birdman Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Hmm... a czy coś wiadomo do kiedy projet SETI@home będzie działał, bo jakiś czas temu dużo było mówione o tym, że zaprzestają oni działalności w obecnej formie i ma powstać zupełnie inny projekt, wie ktoś coś na ten temat :?: :?:na ich stronie jest info o tym i wynika z niego ze sami jeszcze nie wiedza kiedy nastapi ta zmiana; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 15) Cammel and Krisq 1062 4473 hr 46 min 4 hr 12 min 45.3 sec Wed Jan 7 17:11:18 2004 Poland 16) snap 1061 4817 hr 34 min 4 hr 32 min 26.1 sec Sat Dec 20 12:03:21 2003 Poland 17) [pl]twin 1055 3499 hr 25 min 3 hr 19 min 01.1 sec Wed Jan 7 15:22:12 2004 Poland 18) birdman i spolka bez odpowiedzialnosci 1041 3754 hr 58 min 3 hr 36 min 25.5 sec Wed Jan 7 16:48:18 2004 Pola ale sie goraco zrobilo!!!! No i witamy kolege JB duzo on wniosl do naszego TEAMU! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 jak gorąco?? nie widac ze mijamy tylko maruderów?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 fuxmen radze usunac obrazek z podpisu, zanim zrobi to za Ciebie moderator ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Kurcze panowie licze od 7 dni i jusz jestem 79 sam jestem w szoku ze tak szybko mijam kolejne osoby ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Kurcze panowie licze od 7 dni i jusz jestem 79 sam jestem w szoku ze tak szybko mijam kolejne osoby ???bo oni nie licza... prawdziwa walka jest w pierwszej 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 fuxmen radze usunac obrazek z podpisu, zanim zrobi to za Ciebie moderator ;)dzięki za radę nie wiedziałem cholera a takie to fajne :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Kurcze panowie licze od 7 dni i jusz jestem 79 sam jestem w szoku ze tak szybko mijam kolejne osoby ???bo oni nie licza... prawdziwa walka jest w pierwszej 30jak nie liczą liczą ale nie mają 50kompw pod sobą ci na końcu to faktycznie nie liczą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Widać kto nie liczy po tym, kiedy ostatnią próbkę oddał. Ja pomimo tego, że na trzecim miejscu jestem chwilowo, to też niewiele już zdziałam, bo tylko dwa kompy liczą. Nie ma co rozważać tylko trzeba zmusić swoje blaszaki do roboty, żeby się nie nudziły. I najważniejsze - ważny jest każdy, nawet ten co niewiele oddaje, bo jak to mój kumpel kiedyś powiedział : " W sile kupa " ... hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Widać kto nie liczy po tym, kiedy ostatnią próbkę oddał. Ja pomimo tego, że na trzecim miejscu jestem chwilowo, to też niewiele już zdziałam, bo tylko dwa kompy liczą. Nie ma co rozważać tylko trzeba zmusić swoje blaszaki do roboty, żeby się nie nudziły. I najważniejsze - ważny jest każdy, nawet ten co niewiele oddaje, bo jak to mój kumpel kiedyś powiedział : " W sile kupa " ... hehe. chyba w kupie siła :D a co do każdego kompa to prawa ja mam pod swoim nikiem jeszcze dwa kompy co sałbo liczą co możecie wyczytać na mojej stronie ale zawsze coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 he he he Moze i maruderow a moze tylko przyczajone tygrysy ALE JEST WALKA I TO NAJWAZNIEJSZE!!!! POZDRO!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 a krisq ilu masz ludzi pod sobą jezeli mógłbym wiedzieć?? z 20?? 30?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Birdman wiem że najostrzej jest w pierwszej 30 ale żeby tam dobić to musiał bym mieć conajmniej 10 kompów :lol: :lol: gdyby wszyscy solidnie liczyli to już od samego dołu trzeba by było sie nie lada napocić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 sama prawda może zwerbuje jakiś kolesi z klasy albo co sam nie wiem Jezu daj mi siły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 a krisq ilu masz ludzi pod sobą jezeli mógłbym wiedzieć?? z 20?? 30??juz pisalem wczesniej ale sie powtoze licza jak nastepuje 1. Moj Bartek z podpisu 2,5h WU 2. Braciszek Cammel Antek XP 1,7@1900Mhz 3,5h WU 3. kumpej Tomek i jego Antek 1,3 (nie krecony) 8h WU 4 Laptop Copaq Evo 1015v na Antku XP 1,7 (nie krecony) 5h WU Wszystkie procz Laptopa chodza 24h laptop okolo 15h na dobe. Tak wiec nie trzebamiec 20- 30 stu kompow aby wydajnie liczyc i piac sie w tabelce!!!! WYTRWALOSC SIE LICZY!!!! TAK WIEC DO DZIELA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 dzisiaj sroda :), beda statsy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 tak tylko zdeka za późno się wziąłem za liczenie jakby to było ogłoszone na pierwszej stronie to bym wiedział wcześniej bowiedzialem co to seti ale nie wiedziałęm ze tweak ma swoja drużynę i że wogóle cośtakiego istnieje (tzn drużyny :D) ale liczę wartko 23,6/24h przewaznei bo restarty i na noc i na dzień więc spokoale sam to se moge.... no prawie sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 no staty prosimy zapodac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 tak tylko zdeka za późno się wziąłem za liczenie jakby to było ogłoszone na pierwszej stronie to bym wiedział wcześniej bowiedzialem co to seti ale nie wiedziałęm ze tweak ma swoja drużynę i że wogóle cośtakiego istnieje (tzn drużyny :D) ale liczę wartko 23,6/24h przewaznei bo restarty i na noc i na dzień więc spokoale sam to se moge.... no prawie sam A tak swoja droga to calkiem niezle Ci idzie!!! jesli to prawda ze SETI ma sie skonczyc niebawem i zacznie sie nowy projekt to potraktuj to jako rozgrzewke. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 dzięki narazie idę spać a staty odlądne rano :) ale komp chodzi seti na high iorytet to chya dobrze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 jak gorąco?? nie widac ze mijamy tylko maruderów?? :twisted:Maruderów?? :twisted: Statystyka: Czołówka: Najaktywniejsi: Reszta: 1,2,3, 4. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Co ile staty są publikowane, w czym robice te zestawienia :?: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Co ile staty są publikowane, w czym robice te zestawienia :?: Pozdrawiam Staty sa co srode a w czyn sa robione nie wiem zapytaj Twina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Co ile staty są publikowane, w czym robice te zestawienia :?: Pozdrawiam Twin ma super duper tajny programik na ktorym liczy sobie nasze WU :) a tak serio to jest normalnie do tego szablon w excelu .. Co do ilosci kompow potrzebnych by byc w pierwszej 10-tce czy ile tam to nie trza ich duzo starszy kilka dobrych :0 we 2 z fidem liczylismy do niedawna i dawalismy rade sie utrzymac .. ale co raz wpadnie ktos odrazu z kupa WU na start i sie spada w dół :) no ale jest wieksza mobilizacja zeby potem sie pchac do góry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Udało mi się zacząć ten wyścig jeszcze trochę po omacku ale 1 jednostka (3,33) na kompie jak w podpisie została obliczona 2h 07min Ta sama jednostka była liczona na P200MMX stopień zaawansowania po ww. czsie 2,68%. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ja a myślałem że sie dostanę do najaktywniejszych a brakło mi 2 WU :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Buuuuuuu 8 marnych jednostek :( Komp padnięty ale niedługo kupią nam serwerek więc się do niego dobiorę... W pracy soczyste kompy mają zainstalowanego XP więc czekam aż wyjdzie jakiś elegancki setispy pod XP. A może już jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 no właśnie,już jest na 8 stycznia i niestety panowie(i panie) macie niezłą przewagę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 dlaczego niestety ? my nad tym jakos nie ubolewamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Hehe, FiDO dobrze mówi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...