secoh Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Macie kolejnego w drużynie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 no panowie i kogo macie na 1 miejscu ??? dzis dorwalem haslo :) JESZCZE Z 50 TAKICH USEROW :) jak mowilem - do konca roku ich lykamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 i teraz maly wyklad NIE uzywamy klientow graficznych bo sa cholernie wolne tu macie linka do klienta textowego http://www.jaskula.neostrada.pl/pliki/seti...nnt-cmdline.exe sam klient textowy jest brzedki i nieporeczny wiec potrzebna jest na niego jakas nakladaka (przyokazii zapewnia ona nam maly magazyn pakietow na wypadek wylaczenia serwera seti) ja polecam setidrive http://www.jaskula.neostrada.pl/pliki/SETIDriver.zip albo setihide http://www.scheit.de/seti/setihide.html i mysle ze taraz wielu z was przyspieszy przetwarzanie WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 korca mie cyferki... 22479 roznica o 15.09 22345 roznica o 17.10 Zrobilismy 134 probek wiecej w ciagu 2 godzin niz InfoPC. Znakiem tego zmniejszamy dystans. NIBY tja.. ALE! dolaczyl do nas secoh ktory na "start" wniosl 139 cegielek. Koniec koncow jestesmy 5 WU w plecki.. ( jesli chodzi o faktyczne liczenie) pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 nielicz tak ja np wyslalem odrazu 9 ktore wczesniej przliczylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 jaki macie sredni czas liczenie WU ? u mnie to ok 2h30min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 3h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 RaF czy moglbys troche dokaldniej opisac jak uzywac clienta textowego. Co najpierw odpalic jakie opcje powlanczac SETIdriver ??? Nie moge sobie z tym poradzic. Odpalilem setiathome-3.08.i386-winnt-cmdline i sie zalogowalem. No i sobie tam liczy. A jak skorzystac z nakladki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 setisrive i klien textowy powinny byc w tym samym katalogu odpalasz setidrive w 2 okienku od gory deklarujesz jaki duzy chcesz miec magazyn daj 10 dalej zaznacz hide processing i auto transmit priorytet najlepiej na Low zeby nei zwalnialo proca no proxy dalej zaznacz use SETI Drive i Use 24Hr clock i teraz wybierz new client i zaznacz klienta textowego (nie wiem czy to jest konieczne i czy nie skasuje przypadkiem klienta textowego) a potem save setting i powinno dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 korca mie cyferki... 22479 roznica o 15.09 22345 roznica o 17.10 Zrobilismy 134 probek wiecej w ciagu 2 godzin niz InfoPC. Znakiem tego zmniejszamy dystans. NIBY tja.. ALE! dolaczyl do nas secoh ktory na "start" wniosl 139 cegielek. Koniec koncow jestesmy 5 WU w plecki.. ( jesli chodzi o faktyczne liczenie) pzdr. a porownaj ile u nich osob liczy a ile u nas :wink: GONIMY !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 kurde byłem 2 a Teraz jak Raf sie przypomniał chasło jestem 3 :( ale już gonie gooonie :) co tak nas mało się bawi ?? LUDZIE LICZYMY LICZYMy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 no wiec tak : seti_spy + cmd_line = bardzo agresywne zuzycie proca ok. 3h 1WU - czeste zwiechy (??) kompa 1700@2200 ( 166/166 ) cmd_line = 1WU = okolo 5 h... nie czuc ze wisi w tle seti_driver+ cmd_line = rowniez agresywny ..na liczniczku 3.10h ( nie doznalem zwiechy bo dopiero testuje ten zestawik) oczywiscie w 3 przypadkach priorytet na "niski" . Winda eXPerimental. pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 EDYCJA 2x post pisany .... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 qrde widze ze team sie rozwija :) ale kurde ciezko mi tak porzucic wlasny przez mnie stworzony ;) link do niego :) http://setiathome.berkeley.edu/fcgi-bin/fc...e=ASK%20Hackers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 qrde widze ze team sie rozwija :) ale kurde ciezko mi tak porzucic wlasny przez mnie stworzony ;) link do niego :)http://setiathome.berkeley.edu/fcgi-bin/fc...e=ASK%20Hackers To przeniescie sie wszyscy do Tweak-a. W koncu w kupie razniej :wink: Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 To przeniescie sie wszyscy do Tweak-a. W koncu w kupie razniej :wink: Pozdro M. :idea: :idea: dolaczcie sie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 pomysle, pomysle ja bym proponowal wchlanac jeszcze kilka innych serwisow ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 pomysle, pomysle ja bym proponowal wchlanac jeszcze kilka innych serwisow ;) a dokladniej :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 np postraszyc infopc ze albo wspolpracuja z nami albo ich przegonimy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 siła leży nie w straszeniu ale w przeliczaniu więc zamiast straszyć... bierzcie się do roboty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turczy Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 hehe nas niedogoniat nas niedogoniat :D a poważnie to mozecie się raczej do nas przyłaczyć :D wtdy byłby większy potencjał wzrostu :D w końcu jesteśmy na tym samym serwerze :D jakaś solidarność powinna występować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 jeszcze na tym samym serwerze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 nooo ladnie prawie 5000 WU's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 A ja mam problema :/ Bo ostatnio zmienile mnoznik z 13 na 14, i od tej chwili jedno WU liczy mi w okolo 6h :/ zamiast 3,5h? Mysle ze to poprostu zbig okolicznosci, ale czy nie bylo jakis informacji o tym ze maja powiekszysc rozmiar WU? Bo wszystko jest okej a tylko seti sie wlecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 ok to i ja sie dolacze - lubie byc w czyms najlepszy :) - na razie nie licze wiec nic prawie nie przybywa (przewiduje teraz klimat :)) ale niedlugo znowu powroce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 funfel, byles chwile u nas, czemu odszedles? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 a bo kurde co swoje to swoje :) jeszcze postaram sie reszte teamu przekabacic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 to działaj ;) Chyba pierwsza 10 nie jest mi dana :P Gdy tylko sie do niej dostane, zaraz do teamu przylancza sie ktos kto ma wiecej WU i spadam nizej :) Ale walcze dalej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 a bo kurde co swoje to swoje :) jeszcze postaram sie reszte teamu przekabacic ;)dzialaj , dzialaj :!: rosniemy w sile :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 a bo kurde co swoje to swoje :) jeszcze postaram sie reszte teamu przekabacic ;)dzialaj , dzialaj :!: rosniemy w sile :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...