JB Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Hmm ... właśnie skończyłem pobieżne przeglądanie tego wątka (jakieś 3 godziny, ale miałem się uczyć więc przyszło mi to łatwo). Zauważyłem dwie rzeczy do których chciałbym się odnieść: - brak ładnych statów (typu Barwkomp) - dylemat: co liczyć UD czy SETI W pierwszym wypadku to być może osobiście coś spróbuję zrobić, jestem na drugim roku informy i znajomość flash'a by mi na pewno nie zaszkodziła, więc pomyślałem sobie, że w ramach nauki tego programu coś spróbuję wymodzić. Niestety nie będzie to wcześniej niż za miesiąc bo sesję mam teraz na tyle ciężką że już się uczę solidnie. Z tego co czytałem to ktoś tam też deklarował zrobienie jakichś zestawień, poza tym Twin robi cotygodniowe staty w środę. Można by się jakoś umówić, że ja na przykład będę robił swoje co niedziela, inne osoby w inne dni. Ale na razie to tylko pomysł, jak minie sesja to się do tego zabiorę na 100%. Co do drugiego problemu to wydaje mi się że też mogę parę słów powiedzieć. Może najpierw kilka słów o sobie. SETI przestałem liczyć jakieś pół roku temu, przerzuciłem się na UD. W tej chwili mam po znajomych jakieś kilka komputerów liczących UD, bo do SETI nie mogłem nikogo namówić. W trakcie negocjacji jest następnych kilka kompów, które mają liczyć UD. W niedługim czasie powinienem wylądować w pierwszej setce UD w Polsce pod względem punktów. SETI liczy ciągle od półtra roku jaiś PIV 1,5 GHz + mój komp, przy którym właśnie siedzę Athlon XP 1700+ @ 2200MHz. Ale do czego zmierzam - mój komp liczy jednocześnie SETI i UD !! Jak to jest możliwe ? Hmm... SETI wymaga dostępu do procesora, UD może być tylko włączony i może liczyć sobie powolutku swoje WU. Dopiero w momencie wysyłania WU na serwer UD potrzebna jest maksymalna moc komputera, punkty liczone są tak: czas poświęcony na próbkę * moc kompa w momencie wysyłki. Ja mam zainstalowane SETI (tryb textowy) + SetiDriver i klient UD + UDmonitor. Właśnie UD monitor pozwala gromadzić zadaną liczbę WU z UD i wtedy sam decyduję, kiedy policzone próbki pojadą na serwer. W momencie wysyłki wyłączam SETI i dostaję taką ilość punktów jakby wogóle SETI nie było. Przy ustawieniu priorytetu defaultowo w UD i SETI na low, SETI dostaje prawie cały czas procesora, a UD liczy się bardzo powoli, ale czas leci normalnie ;). Przy takich ustawieniach jak opisałem SETI WU liczy mi się jakieś 2h20min, i cały czas w tle pracuje UD. Nie wiem czy jest zrozumiałe to co napisałem, ale wiem, że macie tu na Tweak.pl mocną drużynę UD. Może trzeba by się do nich zwrócić o pomoc w liczeniu SETI, skoro można liczyć dwie rzeczy w tym samym czasie ;). Pozdrawiam, JB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 a ja do jutra może bede miał następnego kompa pod sobą bartek 2500+ i chodiz jakieś 10 godz dziennie lub więcej zobaczymy jutro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Kurcze fuxmen nieżle ci idzie te werbowanie chyba musze zajżeć do kafejki internetowej znajomego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 a ja do jutra może bede miał następnego kompa pod sobą bartek 2500+ i chodiz jakieś 10 godz dziennie lub więcej zobaczymy jutro :)spoko stary, ale naprawde nie musisz nas o tym informowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 a ja do jutra może bede miał następnego kompa pod sobą bartek 2500+ i chodiz jakieś 10 godz dziennie lub więcej zobaczymy jutro :)spoko stary, ale naprawde nie musisz nas o tym informowac...ok obiecuję ale po prostu ja zaczynam i to mnie cieszy wiem że Ciebie nie bo konkurencja się robi :lol: :lol: :lol: tak na serio to ok koniec z takimi wypowiedziami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ger Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Ja mam zainstalowane SETI (tryb textowy) + SetiDriver i klient UD + UDmonitor. Pozdrawiam, JB witam jakis namiar na ud monitor ? bo chetnie skorzystam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 ja tez jestem chetny a co to jest? :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 - brak ładnych statów (typu Barwkomp) Może te statystyki nie są tak miłe dla oka jak te robione we flash'u, jednak do mnie bardziej przemawiają właśnie takie, w formie tabelki, niż te na wzór Barwkompu. Możecie wieżyć lub nie ale tak właśnie jest :) . Jednak będzie super jeśli ktoś znajdzie chwile i popracuje nad nowymi statystykami, FiDO wspominał juz o tym, że ma coś w planach - bardzo dobrze, teraz i Ty wyraziłeś taką chęć. Mam nadzieje, że coś zdziałacie. Teraz statystyki są robione w ogolnodostępnym programie - Seti@team. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 mnie tez bardziej odpowiadaja takie statsy, widac wszystko pieknie, co, ile, jak, itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 twin nie chciałbym, żebyś poczuł się urażony w jakikolwiek sposób, dla mnie też Twoje statsy są wystarczające i czytelne, ale przeglądałem dzisiaj cały ten wątek i okazało się, że niektórzy uciekają z naszego zespołu, bo brakuje im właśnie takich wodotrysków jak na Barwkomp. A niestety konkurencja nie śpi i trzeba dbać o każdą "zagubioną duszyczkę", poza tym tak jak pisałem i tak chcę w najbliższej przyszłości zabrać się choć symbolicznie za flash'a więc, jakby przy okazji, coś pożytecznego się może narodzi. Jak pisałem nie chcę robić tego zamiast Twoich zestawień ale jako uzupełnienie, tak żeby spragnieni statsów nie musieli cały tydzień czekać. Pozdrawiam, JB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Fajnie wygląda własny nick na stronach jankesow. Szkoda że tak późno zaskoczyłem prawie dwa miechy komp popiardywał na 10% mocy. Wczoraj wieczorem cały baizel ustawiłem na tym złomie co jest w podpisie i po 1,5 godzinie przerzuciłem na Bartka i dopiero zaczęła się jazda Bartek jak z podpisu skończył 1 jednostkę a staruszek miał coś koło 2,5% zrobionego obliczenia. Jeszcze sporo czasu zmarnowałem bo pierwsze 4 jednostki liczyłem high ustawieniach i trochę komp zmulił i trzeba było to wyprostować. Teraz pomyka na Idle i jest OK! Pozdrawiam wszystkich SETI.PL PS By tak zdążyć dokopać francuzikom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 nie chciałbym, żebyś poczuł się urażony w jakikolwiek sposób, dla mnie też Twoje statsy są wystarczające i czytelne, ale przeglądałem dzisiaj cały ten wątek i okazało się, że niektórzy uciekają z naszego zespołu, bo brakuje im właśnie takich wodotrysków jak na Barwkomp. A niestety konkurencja nie śpi i trzeba dbać o każdą "zagubioną duszyczkę", poza tym tak jak pisałem i tak chcę w najbliższej przyszłości zabrać się choć symbolicznie za flash'a więc, jakby przy okazji, coś pożytecznego się może narodzi. Jak pisałem nie chcę robić tego zamiast Twoich zestawień ale jako uzupełnienie, tak żeby spragnieni statsów nie musieli cały tydzień czekać.Ależ ja wcale nie jestem urażony! Gdyż nie mam czym. 8O :P Jeśli odebrałeś moją wypowiedz w ten sposób, to muszę to sprostować, i wyjaśnić, że to bardzo dobrze dla naszego teamu jesli ktoś postara się o przyjemne dla oka statystyki, co może pomóc w werbowaniu kolejnych liczących. :) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 [...]FiDO wspominał juz o tym, że ma coś w planach - bardzo dobrze, teraz i Ty wyraziłeś taką chęć. Mam nadzieje, że coś zdziałacie. Z tym, ze ja tez dopiero po sesji moge ruszyc pelna para, bo teraz to co zostaja do pokonczenia wszelkie sprawozdania i inne duperele, potem egzaminy i bedzie ciezko, ale jak juz to zalicze (innej opcji nie ma ;]) to moge cos zaczac dzialac. Narazie obmyslam plan jak to wszystko mialoby wygladac. Ja mam to zamiar robic w php na podstawie danych pobieranych co jakis czas ze strony seti (jak odpalac z harmonogramu zadan jakis progam jako ukryty? [pomijajac opcje napisania wlasnego progsa, ktory to odpali to co chce "w ukryciu"]), musze tylko znalezc jakas fajna biblioteke do generowania wykresow, bo wlasnej mi sie pisac nie chce :) Pozatym jest problem z Kris'em bo dzieki niemu sie dowiedzialem, ze moze byc kilka kont o takiej samej nazwie, a to utrudnia sprawe, bo teoretycznie z danych pobranych z netu nie moge jednoznacznie stwierdzic kto jest kto, bo zadne z dostepnych danych nie sa unikalne dla kazdego usera. Malo tego jak dajmy na to dwie osoby zamienia sie miejscami (jeden zmieni nick na tego drugiego, a ten drugi na nick tego pierwszego) to wszystko sie moze pochrzanic :/ Wiem, ze wymyslam troche extremalne przypadki, ale taki juz jestem ;] Narazie daje sobie czas do zakonczenia sesji na przemyslenie tego wszystkiego w glowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 [...]FiDO wspominał juz o tym, że ma coś w planach - bardzo dobrze, teraz i Ty wyraziłeś taką chęć. Mam nadzieje, że coś zdziałacie. Z tym, ze ja tez dopiero po sesji moge ruszyc pelna para, bo teraz to co zostaja do pokonczenia wszelkie sprawozdania i inne duperele, potem egzaminy i bedzie ciezko, ale jak juz to zalicze (innej opcji nie ma ;]) to moge cos zaczac dzialac. Narazie obmyslam plan jak to wszystko mialoby wygladac. Ja mam to zamiar robic w php na podstawie danych pobieranych co jakis czas ze strony seti (jak odpalac z harmonogramu zadan jakis progam jako ukryty? [pomijajac opcje napisania wlasnego progsa, ktory to odpali to co chce "w ukryciu"]), musze tylko znalezc jakas fajna biblioteke do generowania wykresow, bo wlasnej mi sie pisac nie chce :) Pozatym jest problem z Kris'em bo dzieki niemu sie dowiedzialem, ze moze byc kilka kont o takiej samej nazwie, a to utrudnia sprawe, bo teoretycznie z danych pobranych z netu nie moge jednoznacznie stwierdzic kto jest kto, bo zadne z dostepnych danych nie sa unikalne dla kazdego usera. Malo tego jak dajmy na to dwie osoby zamienia sie miejscami (jeden zmieni nick na tego drugiego, a ten drugi na nick tego pierwszego) to wszystko sie moze pochrzanic :/ Wiem, ze wymyslam troche extremalne przypadki, ale taki juz jestem ;] Narazie daje sobie czas do zakonczenia sesji na przemyslenie tego wszystkiego w glowie. ja tez juz myslalem nad robieniem statystyk ale tez po sesji. ja z kolei jak JB myslalem o flashu bo juz troche w nim robilem. z kolei co do twoich problemow to myslalem nad podobna rzecza i wymyslilem poprostu ze niektorzy beda musieli pozmieniac nazwy swoich kont. nie musi to byc jakas wielka zmiana, zwykly myslnik (spacja z kresk :wink: )dolny by wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 FiDO ale to wszystko to przeciez kwestia dogadania :) W koncu jestesmy w jednym teamie i nie sadze aby ktos chcial uprawiac partyzantke albo zamieniac nickami itd. itp. Ja swojego nick'a juz zmienilem wiec jak widzisz to nie problem a wystarczy troche checi :-) Z reszta konto to zaraz w ogole wylacze bo swoja role juz spelnilo (wyprzedzilem wszystkich :) ) i zaczynam liczyc na stare konto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 FiDO ale to wszystko to przeciez kwestia dogadania :)No ba.. :) W koncu jestesmy w jednym teamie i nie sadze aby ktos chcial uprawiac partyzantke albo zamieniac nickami itd. itp.Oczywiscie, ze tak, ale jak to w Polsce bywa sa jednostki aspoleczne, ktore tylko by innym na zlosc robily i nie mam pewnosci, ze ktoregos pieknego dnia jakis nieznany osobnik z niekoniecznie naszego teamu doda sie do grupy z nickiem juz istniejacym ;) Szanse ze nikle na takie cos, ale... nigdy nie mow nigdy :) Z reszta konto to zaraz w ogole wylacze bo swoja role juz spelnilo (wyprzedzilem wszystkich :) ) i zaczynam liczyc na stare konto. A jak ktos Cie zacznie doganiac to znowu je aktywujesz? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 A jak ktos Cie zacznie doganiac to znowu je aktywujesz? :)Nie... wolniutko przekladam wszystkie sesje na stare konto, az w koncu to male konto stanie w miejscu i bede liczyl tylko na duze. Bo widzisz jak zaczynalem liczyc to glupio tak bylo wpasc z taka iloscia WU i wskoczyc na pierwsze miejsce :) Zdecydowanie bardziej wole gonic niz byc gonionym :) Fajny by bylo aby ktos wskoczyl przede mna ale... hmm no moze ktos.. kiedys.. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ZAWIADOMIENIE dnia 8 stycznia roku panskiego 2004 o godzinie 13:29:28 stalo sie to do czego dazylismy od dawna: birdman i spolka bez odpowiedzialnosci awansowal na 15 (kolega stefex mial przytoczyc wam inne fascynujace aspekty numeryczne tej cyfry, ale mu sie nie chce) pozycje w teamie tweak.pl wyprzedzajac jednoczesnie team Cammel and Krisq; jednak tym razem postaramy sie nie czuc zbyt dlugo waszego oddechu na naszych plecach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Może mi ktoś wytłumaczyć co to jest SETI :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Może mi ktoś wytłumaczyć co to jest SETI :?:a mozesz poszukac w tym topicu?? odpowiedz na to pytanie padla juz kilka razy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Może mi ktoś wytłumaczyć co to jest SETI :?:a mozesz poszukac w tym topicu?? odpowiedz na to pytanie padla juz kilka razy...Moge poszukać, ale to mi troche zajmie, bo topic za tylko 50 stron :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 KIULIK poczytaj sobie tutaj: http://www.skynet.com.pl/~rzeznia/oseti_se...setiathome1.htm odpalaj maszynę i dołączaj do naszego teamu, zapraszamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Może mi ktoś wytłumaczyć co to jest SETI :?:a mozesz poszukac w tym topicu?? odpowiedz na to pytanie padla juz kilka razy...Moge poszukać, ale to mi troche zajmie, bo topic za tylko 50 stron :!:wiec polecam lekture topicu od poczatku; gdybys to zrobil (wystarcza pierwsze dwie strony) to bys wiedzial o co tu chodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ZAWIADOMIENIE dnia 8 stycznia roku panskiego 2004 o godzinie 13:29:28 stalo sie to do czego dazylismy od dawna: birdman i spolka bez odpowiedzialnosci awansowal na 15 (kolega stefex mial przytoczyc wam inne fascynujace aspekty numeryczne tej cyfry, ale mu sie nie chce) pozycje w teamie tweak.pl wyprzedzajac jednoczesnie team Cammel and Krisq; jednak tym razem postaramy sie nie czuc zbyt dlugo waszego oddechu na naszych plecach ;) W imieniu temu Cammel and Krisq skladam gratulacjne na rece Birdmana :) !!!! To prawda od dawna.... niech ja zlicze.... hmmm 2 miesiace:) ALe panowie my sie tak latwo sie nie podamy (niedlogo poczujecie nasz odech :) ) za pare dni dolaczaj do nas A XP 1700 io kolejny barteek. jak to nie pomoze gadam z administratorem u mnie w szkole co prawda koimpy chodza malo ale zawsze 20 komp:) i niech robia ta jedna jednostke dzienie:)) :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 KIULIK a jak już przeczytasz tamto to jeszcze tu: http://www.setiathome.pl/about/setiathome/...setiathome.html Jak się przekonasz to zainstaluj klienta i dołączaj to Tweak.pl Team Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja mam zainstalowane SETI (tryb textowy) + SetiDriver i klient UD + UDmonitor. Pozdrawiam, JB witam jakis namiar na ud monitor ? bo chetnie skorzystam UDMonitor był do ściągnięcia tu: http://www.distributed.org.ru/?udmon ale coś widzę, że nie działa stronka. Jak chcesz, to wyślę Ci na maila (daj namiar na priv) plik ud_mon_410.zip zajmuje coś ok. 370K. ja tez jestem chetny a co to jest? UDMonitor to jest mniej więcej to samo dla klienta United Devices, co SETIDriver dla SETI@home, co z tym można robić napisałem parę postów wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ok im in ale na starym celeronie 667 MHZ i 128 ram niałem 70 !!!!! godzin teraz na p4 2.4 512 ddr mam 2,3godz haha ja wam to idze :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ok im in ale na starym celeronie 667 MHZ i 128 ram niałem 70 !!!!! godzin teraz na p4 2.4 512 ddr mam 2,3godz haha ja wam to idze :) :D witamy; ale cos tu sciemniasz waszmosc... tak sie sklada ze wiem ze na celeronie 700 srednia dlugosc liczenia to okolo 14h 20m... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 ok im in ale na starym celeronie 667 MHZ i 128 ram niałem 70 !!!!! godzin teraz na p4 2.4 512 ddr mam 2,3godz haha ja wam to idze :) :D witamy; ale cos tu sciemniasz waszmosc... tak sie sklada ze wiem ze na celeronie 700 srednia dlugosc liczenia to okolo 14h 20m... oj sciemniasz, sciemniasz :lol: Pentium 166 MMX: 85) Maybach #3 | 83 | 4880 hr 26 min | 58 hr 48 min 01.6 sec | Fri Oct 3 17:11:10 2003 | Poland to moje jedno ze starycjh kont :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Cos cienko Maybach.. ja na 166mmx mialem ok 40h :) A GRU pewnie podal tez czas z klienta graficznego, wiec nie ma sie co dziwic. tak sie sklada ze wiem ze na celeronie 700 srednia dlugosc liczenia to okolo 14h 20m...A na p3 450 liczy ok 10h... celeron jednak sux ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...