jaan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wytlumaczcie mi jak sie podlaczyc do grupy bo wpisywalem swoj wlasny i haslo i wyskakuje mi ze "nie znane imie/haslo" no właśnie mi tez tak wyskakuje juz myslalem ze jestem glupi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a dokladnie tutaj : http://www.setiathome.pl/accounts/get_passwd.html wpisz maila i dostaniesz haslo ( na maila ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a dokladnie tutaj : http://www.setiathome.pl/accounts/get_passwd.html wpisz maila i dostaniesz haslo ( na maila ) tak odrazu lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no :) no :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no :) no :) no :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no :) no :) no :) aaa no :D eee ten program niezle katuje procka ba nawet moge powiedzec ze mam proca "seti@home stable" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 MOZE KTOS PRZYKLEIC TEN TOPIC NA JAKIS CZAS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 I oto jestem z moja skromna liczba WU :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 can't connect to server error 16;0 a na poczte nic nie dostałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 skromna :) hehe takich trzeba WIECEJ :) ile juz to liczysz?? jest ponad rok a w realu ile ?? i jak to jest jak np formatuje dysk?? wyniki sa na stronie i jak bede wysylal nowe to bedzie dodawac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Juz z trzy latka z przerwami. A wyniki sa na servie i rozpoznawane sa po mailu na ktory sie rejestrowales. Aha uzywajcieprogu setistash albo jakiego innego do buforowania bo jak jest pad serva to nie trzeba czekac na sciagniecie nowego WU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 can't connect to server error 16;0 a na poczte nic nie dostałem 1 http://www.setiathome.pl/accounts/get_passwd.html dostajesz haslo na maila 2 http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin..._form&id=173783 i wszystko jasne :) wpisujesz maila i haslo ktore dostales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Juz z trzy latka z przerwami. A wyniki sa na servie i rozpoznawane sa po mailu na ktory sie rejestrowales. Aha uzywajcieprogu setistash albo jakiego innego do buforowania bo jak jest pad serva to nie trzeba czekac na sciagniecie nowego WU.skad to zassac? daj sznurek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 http://www.hereintown.net/~wink/setistash.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 i o co w tym chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no już ok jestem na tej liście tylko czemu pisze na tej liście ze mój komp nawet przez sek tego nie robił a pozatym ten program w jednym miejscu pisze ze jest włączony 2 h a w drugim że 0hr.0min.-0.1sek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nic tam nie bedzie napisane dopuki ne zrovbisz jednostki :) tzn nie dojedziesz do 100% tam jest calkowity czas wykonywania jednostki a nie aktualny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 i o co w tym chodzi ?? wszystko co trzeba pisze na stronce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 aha ale to coś i tak mam chyba skopane bo nie możliwe żeby 2ghz athlon na fsb 215 zrobił 9,5% w 2h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no raczej cos wolno :) moze masz jakies programy obciazajace czone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nic nic winamp dc 4 x ie gg to wszysko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 no to masz znoka ;) albo masz akurat taka wredna jednostke nastapne powinny isc szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a mi sie cos chyba zjebalo bo kurde kiedys jak mi liczył to 1 jednostke w 3h robil a teraz patrze a ty <span style="color:red;">[ciach!]</span> 4h robi i narazie 33% zrobł .Co jest do ciach!a ?? .Wcześniej urzywałem tekstowej wersji a teraz ta graficzna .A z kompem nic nie robiłem bo mnie w chcaie nie było.Wie ktos z kad mozna sciagnac wersje tekstowa ??.Bo jak sciagnolem z polskiej strony seti to mi wywalilo ze to nie jest alikacja pod win32(Aha i do niej uzywalem seti spy)Chyba to jest ta wredna jednostka :D :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 u mnie 8.765% w 1,5h na axp1700+@2600+ :) hmm, o co chodzi? wszystkie programy w tle wylaczone, tylko ie wlaczony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Albo ogromna jednostka, albo coś się zjebało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja też mam napewno jakąś ogromna jednostke .Ale coż zrobic trzeba to cholerstwo przeliczyć i tylko czekac na mniejszą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 to co ja mam powiedzieć 13.3% w 3h na 9,5x215=2042 cl2 watpie zeby tak cienko liczył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Kurde forum sie dupcy i nie dziala opcja zmień .A i mi juz przyspieszył w 50 min zrobil 15% .Ale i tak wolno cos . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...