Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Druzyna Purepc.pl W Seti

Rekomendowane odpowiedzi

dzołączyłem a kiedy będę na liście?? aha i mam już 20 godz na koncie i czy to sie tam doda??

Tak to sie tam doda jak przeliczysz przynajmenij 1 sygnałi go wyslesz to wtedy bedziesz mial dopisany czas i kolejną próbke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to w ramach prezentu gwiazdkowego, rozwiazanie problemu wykrywania uzytkownikow ze zeminiajcym sie ip w setiqueue:

wystarczy przydzielic kazdemu liczacemu wlasny port; aby to zrobic wchodzimy do setiq i z menu browse wybieramy clients; nastepnie logujemy sie na admina, zmieniamy nazwy klientom; nasteie z tools wybieramy "Dedicate a TCP/IP port to a client" i wpisujemy port, oraz z menu wybieramy uzytkownika ktoremu ten port przypisujemy(musi byc na liscie klientow); teraz tylko kazdy uzytkownik laczy sie przez swoj port i wszystko pieknie chodzi :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Congratulations  :twisted: 

ps.

I powiedz... czy to niemile uczucie rozwiazac problem samemu a potem pomoc innym? :-)

Wystarczy tylko chciec...  :)

no moze i milo, ale po co sie glowic nad czyms co ktos juz rozwiazal??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Congratulations  :twisted: 

ps.

I powiedz... czy to niemile uczucie rozwiazac problem samemu a potem pomoc innym? :-)

Wystarczy tylko chciec...  :)

he he he milo jest wiedziec ze ktos w gropie mysli jeszcze o czyms wiecej niz liczenie i kombinowanie nowych kompow!!!!!

i rozwiazuje problemy!!!!

niedlugo pierwsza 15stka ha ha ha

a zaczynalismy miesiac temu od dna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak wiec dla wszystkich nowych jest szansa trzeba ja tylko umiec wykorzystac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZZDRO ALL

2ga polowka teamu Cammel and Krisq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm mowisz tak jak bys mial do rozwiazania jeden z super trudych tematow na swiecie nad ktorymi mysla najlepsze glowy swiata :lol:

Pytasz po co? wydaje mi sie, ze po to aby poznac ten program od podszewki bo IMHO jest tego wart.

Owszem... mozna kogos prosic o pomoc i nie widze nic w tym zlego, ale warto samemu posiedziec nad jakimis tam zagadnieniami

i byc tym ktory bedzie tlumaczyl innym a nie tym ktory bedzie sie non stop o cos pytal :-)

krisq75 bo to chyba na tym ta zabawa polega prawda? :-)

Nie tylko non stop rywalizacja ale przy okazji troche nauki no i mozna sie oderwac od tych wszystkich WU na kontach :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kris jakim cudem tyle godzin narąbłeś(lat!!!!!) ??? RESPECT!!!!

A co doliczenia to mam już 13 jednostek a na stronie teamu pisze tylko 11 :( aha

i co to za program do przeglądania statystyk??

update

ja mam włącznonom opcję żeby zawsze liczyło bokomp chodzi i tak cały dzień pozatym spoko to jest bojak gram to nie zwalni gra tylko seti :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie taka strona jest???

update

dlaczego strona z naszą grupą się nie aktualizuje ja już 13 przeliczyłem a tam mamdopiero 11 a pozatym ogólna nie rośnie jest takjak było czyli 99019 czy coś takiego cojest?? aha i jak skonfigurować seti spy zeby pokazywał naszą grupę???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak ale tamn ic nie ma jak odpalić team statistic w seti spy ????

update

a czy da sie na róznych kompach odpalić tego samego usera żenby on liczył dla jednego

Jasne !!! chyba nie sadzisz ze uzyskanie ponad 40 tysiecy jednostek jest mozliwe na jednym kompie (w fkmiare krotkim czasie) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...