fred216 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 w seti driver wyłączyć auto transmit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 to nie ejst tak,z e on nie odswieza :] odczekaj chwile :D a pobiera ci probki dlatego, ze naciskasz mu update last progress :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 o w morede ale skok na liscie polskich ekip o jakies 10 pozycji ( obecnie 144 miejsce ) , no panowie aby tak dalej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 1. gdie jest ranking polskich timow ;p 2.troche nam do overclockers.com brakuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 poslkich tu http://www.seti.gorzow.org/index.php?lnk=plteams :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 ID teamu to :173783 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 no ludzie sprezac sie w seti, takie duze forum a takie bidne wyniki ja dorzucilem swoje 1316 pakietow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 robimy prognozy jaki bedzie wynik do konca roku ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 wszystko zalezy ile userow z licznikiem powyzej 1k sie dolaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 dziala mi juz ten textowy :) gad i pytanko :) 1 jak skonczy liczyc 10 jednostek to wysyla wszystki razem i pobiera kolejne 10 czyli cos kolo 3,5 mb ?? czy mozna wyslac np po przeliczeniu 5 jednostek ? 2 jak zaznacze Auto Transmit to bedzie automatycznie pobieral i wysylal jednostki ? 3 jak ustawic client seti priority? tzn low noamal czy high? 4 dlaczego nie moge zmienic liczby jednostek ( teraz mam 10 ) na mniej? kiedy daje save i wlaczam ponownie dalej jest ustawione na 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 1. tak 2.tak 3. low 4. nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 no ma byc 1 setka do konca roku ( jakies 200 jednostek na dzien , 4 na leb powinnismy dac rade ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 teraz komp bedzie dzialal 24h/d u starego w pracy tesh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 4. Bo on juz wczesniej scaignal te 10, wiec dopiero jak je policzy sciagnie tyle ile zaznaczyles w opcjach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 no dolaczylem do tweak.pl moje 4 kompy i od razu jest 15k WU :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 e to 1 setka jesio w grudniu bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 no zobaczymy jaka jest wydajnosc WU/dzien lub tydzien, jak sie dolaczalem bylo dokladnie: 2003-10-05 18:29 - 15.004 WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Maybach czemu nie liczysz sobie na jedno konto ? A tak pozatym to fajnie ze jestes :P PS. W ciagu jednego dnia spadlem o 7 pozycji :? Widac ze poziom teamu rosnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 hm a moze by tak pogadac z Liskiem i odosnik do tego tematu na forum zrobic na glownej stronie ? , zeby nie szukac po forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 hm a moze by tak pogadac z Liskiem i odosnik do tego tematu na forum zrobic na glownej stronie ? , zeby nie szukac po forum :)W sumie to calkiem ciekawy pomysl. Moze w koncu jakos popularnosc by wzrosla. Przeciez mamy najwiecej zarejestrowanych userow w Polsce na tym naszym "skromnym" forum. :wink: Lisek, jak uwazasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 albo macro :) chyba jest czesciej niz lisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Maybach czemu nie liczysz sobie na jedno konto ? A tak pozatym to fajnie ze jestes :P PS. W ciagu jednego dnia spadlem o 7 pozycji :? Widac ze poziom teamu rosnie :) no wlasnie dzis i jutro zmieniam ustawienia i bede liczyl na jedno konto :) trzeba troche w gore z 17 miejsca uwansowac 8) liczylem na wiele kont, poniewaz chcialem zbadac wydajnosc roznych kompow poczawczy od P166MMX do mojego ale teraz to sie zmieni wiec bojcie sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Jak mi ktos wytlumaczy o co tu chodzi to moze sie przylacze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 Buziak wszystko jest w tym topicu, podane sa linki do progsow, co i jak ustawic itd. Przeczytaj a bedziesz wszystko wiedzial. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 co ze statystykami???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Zapewne duzo nie zmienie, ale sie dolaczylem ;) Przekonalem szefa w pracy, zeby pozwolil mi odpalic kilka starych zlomow w firmowej piwnicy, zeby dzialaly 24h/7d :D Tak tez jest tym kilka Intelowskich maszynek z poprzedniej epoki (w granicach 200-300 MHz) - mysle, ze zawsze cos :wink: A moj komp w miare mozliwosci bede zostawial non-stop :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 hej! Ma pytanko, jak liczylem na setispy(nakladka na tekstowego) to liczylo mi teoretycznie 3,5h, a teraz jak mam setistash(tyz nakladka) topokazuje mi ze liczy 2h 40min. Pytanie czy to mozliwe zeby szybciej szlo o prawie 1h???? nie za bardzo jestem w stanie powiedziec czy tak samo liczy bo roznie siedze przy kompie i nieraz cos robie a nieraz nie. Pozdrawiam Egeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Mozliwe , u mnie różnica między graficznym seti a tekstowym to 4,5h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Zapewne duzo nie zmienie, ale sie dolaczylem ;) Przekonalem szefa w pracy, zeby pozwolil mi odpalic kilka starych zlomow w firmowej piwnicy, zeby dzialaly 24h/7d :D Tak tez jest tym kilka Intelowskich maszynek z poprzedniej epoki (w granicach 200-300 MHz) - mysle, ze zawsze cos :wink: A moj komp w miare mozliwosci bede zostawial non-stop :) Zmien kraj dla ktorego liczysz na polske bo akutalnie masz ustawione dla USA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 hej! Ma pytanko, jak liczylem na setispy(nakladka na tekstowego) to liczylo mi teoretycznie 3,5h, a teraz jak mam setistash(tyz nakladka) topokazuje mi ze liczy 2h 40min. Pytanie czy to mozliwe zeby szybciej szlo o prawie 1h???? nie za bardzo jestem w stanie powiedziec czy tak samo liczy bo roznie siedze przy kompie i nieraz cos robie a nieraz nie. Pozdrawiam Egeba hehe, pisalem juz wczesniej ze u mnie jest to samo, Ale jakos nikt nie zachwalal SetiStash za to kazdy sika za SetiSpy. ja tam wole nie miec bajerow i liczyc szybciej :P @pepperoni Przeciez on pisze ze na textowy a nie graficzny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...