Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Druzyna Purepc.pl W Seti

Rekomendowane odpowiedzi

no widzisz ... masz za slabe fsb niestety .. rozniacamiedzy 133 a ponad 200 jest calkiem spora .. nie zadzialasz za duzo jesli niezwiekszysz fsb.. fsb wieksze pamieciida synchro wszystkorosnie wtedydosc mocno ... najlepiej zmien plytegłówna na cos nowszego ..

ale ważne zebys liczyl ... :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak siedzie na kompie to macie ustwaione na low czy normla piorytet?? aha i dlaczego jak dam na high to jużnie moge tego odznaczyc tylko restert pomaga??? wiem że to high ale przeciezs odznaczyć powinno sie dać naciskam przez 3 minuty i nic stat bar odświerza się co jakieś 5 s a tego nie da rady odznaczyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak siedzie na kompie to macie ustwaione na low czy normla piorytet?? aha i dlaczego jak dam na high to jużnie moge tego odznaczyc tylko restert pomaga??? wiem że to high ale przeciezs odznaczyć powinno sie dać naciskam przez 3 minuty i nic stat bar odświerza się co jakieś 5 s a tego nie da rady odznaczyć

Standardowo ustaw na low. Jak nic na kompie nie robisz (bo akurat np. spisz) to mozesz mu chwilowo zwiekszyc priorytet. High sie daje normalnie wylaczyc. Nie klikaj przez 3 minuty tylko kliknij raz na jeden z nizszych priorytetow i poczekaj chwile az sie zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos nie bardzo z tymi statami, niby przeliczylem tylko 10 WU a z samego domowego kompa poszlo ponad 30.

No tak , dopiero zauwazylem ze to swiezutkie staty z wigilji :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś linka do tego jak zainstalować Seti tak żeby było niewidoczne (było gdzieś ale nie moge znaleźć) bo mam 3 duronki 1600 w pracy i niepotrzebnie się marnuje ich moc a chodzą po 10 godzin dziennie więc kilka jednostek by policzyły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie koledzy .Mam problem .Po przestawieniu fsb na 166 sprawdziłem ram ,(no bo to on moze sprawowac najwiecej problemów bo to 266 ) Hot Cpu testerem ,właczyłem test ramu ustawiłem na najostrzejsze tortury i tak przeleciał 10 razy i nic .Napięcie na ramie 2.8V ,a na procku nie podnosiłem ,ma temp w steresie 36C i bez obciązenia 31 ,a jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m seti to ledwo dojdzie do 34C i już zwis .Teraz chodzi na 2090mhz , jak myślicie dać większe napiecie mu ??.

UPDATE : A zresztom co mi tam szkodzi ,trzeba wszystkiego spróbować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Standardowo ustaw na low. Jak nic na kompie nie robisz (bo akurat np. spisz) to mozesz mu chwilowo zwiekszyc priorytet. High sie daje normalnie wylaczyc. Nie klikaj przez 3 minuty tylko kliknij raz na jeden z nizszych priorytetow i poczekaj chwile az sie zmieni.

ja właćzyłem high i nacisłem i czekałem chwile bo wiedziałem że tak czeba zrobic ale nic kilkłem jeszcze kilka razy chyba razem to trwało z 7 minut i nic no to restar a szkoda bo bym mu ustawiałna high w nocy i kiedy tylko mnie na kompie nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś wcześniej napisał zeby par seti do rózneych katalogów i to po to żeby ściągnąć dla koglegi który nie ma neta i to wgrać na jego komp jak przeliczy to przynieść naa kompa z netem i wyśle ale tak:

1. czy jak przeliczy tonie będzie się zucało że nie może wysłać??

2. i czy jak przyniosę to do siebie to swojego wyłaczam odpalam tamtego i to wyśle sobie jakoś czy co ??

3. czy po tym moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> swojego klienta z wgranymi jednostkami a tegojego zostawić u siebie??

???? jakieś uwagi ??? proszę opomoc bo kolega mam a1800 i by coś policzył może

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś wcześniej napisał zeby par seti do rózneych katalogów i to po to żeby ściągnąć dla koglegi który nie ma neta i to wgrać na jego komp jak przeliczy to przynieść naa kompa z netem i wyśle ale tak:

1. czy jak przeliczy tonie będzie się zucało że nie może wysłać??

2. i czy jak przyniosę to do siebie to swojego wyłaczam odpalam tamtego i to wyśle sobie jakoś czy co ??  

3. czy po tym moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> swojego klienta z wgranymi jednostkami a tegojego zostawić u siebie??

???? jakieś uwagi ??? proszę opomoc bo kolega mam a1800 i by coś policzył może

Ad1. Jak nie ustawisz autotransmisji to nie będzie wysyłał

Ad2. Jak go do siebie przyniesiesz to normalnie go odpal i wyślij przeliczone jednostki i pobierz nowe

Ad3. Jak będziesz szedł do kumpla to wejź ze sobą swojego klienta wraz z nieprzeliczonymi jednostkami zrzóć mu go a sobie zgraj tego z przeliczonymi WU i patzr Ad 2.

Nikt nie ma tego linku o który prosiłem troche wyżej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuje bardzo za miłą odpowiedź no to najporawdopodobniej od jutra pod moim nikiem nowy gość z aathlonem 1800+ :)dziękuje bardzo za miłą odpowiedź no to najporawdopodobniej od jutra pod moim nikiem nowy gość z aathlonem 1800+ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dałem koledze seti drivera z 17 wu na pokładzie i odpalam mu to ale nie widac postępu ani w seti driver a ni w seti spy lecz proc idzie na 100% to czy liczy czy nie??? bo by mi pomógł a le nie wiem czy to działa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra panowie !

Biore sie za liczenie !

Na cefalonie jednostkie mi liczylo ok.24 godziny an duraku kolo 3 godziny takw eic teraz wam sie bardziej przydam .... :)

Czy jest jakas roznica predkosci liczenia seti textowego a zwyklego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...