinno byc lagow. Poki co tylko moje wlasne sa, bo sie spieszylem, jutro albo pojutrze dorobie sobie miejsce w teamie czy cos.. i jak sie spodoba to moze zrobie tak, zeby mozna bylo wyciagnac obrazek dla dowolnego usera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 To jest bardzo dobry i jedynie słuszny link dla Was. Te dane są z reguły aktualne i o dziwo na serwerze Berkeley właśnie :) Tak, są aktualne, tylko jak je ściągnąć SetiTeam? Jak sie podoba podpis? Podejrzalem u konkurencji ;). Imo fajny bajer, moze sie przyczynic do wzrostu userow.Fajny bajer, ale zdecydowanie za duzy. Wlasnie pracuje nad swoja wersja, troche mniejsza... :) --- 3:40: oki, narazie tyle... wyniki mam cachowane na serwerze u siebie przez 5 minut, wiec nie powinno byc lagow. Poki co tylko moje wlasne sa, bo sie spieszylem, jutro albo pojutrze dorobie sobie miejsce w teamie czy cos.. i jak sie spodoba to moze zrobie tak, zeby mozna bylo wyciagnac obrazek dla dowolnego usera :) Administracja wyraziła na to zgode? :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Administracja wyraziła na to zgode? :) Yyyy... Mam nadzieje, ze nie poleca za to glowy :). W koncu to dla dobra teamu a nie zadna reklama. Juz widze tych nowych userow dolaczajacych sie do teamu tylko po to zeby miec cos takiego. :roll: Jak to ktos kiedys napisal "dla ladnych statystyk" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 no dobra; postaram sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za te statystyki; niczego jednak nie obiecuje (bo teraz za bardzo czasu nie mam); Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Kilka dni temu miałem tu takie statystyki w podpisie i poproszone mnie abym je usunął. Ponieważ jak kilka osób tak będzie miało to modemowców to dobije. Ale jak będzie jakaś wersja mini to ja też bym chciał. A może wstawcie sobie w danych pod obrazkiem np.: SETI: 1234 WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a komu przeszkadza taki obrazek jak u Fida? toz to ma ze 2 kilo na modemie 0,5 sekundy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 a komu przeszkadza taki obrazek jak u Fida? toz to ma ze 2 kilo na modemie 0,5 sekundyPrzemnóż przez liczbę podpisów i już jest problem - tepsa "kochana" ze swoimi transferami o to zadba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Obrazek mial 1KB, wiec niewiele, same avatary na jednej stronie zajmuja kilkadziesiat KB + kilkadziesiat KB samego html'a (na tej stronie prawie 90, a w sumie z grafika ok 150KB), ale nie bede sie klocil. Kilka dni temu miałem tu takie statystyki w podpisie i poproszone mnie abym je usunąłszkoda ze mnie nie poproszono... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 szkoda ze mnie nie poproszono... Jak tylko zobaczylem Twoj podpis odrazu usunalem swoj. Dziwne tylko, ze mojego moder nie usunal, chociaz badziej rzucal sie w oczy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Porównaj swoją liczbe postów z FiDO :) Można powiedzieć, że jesteś partyzant ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 hej koledzy Działą wam seti bo mi juz od 3 dni nie che pobrać jednostek ani wysłąc .A już mi sie zapas który miałem skończył :( . (kurde nawet gg mi nie działa ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 hej koledzy Działą wam seti bo mi juz od 3 dni nie che pobrać jednostek ani wysłąc .A już mi sie zapas który miałem skończył :( . (kurde nawet gg mi nie działa ) U mnie wszystko ok :) Mam dobrą nowinę a propos Barwkompu, w ciągu 4 dni zniwelowaliśmy stratę do nich o prawie 1000WU. ;] Oby tak dalej! :mrgreen: Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ci co używają seti drivera .Mozecie mi wysąłc z 20 jednostek , bo mi za chiny nie che pobrać ,a nie che mieć zaległości e-mail to cobraf@poczta.onet.pl .A i wywala mi w klijencie takie coś : recv fd=64 n=0, errno=2 Unexpected end of data from server . Moze ktos wiec o co chodzi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja niestety uzywam setistatsh wiec nie pomoge. u mnie jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Mam dobrą nowinę a propos Barwkompu, w ciągu 4 dni zniwelowaliśmy stratę do nich o prawie 1000WU. ;] Oby tak dalej! :mrgreen: Pozdro. KriS-owi to zawdzięczacie! Jak mu się kompy "skończą" nie będzie tak różowo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Mam dobrą nowinę a propos Barwkompu, w ciągu 4 dni zniwelowaliśmy stratę do nich o prawie 1000WU. ;] Oby tak dalej! :mrgreen: Pozdro. KriS-owi to zawdzięczacie! Jak mu kompy "skończą" nie będzie tak różowo ;) KriS robi b. dużo dla naszego teamu, ale jest to zasługa całej drużyny :D . PS. Otatnio rozpędu nabrał też KRECIK, który ze środka tabeli awansował na jedną z czołowych pozycji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Normalnie pletwy juz opadaja. Zobaczcie na pozycje Barwkompu... Po<span style="color:red;">[ciach!]</span>e jest to pezechodzenie WU razem z userami :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...