Chaos Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 no widzisz ... masz za slabe fsb niestety .. rozniacamiedzy 133 a ponad 200 jest calkiem spora .. nie zadzialasz za duzo jesli niezwiekszysz fsb.. fsb wieksze pamieciida synchro wszystkorosnie wtedydosc mocno ... najlepiej zmien plytegłówna na cos nowszego .. ale ważne zebys liczyl ... :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 a dziś jak sie uda będe miał za darmo płytke MSI KT3 Ultra . :twisted: no to sobie popodkrecam .Wreszcie jakaś normalna płyta a nie te [ciach!]o co teraz mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 hm jak na razie to nie mam zamiaru zmienac plyty brak kaszy.. mam nadzieje ze moj proc pojdzie jeszcze wyzej.. pozdrawiam wszytkich... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Statystyki dzis czy jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 pora wyleczyc kaca i zapodac staty!!!!! Pozdra All w Nowym Roku!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Witam, dopiero się obudziłem ;P Czołówka: Najaktywniejsi: Pozostałe częsci: 1,2,3,4. Idę spać dalej. 8) Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 a jak siedzie na kompie to macie ustwaione na low czy normla piorytet?? aha i dlaczego jak dam na high to jużnie moge tego odznaczyc tylko restert pomaga??? wiem że to high ale przeciezs odznaczyć powinno sie dać naciskam przez 3 minuty i nic stat bar odświerza się co jakieś 5 s a tego nie da rady odznaczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 a jak siedzie na kompie to macie ustwaione na low czy normla piorytet?? aha i dlaczego jak dam na high to jużnie moge tego odznaczyc tylko restert pomaga??? wiem że to high ale przeciezs odznaczyć powinno sie dać naciskam przez 3 minuty i nic stat bar odświerza się co jakieś 5 s a tego nie da rady odznaczyć Standardowo ustaw na low. Jak nic na kompie nie robisz (bo akurat np. spisz) to mozesz mu chwilowo zwiekszyc priorytet. High sie daje normalnie wylaczyc. Nie klikaj przez 3 minuty tylko kliknij raz na jeden z nizszych priorytetow i poczekaj chwile az sie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Cos nie bardzo z tymi statami, niby przeliczylem tylko 10 WU a z samego domowego kompa poszlo ponad 30. No tak , dopiero zauwazylem ze to swiezutkie staty z wigilji :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ma ktoś linka do tego jak zainstalować Seti tak żeby było niewidoczne (było gdzieś ale nie moge znaleźć) bo mam 3 duronki 1600 w pracy i niepotrzebnie się marnuje ich moc a chodzą po 10 godzin dziennie więc kilka jednostek by policzyły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Słuchajcie koledzy .Mam problem .Po przestawieniu fsb na 166 sprawdziłem ram ,(no bo to on moze sprawowac najwiecej problemów bo to 266 ) Hot Cpu testerem ,właczyłem test ramu ustawiłem na najostrzejsze tortury i tak przeleciał 10 razy i nic .Napięcie na ramie 2.8V ,a na procku nie podnosiłem ,ma temp w steresie 36C i bez obciązenia 31 ,a jak ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m seti to ledwo dojdzie do 34C i już zwis .Teraz chodzi na 2090mhz , jak myślicie dać większe napiecie mu ??. UPDATE : A zresztom co mi tam szkodzi ,trzeba wszystkiego spróbować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 czek dis ałt: http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2563 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 a jak siedzie na kompie to macie ustwaione na low czy normla piorytet?? aha i dlaczego jak dam na high to jużnie moge tego odznaczyc tylko restert pomaga??? wiem że to high ale przeciezs odznaczyć powinno sie dać naciskam przez 3 minuty i nic stat bar odświerza się co jakieś 5 s a tego nie da rady odznaczyć Standardowo ustaw na low. Jak nic na kompie nie robisz (bo akurat np. spisz) to mozesz mu chwilowo zwiekszyc priorytet. High sie daje normalnie wylaczyc. Nie klikaj przez 3 minuty tylko kliknij raz na jeden z nizszych priorytetow i poczekaj chwile az sie zmieni. ja właćzyłem high i nacisłem i czekałem chwile bo wiedziałem że tak czeba zrobic ale nic kilkłem jeszcze kilka razy chyba razem to trwało z 7 minut i nic no to restar a szkoda bo bym mu ustawiałna high w nocy i kiedy tylko mnie na kompie nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ktoś wcześniej napisał zeby par seti do rózneych katalogów i to po to żeby ściągnąć dla koglegi który nie ma neta i to wgrać na jego komp jak przeliczy to przynieść naa kompa z netem i wyśle ale tak: 1. czy jak przeliczy tonie będzie się zucało że nie może wysłać?? 2. i czy jak przyniosę to do siebie to swojego wyłaczam odpalam tamtego i to wyśle sobie jakoś czy co ?? 3. czy po tym moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> swojego klienta z wgranymi jednostkami a tegojego zostawić u siebie?? ???? jakieś uwagi ??? proszę opomoc bo kolega mam a1800 i by coś policzył może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 czek dis ałt:http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?t=2563no to sie chlopaki staraja widac musza sie dodatkowo motywowac!!! he he Tylko co bedzie jesli ich wspanialy wykres pokarze ze to my jestesmy gora w przyszlosci!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 czynikt nie może mnie uświadomićź bo przez to dołaczy do nas następny komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ktoś wcześniej napisał zeby par seti do rózneych katalogów i to po to żeby ściągnąć dla koglegi który nie ma neta i to wgrać na jego komp jak przeliczy to przynieść naa kompa z netem i wyśle ale tak: 1. czy jak przeliczy tonie będzie się zucało że nie może wysłać?? 2. i czy jak przyniosę to do siebie to swojego wyłaczam odpalam tamtego i to wyśle sobie jakoś czy co ?? 3. czy po tym moge <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> swojego klienta z wgranymi jednostkami a tegojego zostawić u siebie?? ???? jakieś uwagi ??? proszę opomoc bo kolega mam a1800 i by coś policzył może Ad1. Jak nie ustawisz autotransmisji to nie będzie wysyłał Ad2. Jak go do siebie przyniesiesz to normalnie go odpal i wyślij przeliczone jednostki i pobierz nowe Ad3. Jak będziesz szedł do kumpla to wejź ze sobą swojego klienta wraz z nieprzeliczonymi jednostkami zrzóć mu go a sobie zgraj tego z przeliczonymi WU i patzr Ad 2. Nikt nie ma tego linku o który prosiłem troche wyżej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 dziękuje bardzo za miłą odpowiedź no to najporawdopodobniej od jutra pod moim nikiem nowy gość z aathlonem 1800+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 dziękuje bardzo za miłą odpowiedź no to najporawdopodobniej od jutra pod moim nikiem nowy gość z aathlonem 1800+ :)dziękuje bardzo za miłą odpowiedź no to najporawdopodobniej od jutra pod moim nikiem nowy gość z aathlonem 1800+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 A co sie stalo z Krecikiem, ze nie liczy? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 A co sie stalo z Krecikiem, ze nie liczy? :/pewnie liczy...ale nie wysyla :) jak wroci do roboty to wysle (sie domyslam :) ) ...tak jak ja... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 licze z wami (szkoda ze tak późno ale zawsze to lepiej niz wcale :o ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 licze z wami (szkoda ze tak późno ale zawsze to lepiej niz wcale :o )witamy w naszych szeregach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Panowie bierzmy się do roboty bo brawkomp sucesywnie odrabia straty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 choraba ja nie moge wejsc ponizej 50 .. moze ktos z nowych chce do mnie dolaczyc? razem zajdziemy wyzej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 dałem koledze seti drivera z 17 wu na pokładzie i odpalam mu to ale nie widac postępu ani w seti driver a ni w seti spy lecz proc idzie na 100% to czy liczy czy nie??? bo by mi pomógł a le nie wiem czy to działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Dobra panowie ! Biore sie za liczenie ! Na cefalonie jednostkie mi liczylo ok.24 godziny an duraku kolo 3 godziny takw eic teraz wam sie bardziej przydam .... :) Czy jest jakas roznica predkosci liczenia seti textowego a zwyklego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 tak jest jakies 2 x wolnij liczy ten graficzny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 podnobno jest ja caly czas smigam na textowym z dodatkiem seti spy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 dobra panowie zwerbowalem jeszcze kumple a antkie 2000+ 256 ddr na moje konto takw eic bede mial lepszego speeda a skad pobrac tego textowego i jak go skonfigurowac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...