wunat Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 i ja rowniez mam taka nadzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 No dobra jak się bawić to się bawić wiec się zapisałem moze coś znajdziemy :D wiec dołączam do grupy Tweak.pl Grupa Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 ja bym sie dolaczyl ale nie pamietam hasla a konto jest zarejestrowane na maila ktory juz nie istnieje wiec chyba nie zmienie druzynyja bym sie dolaczyl ale nie pamietam hasla a konto jest zarejestrowane na maila ktory juz nie istnieje wiec chyba nie zmienie druzyny a szkoda mi przeszlo 1150 przeliczonych jednostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ja chciał bym zaproponowac dodanie naszego teamu do rankingu http://www.seti.gorzow.org/index.php?lnk=plteams.kilka dni temu to zrobilem :) jestesmy na 410 miejscu ID zespolu to 173783 - potrzebne do wyszukania teamu PODLACZAJCIE SIE POD TEAM !! ponad 7 tys tofumowiczow i tylk 20 osob sie bawi :( http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...p&name=Tweak.pl - druzyna qrde a ja jakos ni moge na zaden z podanych maili wyslac wiadomosci :[ The message could not be sent because one of the recipients was rejected by the server. The rejected e-mail address was 'kris@quest.gorzow.pl'. Subject 'seti', Account: 'poczta.interia.pl', Server: 'poczta.interia.pl', Protocol: SMTP, Server Response: '554 <***.internetdsl.tpnet.pl[***]>: Client host rejected: Access denied', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 554, Error Number: 0x800CCC79i tak jest od dobrych kilku miesiecy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 wyslij maila z bramki do wysylania maili a nie programu pocztowego/strony www na ktorej masz poczte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 USerzy forum dołączajacie się narazie jest nas tylko 22 :( co się dzieje, temat jest przyklejony i często wyciągane na główna stronke a tak nas mało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Ja bym chciał dołączyć ale nadal nie mam maila z hasłem a czekam już ze 20 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 USerzy forum dołączajacie się narazie jest nas tylko 22 :( co się dzieje, temat jest przyklejony i często wyciągane na główna stronke a tak nas małomhhhh dobre pytanie :?: :roll: moze z czasem bedzie wiecej osob :) mam nadzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 doczepiłem sie tesh jako shkielet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ty sie podpiales i ktos odpadl ;( do bani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Hmm Panowie (i Panie naturalnie takze) zostalismy "zauwazeni" przez "konkurencje". http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?p=12938#12938 Ocene tego faktu posostawiam kazdemu z osobna.... Czy naprawde nikt wiecej sie nie dolaczy z forum? Ludziska potraktujcie to jako forme testu swoich pokreconych maszynek.... "SETI@home approved :D " Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Hmm Panowie (i Panie naturalnie takze) zostalismy "zauwazeni" przez "konkurencje". http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?p=12938#12938 Ocene tego faktu posostawiam kazdemu z osobna.... Czy naprawde nikt wiecej sie nie dolaczy z forum? Ludziska potraktujcie to jako forme testu swoich pokreconych maszynek.... "SETI@home approved :D " Pozdro M. ile te ziemniaki maja jednostek przeliczonych ?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Hmm Panowie (i Panie naturalnie takze) zostalismy "zauwazeni" przez "konkurencje". http://forum.infopc.pl/viewtopic.php?p=12938#12938 Ocene tego faktu posostawiam kazdemu z osobna.... Czy naprawde nikt wiecej sie nie dolaczy z forum? Ludziska potraktujcie to jako forme testu swoich pokreconych maszynek.... "SETI@home approved :D " Pozdro M. ile te ziemniaki maja jednostek przeliczonych ?? :wink:Oj duzo (to chyba ich team jest:http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...p&name=barwkomp), predzej sie seti skonczy, niz ich dogonimy - szczegolnie, przy obecnej liczbie liczacych :? - ale nic nie mowie, bo mozna by to pod defetyzm podciagnac :wink: . Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 damy rade :) dogonimy ich :D:D a wtedy zarejstruje sie na ich forum i ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Damy rade ja robie 40 jednostek na 100h wiec szybko pne sie w rankingu. Athlony na 2,4GHz i jedziemy :D !!!!!! Widzę że tych kolesi przestraszyły wyniki kręcenia proców na Tweak'u i sięobawiają jednak naszej konkurencji :D więc ludziska nie pozwólmy się im zawieść. Liczmy liczmy liczmy. :D i niech moc będzie z nami :D !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 niestety moj axp1700+ idzie na mojej obecnej plycie (ga-7avx rev1.0) tylko na axp2600+ (12.5x166). Jakbym mial abit'a lub epox'a to jednostke robilbym w jakies 2.5h a tak mam ok3h/jednostke :) w sumie nie jest zle biorac pod uwage ze na poprzednim sprzecie jednostke liczylo ok 35h :) hehe Jestem w druzynie zalogowany jako Lordrush. Ludzie! Ludziska! Dołączajcie się i jedziemy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Cytat z konkurencji: "Nas nie dogoniat Jak na tak wielkie forum to wyniki mają łagodnie mówiąc kiepskie..." Nie no! Nie mozemy sie dac tak zniewazac! Kto to czyta niech lepiej bierze sie do roboty! Narazie dopiero sie rozkrecamy, wiec pokazmy ze jestesmy w stanie wycisnac max z naszych prockow i stanac w szranki do walki z konkurencja a przynajmniej dla szybszego awansu Polski w rankingu! Gonimy Francuzów - go go go!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 wyslij maila z bramki do wysylania maili a nie programu pocztowego/strony www na ktorej masz poczte Żeby dopisać Twój zespół napisz na --> kris@quest.gorzow.plŻeby przekazać uwagi do rankingu pisz na --> bobbyk@quest.gorzow.plno i klikam :/ i qpa uruchamia sie outlook ?? z ktorego nie moge wyslac :/ jak mam to inaczej to zrobic???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 wyslij maila z bramki do wysylania maili a nie programu pocztowego/strony www na ktorej masz poczte Żeby dopisać Twój zespół napisz na --> kris@quest.gorzow.plŻeby przekazać uwagi do rankingu pisz na --> bobbyk@quest.gorzow.plno i klikam :/ i qpa uruchamia sie outlook ?? z ktorego nie moge wyslac :/ jak mam to inaczej to zrobic???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 heh.. no panowie.. moze by tak jak te ruskie w latach 40... nie jakosc a ilosc.. a ilosci nie brakuje na tweaku. InfoPC moze ma i duzo.. ale sa do lykniecia, moze nie dzis.. nie jutro... ale to jest wykonalne.. of kors w nie 22 ludzi ;] . Tak czy owak PL-Land tudziez PL-LOL-Land gryzie po [gluteus maximus] franzucom ;] pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 no to jest nas juz 24!! :) gratz czekamy na wiecej ludzi chcacych miec wklad w odkrycie pozaziemskich cywilizacji :) Ludzi czytajacych forum jest pewnie ladnych pare tysiecy a narazie tylko 24 osoby chca sie bawic :( Moze ludzie nie wiedza o tym watku? Moze by dac znac na grupe "sprzet" albo lepiej "podkrecanie" :);) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 jesli macie acrobat reader'a sciagnijcie sobie ten certyfikat udzialu w programie seti@home: http://provector.pl/~kris/ftp/ftp/certificate.zip wpisujesz imie i nazwisko i dajesz na drukarke. Oprawiasz w ramke :) i wieszasz na honorowym miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonk Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Jestem z wami chłopaki ;o) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Do konca roku spokojnie ich lykniemy :) jeszcze jakies 22 tys jednostek exmister ma dobry pomysl :) zapodajcie w podpisach link do druzyny SETI , moze wiecej osob to zobaczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 no panowie i kogo macie na 1 miejscu ??? dzis dorwalem haslo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 no panowie i kogo macie na 1 miejscu ??? dzis dorwalem haslo :) Respect !!! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 No juz momy 28 oob czyli cały czas sie powieksza .Jak bedzimy miec tak z 200 to bedzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Raf. a komus to napodbieral ?:D 22479 probek do infopc ;] jutro ich mamy hehz :) <lol> mozna by obserwowac dobowo/tygodniowo jak sie mamy do nich. 26577 - 4098 = 22479 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Taraammm !! Jest nowy user... W kupie razniej wiec do roboty :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...