marcellus Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja usiluje juz nawet ludzi z Brazylii werbowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 Ja tam namówiłem admina więc będzie +130 :) Czaje się na 4 nowe intele 2000 w pracy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mr.x=- Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 zastanawiam sie jak zainstalowac seti w labolatorium komputerowym od jezykow ok 30 kompow 1900+ :) chodza z 6h na dzien ale chyba reinstaluja system co tydzien z obrazu wiec ciezko by bylo Pogadaj z tym co reinstaluje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Problem z programami typu Seti czy Prime polega na tym ze tak do konca nie wiadomo co licza te programy. Prime liczy liczby pierwsze co czesto jest wykorzystywane w technikach szyfrowania deszyfrowania. Liczac wiec jednostki w Prime pomagamy "supermocarstwu" zwiekszac swoja przewage na tym polu. Seti niby liczy UFO-kow ale nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo ze to nie ufoki tylko konkurencja ;) Do przetestowania stabilnosci i wydajnosci to sa super programy ale jakos nie wierze ze sa stworzone aby pomagac ludzkosci w dalszym rozwoju. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Problem z programami typu Seti czy Prime polega na tym ze tak do konca nie wiadomo co licza te programy. Prime liczy liczby pierwsze co czesto jest wykorzystywane w technikach szyfrowania deszyfrowania. Liczac wiec jednostki w Prime pomagamy "supermocarstwu" zwiekszac swoja przewage na tym polu. Seti niby liczy UFO-kow ale nie zdziwilbym sie gdyby sie okazalo ze to nie ufoki tylko konkurencja ;) Do przetestowania stabilnosci i wydajnosci to sa super programy ale jakos nie wierze ze sa stworzone aby pomagac ludzkosci w dalszym rozwoju. Pozdro Dexter Jest w tym sporo racji, dlatego ja traktuję SETI głównie jako współzawodnictwo, i sposób na to zeby komp nie stał bezuzytecznie. Nie wiem co liczę, to prawda, podobnie jest w UD, ale i tak wolę seti bo panują w nim "czyste" zasady - 1 przeliczony WU = 1 pkt. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 moze zajmiemy sie folding@home - badania nad roznymi chorobami np alzheimera itp? Tam sa punkty ale punkty dostaje sie za zlozonosc pakietu a nie karte sieciowa :D - idea IMHO lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 godnie!!! kurde po 4 dniu bez resetu komp mi przelicza jeden pakiet w 13 godzin:(( a normalnie w 5,5. chyba bede go resetowal co dzienie!!!! pne sie do gory :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Gonie Cię :) Jeszcze daleko jestem, ale za tydzień kto wie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 No zobaczymy to ja uciekam!!!! nie podam sie bez walki!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 ej darujcie sobie takie dialogi jak te powyzej - bez sensu zasmiecaja topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 mam xiekawy bajer bo jak seti dzial i ja ne uzywam netu (mam stale lacze) to nie ma w ogole wymiany miedzy kompem a netem ... to jest normalne ... ? dlaczego to nie wykorzystuje internetu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Hej Ludzie- jestem z Wami!!! To już mój drugi team!!! Crazy Duron...... Trochę się wahałem czy nie dołączyć do: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 to jest normalne ... ? dlaczego to nie wykorzystuje internetu ?Bo sciaga sobie pakiet na dysk liczy i dopiero jak przeliczy to wysyla spowrotem wyniki. W miedzyczasie nie ma komunikacji bo i po co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 przekroczylismy 20 000 jednostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Coś albo się seti kopło albo mój klient jest do [gluteus maximus] bo nie moze się połączyć z serwerem żeby wysłać obliczone wu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 jeszcze 3 tysiace i bedziemy w pierwszej 100 druzyn w polsce !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 jeszcze 3 tysiace i bedziemy w pierwszej 100 druzyn w polsce !!ja niestety po przeprowadzce odcięty od nete jestem wiec próbki bedą wysyłane raz na tydzien hurtowo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 tylko se weż odpowiednio duzo próbek :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 tylko se weż odpowiednio duzo próbek :>mam sztuk 50 :) srednio liczy mi po 2.55h to ok 130 h wiec na tydzien starczy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 jestem tez jak juz zauwazyliscie - uzywam txt clienta -srednio teraz 2.5h unit:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 jestem tez jak juz zauwazyliscie - uzywam txt clienta -srednio teraz 2.5h unit:)ja spy +driver całkiem niezle idzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 nareszcie srednia czasu liczenia probki spadła mi ponizej 3h :) 2 hr 59 min 51.7 a licze teraz na 200x10,5 timingi (6 3 3 2,5) napiecie 1,725v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Postanowiłem się przyłączyć. Narazie marne 50WU, ale cały czas rośnie ;) Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 birdman sprobuj timingi 11 3 3 2,5 albo 8 3 3 2,5 - powinno byc lepiej - mozesz tez sprobowac takie jak ja mam - pamieci powinny wytrzymac. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 tylko se weż odpowiednio duzo próbek :>mam sztuk 50 :) srednio liczy mi po 2.55h to ok 130 h wiec na tydzien starczy 8)prrrr szalona :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 kto robi statystyki ?? mam nadzieje ze ta osoba poswieci 2 minuty i zapoda w niedziele wieczorem podsumowanie tygodnia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 kto robi statystyki ?? mam nadzieje ze ta osoba poswieci 2 minuty i zapoda w niedziele wieczorem podsumowanie tygodnia ;) Moze byc w sobote? :P pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Mam problem niechce mi załadować przeliczonych 2 paczek. Używam Seti Spy+Seti driver. Gdzie sa magazynowane próbki i czy ktos się spotkał z taka sytuacją? Dodam, że następne wysyła normalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Heh... dokaldnie wczoraj tez mialem 2 probki ktore pokazaly bardzo tworczy error (Unknown Error 100) i nie wyslaly sie... probowalem w odstepach kilku godzin.. w koncu nacisnalem na nich Delete Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...