spiderman6666 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Moje gratulacje Kris jesteś dla nas numero uno :) a tak pozatym to policzyłęm że 53 osoby z naszej grupy nie przeliczyły ani jednego WU w styczniu :( może by tak jakoś ich obudzić i zmobilizować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 spiderman6666 ile ty maszkoów podsoba bo idziesz jak burza?? ja mam już 5 ale 3 się najbardziej liczą :) imoże będzie więcej albo napewno wczoraj stukła 100 myślę że w tym miechu stuknie 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Fuxmen na razie jade na 2 ten z podpisu + C eleron Tualatin 1100@1500mhz ale mam jeszcze w pokoju coś takiego jak pIII500 i chyba tesz go podepne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Po wielu miesiacach przerwy wrocilem do seti :] i odrazu przylaczylem sie do Was :) 27) Masash 680 2809 hr 38 min 4 hr 07 min 54.5 sec Tue Aug 26 03:19:09 2003 Poland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Po wielu miesiacach przerwy wrocilem do seti :] i odrazu przylaczylem sie do Was :) 27) Masash 680 2809 hr 38 min 4 hr 07 min 54.5 sec Tue Aug 26 03:19:09 2003 Poland witamy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Oczywiście witamy :) robi sie coraz lepsza konkurencja w teamie i oto chodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Witam Niewiem czy ktoś zauważył ale BarwKomp założył oddzielny temat poświęcony rywalizacji naszych zespołów. http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2563 Zaczynam czytać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Witam Niewiem czy ktoś zauważył ale BarwKomp założył oddzielny temat poświęcony rywalizacji naszych zespołów. http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2563 Zaczynam czytać zauwazylismy juz dosyc dawno, a ty zauwazasz, jesli sie nie myle jako 3 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Fuxmen na razie jade na 2 ten z podpisu + C eleron Tualatin 1100@1500mhz ale mam jeszcze w pokoju coś takiego jak pIII500 i chyba tesz go podepne :)to nieźle ci idzie ja narazie werbuje ale tez nieźle mi idzie chyba może kilku studentów sie dołozy i jeszcze koledzy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 co porabia SETI Spy jak ikona na pasku ma kolor żółty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 co porabia SETI Spy jak ikona na pasku ma kolor żółtyma cos do wyslania albo do odebrania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 faktycznie lepiej lata na trybie awaryjnym w windzie nie mogę ponizej 4 godz zejść co jest do cholery?? co mogę z tąd wyżucić http://www.fuxmen16.friko.pl/progsy.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 a tak pozatym to policzyłęm że 53 osoby z naszej grupy nie przeliczyły ani jednego WU w styczniu :( może by tak jakoś ich obudzić i zmobilizować :) nie ma sensu juz to robilem , wyslalem ponad 20 maili i dostalem chyba 3 albo 4 odpowiedzi jak sami sie nie obudza to ja nic nie poradze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 pentium 4 2.4 ghz zwerbowane i najprawdopodobnmiej antek 2400+ od jutra :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 może sie sami obudzą :wink: a tak na poważnie to i tak nie jest źle ostatnio sie ludzie przyłożyli i jusz mamy ponad 15000 wu przewagi nad brawkompami :twisted: a jeszcze się dzień nie skończył :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 pewnie jak ja zwołam z 30 ludzi pod mojego nika to będzi jazda :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 nie obudza sie :) seti po jakims czasie sie nudzi :) a barwkompa to lykamy z zamknietymi oczkami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 tak tylko jak może sie znudzić po przeliczeniu 1 jednostki??? lub 10??? a kris 50000 i jedzie z koksem dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Wiadomo coś na temat działu SETI?? fuxmen, cieszę się Twoim szczęściem, ale miałeś już nie pisać o kolejnych zwerbowanych maszynach... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 aha spoko ale kotś tam wcześnie pisał że to dobrze robi bo robi sie rywalizacja ale ok jakby co to na moją stronę i gulać jak lista rośnie aha i kiedy statsy??? bo się doczekać nie moge czy dostanę sie do najaktywniejszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Spoko, piszę tylko bo już sam mowileś, ze nie bedziesz ;-P Statystyki będą za chwilę. Update: Czołowe pozycje: Najaktywniejsi: Pozostała część: 1,2,3,4. W tym tygodniu przybyło nam 6745 WU, co daje średnią ok 963 jednostki/dzień. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 ok czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A dwudziestego piątego miejsca w Polsce brakuje nam juz tylko ok. 5500 WU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Z której godziny te staty bo aktualnie jestem 66 i mam 170 WU i przyrost wu to 73 a nie 65 ale i tak spoko :) pozdrawiam i spadam dalej liczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 1) na stronie seti jest cos o wykasaniu projektu seti - mozecie cos o tym powiedziec 2) dzial na forum dla SETI Team? Nie ma problemu. Zapraszam na PW inicjatorow - zrobimy dzial i moderatorow dla niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 1) na stronie seti jest cos o wykasaniu projektu seti - mozecie cos o tym powiedziec 2) dzial na forum dla SETI Team? Nie ma problemu. Zapraszam na PW inicjatorow - zrobimy dzial i moderatorow dla niego 1) wygasa aktualna forma projektu seti, jednak sam projekt bedzie istnial dalej (bedziemy liczyc cos innego poprostu *ale tez zzwizanego z astronomia)); 2) wyslalem prv; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Witam panów. Właśnie dołączyłem do Was, i też sobie będę liczył :o) A zwerbował mnie chyba Wasz szef, jeśli dobrze sie domyślam. W każdym bądź razie, lecimy z tym koksem. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borok Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ojej, może najpierw naucze się obsługiwać takie forum hehe, bo cosik mnie za gościa wzięło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 co mogę z tąd wyżucićhttp://www.fuxmen16.friko.pl/progsy.jpgNie wiem co masz nie tak i musisz sam szukac. Podpowiedziec moge tyle, ze odpal u siebie softa ad-aware. A co do reszty procesow hmm masz ich duuuuzo za duuuzo :( Zobacz na to: Dodaj to tego, ze dwa procesy na komunikatory no i widac u Ciebie NAV'a + jeszcze cos tam z jego pakietu. Tak wiec kombinuj :) Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ojej, może najpierw naucze się obsługiwać takie forum hehe, bo cosik mnie za gościa wzięło.Nie wazne jako kto piszesz wazne, ze jestes :-) ps. Witaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...