Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Druzyna Purepc.pl W Seti

Rekomendowane odpowiedzi

No to miodzio :)

Prosz prosze... jak latwo kogos zmotywowac do szukania miejsca gdzie tu WU przeliczyc :)

Pochwal sie na czym tak szybciutko Tobie to idzie :)

no wiesz ;)

tylko nie mam dostepu to sprzetu na codzien wiec bede wysylal jednostki ze 3 razy w tygodniu :) ale okolo 1000 tygodniowo :twisted: :twisted:

no moze 800-900 :wink: :wink:

looknij w srode kolo godziny 15 :) bedzie +400 UW 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PANOWIE CZY MOZECIE DAC SOBIE SPOKOJ Z POSTAMI TYPU GONIE CIE, DOGONILEM CIE, UCIEKASZ MI?

To nic nie wnosi a bez sensu zasmieca topic - takie sprawy jakbyscie mogli to na priv. Dzieki.

gonie cie Yoshi !! :lol:

a co mozna pisac wiecej w tym topicu ?? wszystko juz zostalo napisane

teraz beda statystyki, wyscigi itp ... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mom dobrą wiadomśc i mniej dobrą .

dobra to ta ze antek 2000+ (lecz 256 sdr :( ) liczy juz na moje konto ,a ta mniej dobra ze antek 1800+ ( na msi i 256 ddr ) bydzie dopiero za tydzień ,ale za to jak go wykrece :twisted: ...

Ps da sie zmienić nika w seti ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mom dobrą wiadomśc i mniej dobrą .

dobra to ta ze antek 2000+ (lecz 256 sdr :( ) liczy juz na moje konto ,a ta mniej dobra ze antek 1800+ ( na msi i 256 ddr ) bydzie dopiero za tydzień ,ale za to jak go wykrece :twisted: ... 

a ja zwerbowałem kumpla z poteznym sprzetem :twisted: duron 1000 i k7s5a :twisted: teraz to normalnie nawet kris szans nie ma 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pociesze was ze za ok rok para naszych rodakow bedzie pierwsza w rankingu userow w seti na swiecie!!! - jednoczesnie nadmieniam ze tyle co ma aktualnie caly nasz team robia w ok 2 dni :D - wychodzi to ok 1000xPIV HT 2.8GHz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najgorsze w seti jest to ze nie moge zobaczyc kto z moich qmpli nie liczy... ale teraz sie caly czas poprawiam i moze dojde do magicznych 50WU/dzien!

Na czym oni licza to nie wiem ale robia 15000WU/dzien - zobacz - Jacor & Pigalak.

Kris a na czym ty liczysz?

Jakiej 50'tki w domenie pl? O co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...