PioZ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Normalnie pletwy juz opadaja. Zobaczcie na pozycje Barwkompu... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest to pezechodzenie WU razem z userami :evil:Jeśli niezrzeszony dołącza do grupy to chyba normalne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Normalnie pletwy juz opadaja. Zobaczcie na pozycje Barwkompu... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest to pezechodzenie WU razem z userami :evil:Jeśli niezrzeszony dołącza do grupy to chyba normalne :)Kiedyś i tak Was wyprzedzimy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Chyba zaczne oferować ludziom za przystapienie do naszego team'u lizaki albo co :lol: bo jak narazie wszyscy zrobili wielkie oczy " Po co mi to ??" nie chce mi sie " Qrwa to tak jakby on liczył WU a nie jego komp. Sami ciecie, zero idei grrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 z lizakami nie glupie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja mam samych takich - jak mu sie zjebie albo zrobi format to nic nawet nie powie - nie da rady ich kontrolowac - dlatego juz 2 tygodnie wspieram medycyne w UD - tam wszsystko czarno na bialym - kto liczy a kto nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 no dzis pobawaiełm sie z siecią i wszystko jest ok juz leci 9Wu z kompa siory i juz zaczynam liczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Normalnie pletwy juz opadaja. Zobaczcie na pozycje Barwkompu... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jest to pezechodzenie WU razem z userami :evil: Gdzie mozna zobaczyć statsy barwkompu? Tzn. ile nam brakuje? Bo ja już liczę 18h na dobę , a na święta mam zamiar testa zrobić i zostawić kompa z seti w akademiq od 20 do 28 grudnia :D Nareszcie mój Volcano 11 sobie pochodzi na 5k rpm :DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Jezus Maria .Widzieliście Barwkompa skok o 11 miejsc czyli na 35 i przyrost 16843Wu (to przez tych 4 co dołaczylo napewno) A my sie kisimy na 60 miejscu (no coprawda statystyki troche nie aktualne 8) ) Tweakowcy Trzeba sie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ostro do roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Gdzie mozna zobaczyć statsy barwkompu? Tzn. ile nam brakuje? Tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Teraz Wam brakuje 25534WU, ale też przez nowych co do nas dołączyli i przez przyrost naszej drużyny przed ich dołączeniem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 kurcze, ale odskok, moze do nas dolaczy jakis mocarz z 20k WU na koncie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Wszystko da sie zniwelowac mam pytanie: u mnie seti liczy jednostke w okolo 2:30. Ale sa tez takie jednostki co liczy 2:00. Po czym poznac taka jednostke? A sa takie co liczy jeszcze dluzej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Wszystko zależy od AR próbki, im niższe tym wolniej liczy, programik, który to sprawdza to SetiSpy w zakładce Work Unit :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 kurcze, ale odskok, moze do nas dolaczy jakis mocarz z 20k WU na koncie :DZawsze mamy Kris'a drugie konto w zapasie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Czy AR to Angle Range :?: Jaka jest tego powiedzmy normalna wartość (średnia) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Trzeba jakąś akcje reklamową zrobić, bo 125 osób na tyle userów tłika z takimi kompami to gorzej niż cienko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Normalna AR to 0.427° (chyba :lol:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 ja sie powaznie o to ar pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 A ja poważnie odpowiadam :lol: Jestem pewnien, że to jest wartość "standardowa" 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 to znalazlem dwie perelki: 1. prawie 5.9 2. 0.029 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Perełki :?: Ja miałem 11.5 8) i 0.001 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 niezle ale ja tylko kilka jednostek przejzalem z ciekawosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 trzeba sie podciagnac w seti :( przez ostatnie 2 tygodnie sie opierdzielalem :) werbujcie nowych ludzie trzeba gonic barwkomp'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Dlaczego Kris nie przeniesie drugiego konta??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 nie mozna przenosic kont !! mozecie sie polaczyc z serwerem ( sciaganie WU i wysylanie ) ja probuj od godziny i cos nie idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 nie mozna przenosic kont !! mozecie sie polaczyc z serwerem ( sciaganie WU i wysylanie ) ja probuj od godziny i cos nie idzie Dokladnie porzaka tez mam jednostki do wyslania i nie ida :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 probuje od ponad 5 godzin i nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 nie mozna przenosic kont !! mozecie sie polaczyc z serwerem ( sciaganie WU i wysylanie ) ja probuj od godziny i cos nie idzie Chyba miał na myśli czy KriS nie dołączy się do Tweak.pl SETI :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Mnie dobijają te przestoje z seti serwerem. Jak im coś padnie to w pracy maczek przestaje liczyć :/ . Zawsze po takiej akcji spadam o 2-3 miejsca w rankingu. Próbowałem tam zainstalować jakiś program buforujący WU ale zainstalować taki software to jakiś wyczyn magiczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 nie mozna przenosic kont !! mozecie sie polaczyc z serwerem ( sciaganie WU i wysylanie ) ja probuj od godziny i cos nie idzie Chyba miał na myśli czy KriS nie dołączy się do Tweak.pl SETI :wink:mhhh moze nie zauwazyles ale KriS jest na pierwszym miejscu w druzynie :idea: :idea: http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/fcgi-b...p&name=Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...