krisq75 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Zobaczcie to LINUX jest jednak wolniejszy dla SETI!!!! http://www.skynet.com.pl/~rzeznia/liczyc_s..._systemy_2.htm# Co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 No i jeszcze to znalazlem dosc ciekawe. http://www.orifice.pwp.blueyonder.co.uk/ Athlony 64 schodza ponizej 2h WU. Pozdro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Zobaczcie to LINUX jest jednak wolniejszy dla SETI!!!! http://www.skynet.com.pl/~rzeznia/liczyc_s..._systemy_2.htm# Co wy na to? win 2000 rulez:D tylko nt 4.0 wygrywa:D lubie 2000.... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A moze to nie wina samego systemu ale optymalizacji clienta? :) Jak by dali zrodelka od klienta to juz ktos by go pewno podrasowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 A moze to nie wina samego systemu ale optymalizacji clienta? :) Jak by dali zrodelka od klienta to juz ktos by go pewno podrasowal :) gonie cie :) dzisiaj wyslalem juz jakies 180 jednostek :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 No to miodzio :) Prosz prosze... jak latwo kogos zmotywowac do szukania miejsca gdzie tu WU przeliczyc :) Pochwal sie na czym tak szybciutko Tobie to idzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 SNAP WYRZUC TYCH CO NIC NIE ZROBILI - TYLKO BIEDNIE TO WYGLADA - ONI NIC NIE ROBIA OD PONAD DWOCH WEEKSOW!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 a ja was gonie, gonie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 No to miodzio :) Prosz prosze... jak latwo kogos zmotywowac do szukania miejsca gdzie tu WU przeliczyc :) Pochwal sie na czym tak szybciutko Tobie to idzie :) no wiesz ;) tylko nie mam dostepu to sprzetu na codzien wiec bede wysylal jednostki ze 3 razy w tygodniu :) ale okolo 1000 tygodniowo :twisted: :twisted: no moze 800-900 :wink: :wink: looknij w srode kolo godziny 15 :) bedzie +400 UW 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 PANOWIE CZY MOZECIE DAC SOBIE SPOKOJ Z POSTAMI TYPU GONIE CIE, DOGONILEM CIE, UCIEKASZ MI? To nic nie wnosi a bez sensu zasmieca topic - takie sprawy jakbyscie mogli to na priv. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 o kotrej sie statystyk mozna spodziewac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 PANOWIE CZY MOZECIE DAC SOBIE SPOKOJ Z POSTAMI TYPU GONIE CIE, DOGONILEM CIE, UCIEKASZ MI? To nic nie wnosi a bez sensu zasmieca topic - takie sprawy jakbyscie mogli to na priv. Dzieki. gonie cie Yoshi !! :lol: a co mozna pisac wiecej w tym topicu ?? wszystko juz zostalo napisane teraz beda statystyki, wyscigi itp ... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 gonie cie Yoshi !! :lol: W gruncie rzeczy to wszyscy jego gonia. :wink: Biedny Yoshi czuje na swoich plecach oddech 114 czlonkow Teamu. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 gonie cie Yoshi !! :lol: W gruncie rzeczy to wszyscy jego gonia. :wink: Biedny Yoshi czuje na swoich plecach oddech 114 czlonkow Teamu. :lol: byle byl swiezy :) a ja ponowie pytanie co z statystykami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 statystyki sa w weekend :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 statystyki sa w weekend :)no przeciez mialy byc co srode?? po za tym system srodowy jest tak samo dobry jak weekendowy, wiec moze zostaniemy przy systemie srodowym?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Znów na serwie są nieświeże statystyki, mniej wiecei z poniedziałku, nie wiem czy jest sens je wrzucać... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 wrzucaj, wrzucaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 mom dobrą wiadomśc i mniej dobrą . dobra to ta ze antek 2000+ (lecz 256 sdr :( ) liczy juz na moje konto ,a ta mniej dobra ze antek 1800+ ( na msi i 256 ddr ) bydzie dopiero za tydzień ,ale za to jak go wykrece :twisted: ... Ps da sie zmienić nika w seti ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Panowie 71 miejsce w POLSCE i IDZIEMY DO GORY!!! Konkurencji sie nie wiedzie ha ha ha Barwkomp tylko 55 cos im uczestnicy szwankuja :) Czekam na staty!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Zapoda ktoś statystyki ?Nie ma aktualnych na serwie seti, chwilowo przejdziemy na system środa-środa :)ja chce statystyki moga byc nie swieze chyba smierdziec nie beda :P hmmm a co do ich serwera to ja to pie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 mom dobrą wiadomśc i mniej dobrą . dobra to ta ze antek 2000+ (lecz 256 sdr :( ) liczy juz na moje konto ,a ta mniej dobra ze antek 1800+ ( na msi i 256 ddr ) bydzie dopiero za tydzień ,ale za to jak go wykrece :twisted: ... a ja zwerbowałem kumpla z poteznym sprzetem :twisted: duron 1000 i k7s5a :twisted: teraz to normalnie nawet kris szans nie ma 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Ale ja naprawde sie ciesze, ze ktos mnie goni :) W koncu... wyjdzie to na dobre dla teamu :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 .....Ps da sie zmienić nika w seti ??..... Moglbym napisac bylo na forum dwie strony temu bo sam sie o to pytalem ale.... szukaj tutaj.... http://setiathome.ssl.berkeley.edu/account_area.html pozdrowka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Czołówka: Naj: Reszta: 1,2,3. Porównując do aktualnych statystyk, w ciągu tygodnia przeliczyliśmy 4412 WU, co daje średnio 630 jednostek na dzień. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 policzylem ze w tym tempie barwkomp jest nasz w ok 50 dni - a ja gratuluje nowemu liderowi w teamie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 pociesze was ze za ok rok para naszych rodakow bedzie pierwsza w rankingu userow w seti na swiecie!!! - jednoczesnie nadmieniam ze tyle co ma aktualnie caly nasz team robia w ok 2 dni :D - wychodzi to ok 1000xPIV HT 2.8GHz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 yyy kto to taki? a bardziej... na czym licza? :) ps. ja jak na razie dodrapalem sie do pierwszej 50'tki w domenie pl - mysle, ze tez calkiem przyjemny wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Hm macie moze jakieś niezawodne metody na werbowanie ludzi ?? bo jak narazie kilku kumpli faka mi pokazało jak chciałem ich zwerbować a coraz mi trudniej trzymać się na początku drugiej dziesiątki, jeden komp nie ywrabia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 najgorsze w seti jest to ze nie moge zobaczyc kto z moich qmpli nie liczy... ale teraz sie caly czas poprawiam i moze dojde do magicznych 50WU/dzien! Na czym oni licza to nie wiem ale robia 15000WU/dzien - zobacz - Jacor & Pigalak. Kris a na czym ty liczysz? Jakiej 50'tki w domenie pl? O co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...