Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Druzyna Purepc.pl W Seti

Rekomendowane odpowiedzi

dziala mi juz ten textowy :) gad

i pytanko :)

1 jak skonczy liczyc 10 jednostek to wysyla wszystki razem i pobiera kolejne 10 czyli cos kolo 3,5 mb ?? czy mozna wyslac np po przeliczeniu 5 jednostek ?

2 jak zaznacze Auto Transmit to bedzie automatycznie pobieral i wysylal jednostki ?

3 jak ustawic client seti priority? tzn low noamal czy high?

4 dlaczego nie moge zmienic liczby jednostek ( teraz mam 10 ) na mniej?

kiedy daje save i wlaczam ponownie dalej jest ustawione na 10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm a moze by tak pogadac z Liskiem i odosnik do tego tematu na forum zrobic na glownej stronie ? , zeby nie szukac po forum :)

W sumie to calkiem ciekawy pomysl. Moze w koncu jakos popularnosc by wzrosla. Przeciez mamy najwiecej zarejestrowanych userow w Polsce na tym naszym "skromnym" forum. :wink:

Lisek, jak uwazasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maybach czemu nie liczysz sobie na jedno konto ? A tak pozatym to fajnie ze jestes :P 

PS. W ciagu jednego dnia spadlem o 7 pozycji  :? Widac ze poziom teamu rosnie :)

no wlasnie dzis i jutro zmieniam ustawienia i bede liczyl na jedno konto :)

trzeba troche w gore z 17 miejsca uwansowac 8)

liczylem na wiele kont, poniewaz chcialem zbadac wydajnosc roznych kompow poczawczy od P166MMX do mojego ale teraz to sie zmieni wiec bojcie sie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne duzo nie zmienie, ale sie dolaczylem ;)

Przekonalem szefa w pracy, zeby pozwolil mi odpalic kilka starych zlomow w firmowej piwnicy, zeby dzialaly 24h/7d :D

Tak tez jest tym kilka Intelowskich maszynek z poprzedniej epoki (w granicach 200-300 MHz) - mysle, ze zawsze cos :wink:

A moj komp w miare mozliwosci bede zostawial non-stop :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej!

Ma pytanko, jak liczylem na setispy(nakladka na tekstowego) to liczylo mi teoretycznie 3,5h, a teraz jak mam setistash(tyz nakladka) topokazuje mi ze liczy 2h 40min.

Pytanie czy to mozliwe zeby szybciej szlo o prawie 1h????

nie za bardzo jestem w stanie powiedziec czy tak samo liczy bo roznie siedze przy kompie i nieraz cos robie a nieraz nie.

Pozdrawiam Egeba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne duzo nie zmienie, ale sie dolaczylem ;)

Przekonalem szefa w pracy, zeby pozwolil mi odpalic kilka starych zlomow w firmowej piwnicy, zeby dzialaly 24h/7d :D

Tak tez jest tym kilka Intelowskich maszynek z poprzedniej epoki (w granicach 200-300 MHz) - mysle, ze zawsze cos :wink:

A moj komp w miare mozliwosci bede zostawial non-stop :)

Zmien kraj dla ktorego liczysz na polske bo akutalnie masz ustawione dla USA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej!

Ma pytanko, jak liczylem na setispy(nakladka na tekstowego) to liczylo mi teoretycznie 3,5h, a teraz jak mam setistash(tyz nakladka) topokazuje mi ze liczy 2h 40min.

Pytanie czy to mozliwe zeby szybciej szlo o prawie 1h????

nie za bardzo jestem w stanie powiedziec czy tak samo liczy bo roznie siedze przy kompie i nieraz cos robie a nieraz nie.

Pozdrawiam Egeba

hehe, pisalem juz wczesniej ze u mnie jest to samo, Ale jakos nikt nie zachwalal SetiStash za to kazdy sika za SetiSpy. ja tam wole nie miec bajerow i liczyc szybciej :P

@pepperoni

Przeciez on pisze ze na textowy a nie graficzny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...