muzycom Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Pewnie mowa o 2 koncie Krisa tym takim lekko rzecz biorąc kosmicznym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Właśnie mi o to drugie konto chodzi: 50) KriS 47933 35.341 years 6 hr 27 min 31.3 sec Wed Dec 17 06:28:42 2003 Poland 50 miejsce w Polsce;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A kiedys na moim amd 200mhz jednostka liczyla sie okolo 50h :D teraz okolo 4-5 :D a niech liczy sobie jak ma stac i nic nie robic :P Chłopaki - jest dobrze mamy rodzynka z super kompem i jak posiedzi parę godzin - tweak pójdzie w górę jak burza ... 101) Specialized 20 0 hr 16 min 0 hr 00 min 49.6 sec 50s na jednostkę ... pomyślcie - przez godzinkę 72 jednostki ... przez dobę 1728 .... tydzień i jest 12096 ... :D 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Dziś rano odpalam seti, było wyłączone cholera wie czemu. Problem polega na tym, że policzył task, ale nie może wysłać wyniku. Dostaje komunikat : "connect : no such file or directory , can't connect to server; will retry in an hour". Moje pytanie brzmi : WTF???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Dziś rano odpalam seti, było wyłączone cholera wie czemu. Problem polega na tym, że policzył task, ale nie może wysłać wyniku. Dostaje komunikat : "connect : no such file or directory , can't connect to server; will retry in an hour". Moje pytanie brzmi : WTF???? Normalka, problemy z serwerem, kilka postów wyżej zostało to już napisane, czytaj uważnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 serwer juz bodaj dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 TO CO Z TYM KONTEM KRISA - PRZENIESIE JE DO NAS CZY NIE? - SNAP JAKBYS MOGL NIE ROBIC ZE MNIE IDIOTY TO BYM SIE BARDZO CIESZYL... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 serwer juz bodaj dzialaJa mam nadal problemy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Przydatny link na kiedys tam: status serwerow Seti ps. konto przeniose bo w starej grupie nie ma z kim konkurowac a w sumie prawie ja tylko tam licze :( szkoda bo fajnie tam bylo... jak tylko serwer mi na to pozwoli to przeniose swoje konto - teraz mam non stop 'blad serwera" :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Przydatny link na kiedys tam: status serwerow Seti ps. konto przeniose bo w starej grupie nie ma z kim konkurowac a w sumie prawie ja tylko tam licze :( szkoda bo fajnie tam bylo... jak tylko serwer mi na to pozwoli to przeniose swoje konto - teraz mam non stop 'blad serwera" :? Lux, bye bye Barwkomp ;) Thx KriS Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Twin ja bym tak ich nie podpuszal ;-) Jak widzisz radza sobie znacznie lepiej niz my w "zbieraniu nowych" wiec moje konto moze sie okazac dobre ale na krotka mete :( A co do jednostek... to mysla ktos o postawieniu jakiegos serwera proxy? Cos co by cachowala WU tylko dla naszej grupy i w razie padu glownego serwera pozwoli nam liczyc jeszcze przez dzien lub dwa? W sumie potrzebne do tego jest jakis komp 24h/dobe + lacze - dysponuje ktos czyms takim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Chłopaki - jest dobrze mamy rodzynka z super kompem i jak posiedzi parę godzin - tweak pójdzie w górę jak burza ... 101) Specialized 20 0 hr 16 min 0 hr 00 min 49.6 sec 50s na jednostkę ... pomyślcie - przez godzinkę 72 jednostki ... przez dobę 1728 .... tydzień i jest 12096 ... :D 8O 8O Jak to możliwe? 8O Chwalmy goscia bo gotów jeszcze odejść jak to zrobił jeden pan o brzydkim nicku. ( [ciach] , czy jak mu tam ) :wink: BTW szkoda tylko że liczył 16 min i przestał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 NIe moge przez cały dzień połaczyć się co się dzieje ?? komp się marnyje az mi szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zamiast pobierać sobie dajmy na to 300WU to wy pewnie pobieracie po 10-20WU, oczywiście może to stanowić problem dla osób bez stałego łącza lub osób, które mają małe dyski, ale lepiej dmuchać na zimne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Niestety nie znalazłem narazie zadnego alternatywnego serwera. Dziwne jest to, że o ile na serwerze setiathome.ssl.berkeley.edu statystyki uaktualniane są co jakiś czas ( 1 dzień? ), to na setiathome2.ssl.berkeley.edu są cały czas aktualne, jednak gdy podam w seti@team ten drugi adres to i tak ściągane są nieaktualne statystyki, dokładnie takie same jak na pierwszym serwerze. :/ Nie qmam tego :/ . Będę próbował dalej... Jeśli ktoś z Was przyłączyłby się do poszukiwań, lub wymyślił jakiś inny sposób rozwiązania problemu to byłoby super. :) Wrzucam narazie to co jest: Czołówka: Najaktywniejsi: Reszta: 1,2,3. Na dzień przerabiamy ok 840 WU. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Nie znam tego softu do robienia statsów, ale ja korzystam z tego>>> http://setiathome.ssl.berkeley.edu/fcgi-bi...p&name=Tweak.pl linku i jest wszystko cacy, znaczy cały czas jest wszystko aktualne, niech ktoś się lepiej przerzuci na robienie w Excelu lub czymś innym :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A kiedys na moim amd 200mhz jednostka liczyla sie okolo 50h :D teraz okolo 4-5 :D a niech liczy sobie jak ma stac i nic nie robic :P Chłopaki - jest dobrze mamy rodzynka z super kompem i jak posiedzi parę godzin - tweak pójdzie w górę jak burza ... 101) Specialized 20 0 hr 16 min 0 hr 00 min 49.6 sec 50s na jednostkę ... pomyślcie - przez godzinkę 72 jednostki ... przez dobę 1728 .... tydzień i jest 12096 ... :D 8O No ladnie... mozesz zdradzic co to za komp ? Twin dzieki za statsy, no i czekamy na KriS'a :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 User o nicku Krecik tez bardzo ladnie idzie - w koncu sie cos ruszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 i znow spadlem grrrr ale odbije to sobie na dniach do gry wchodzi 2x PII 350 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 dalej kris - mysle ze server juz dziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 uhm... dziala: Added to team You have been added to the team Tweak.pl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 OMG!! pieknie KRiS...rispect :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 uhm... dziala: Added to team You have been added to the team Tweak.pl :D nie nooooo to jest piekne!!! nalzey KriS Ci sie duuuuuzy lizak :) za ten chwalebny wyczyn!!! :). hehe panowie to mamy 94934 jednostek czyli gdzies 28 mijesce w polsce!!!! teraz trzeba wyterzyc maszynki i do dziela pierwsze mijesce nie daleko!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 uhm... dziala: Added to team You have been added to the team Tweak.pl :D nie nooooo to jest piekne!!! nalzey KriS Ci sie duuuuuzy lizak :) za ten chwalebny wyczyn!!! :). hehe panowie to mamy 94934 jednostek czyli gdzies 28 mijesce w polsce!!!! teraz trzeba wyterzyc maszynki i do dziela pierwsze mijesce nie daleko!!!! No jeszcze "tylko" 14x tyle co mamy i bedzie 1sze miejsce :). Dzieki KriSowi ten maly kroczek do pierwszego miejsca okazal sie duzym krokiem w historii tweaka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 KriS na czym Ty liczysz ze masz tyle pakietow zakosiles jakis klaster czy co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 To stare konto mam od bardzo dawna... wiec byl czas aby tyle punktow na nim uzbierac :) W sumie goscie z poprzedniej grupy mnie zmotywowali do tego aby zaczac liczyc na wszystkich kompach do jakich mam dostep :-) Indywidualnie nie mogli dac rady wiec zebrali sie wieksza ekipa i na jedno konto liczyli... wiec i ja odpalilem "pare" sesji wiecej no i juz nie dali rady :lol: No i tak juz zostalo... w sumie od niedawna licze na wiekszej ilosci kompow niz tylko na jednym (domowym). W sumie nigdy nie mam czasu napisac jakiegos softa co tego calego balaganu bedzie pilnowal bo majac 5 klientow to mozna to "recznie" obskoczyc ale upilnowac 50 klientow seti aby wszystkie liczyly to juz nie tak prosto :-) Swoja droga... mowisz, ze ja dobrze licze.. zobacz na statsy Krecika - on jeszcze szybciej sie wspina. A moze sam Krecik napisze (o ile sledzi watek) na czym to liczy? :-) (a raczej na ilu kompach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Big respect panowie, więcej nas potrzeba !!! Za rok kupie antka 64 i 2 kompy już będą liczyć. 1 miejsce w Polsce musi być :DD Aliens, get ready !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 hehe pierwsze nei do walniecia tam licza wszystkie kompy na polibudzie poznanskiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 E tam nie do walniecia. Mało to nas pracuje po firmach? Trzeby by zorganizować szeroko zakrojoną akcję naborową ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 E tam nie do walniecia. Mało to nas pracuje po firmach? Trzeby by zorganizować szeroko zakrojoną akcję naborową ;]hmm... a ja to co robie od jakiegos czasu :?: :twisted: kupili u nas troche P4 2,6 HT, to po co sie maja marnowac? jada z koksem dwuprocesorowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...