dexiak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 osla laczka jak wiemy jest o wszystkim i o niczym.. szerzy sie postojebstwo i zapychanie sql'a ( nieswiadome). O ile to pierwsze juz udalo sie w jakis sposob ukrocic ( wywalenie licznika ) tak sql jak rosl tak rosnie przed czym sie bronicie.. stad moja propo zeby pomoc sobie ( moderatorom- bo glownie do nich pisze).Mianowicie phpbb2 ma takie triko ze automatem wywala posty po X dniach.. Na gieldzie jest to zastosowane jak sie nie myle z 7 dniowym terminem. Czemu by nie uzyc tego do oslej .. np 1-2 miesiace ? Osla ma 96 stron jak sie nie myle.. kazda strona to x topikow.. kazdy topik to x postow... przytnijcie to.. :) Po co komu temat sprzed roku ze zwichnal kostke i inne duperele ?:) pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Dobry IMHO pomysl, trzeba pomolestowac marco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Dobry IMHO pomysl, trzeba pomolestowac marcomi sie wydawalo, ze maeco jest hetero, a tu taka nies[podzianka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Dobry IMHO pomysl, ... a ja o tym pisalem jakis czas temu (przed wakacjami) - jak bylo walkowane czy zlikwidowac/zamknac osla - i wtedy nie widzialem takiego entuzjazmu :P a na powaznie glosuje ZA oboma rencami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 pomysl jest spoko ;) i bedzie mozna znowu dawac topici tupy: ILE MACIE LAT :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Topic ktory jest nieaktywny 1, 2 lub 3 miesiace ->Adios Good Zlikwidowanie oslej (pomysl benka) Baaaad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Ja też gdzieś pisałem, że ośla powinna się kasować, tak po 2 miesiącach. Przecież i tak tam nikt po takim czasie nie zagląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Topic ktory jest nieaktywny 1, 2 lub 3 miesiace ->Adios Good Zlikwidowanie oslej (pomysl benka) Baaaad fakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 ... Zlikwidowanie oslej (pomysl benka) Baaaad a kto mowi ze to moj pomysl - po prostu byla burza mozgow i to bylo 1 z rozwiazan - ale jak zwykle skonczylo sie na niczym (OSIOL pozostal w pierwotnej formie) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 najlepiej go kasowac co jakis czas i tak samo z nowosiami, ktore przestaja byc nowosciami po 1-2 diach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 pomysl jest spoko ;) i bedzie mozna znowu dawac topici tupy: ILE MACIE LAT :?: ;)Nom :] ale w notatniku zapiszcie te głupie topiki i ile postów miały może rekordy tak będzie się bić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 moim zdaniem to zly pomysl... po 1. beda sie tematy powtarzaly.. po 2. na oslej jest kilka wartosciowych topicow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 a ja jesteem na NIE !! ;P bo po pierwsze co to komu przeszkadza :| ze jest jak jest :| po drugie na oslej nietylko sie dyskutuje o np zwichniecu mojej kostki :| a po trzecie to cholernie glupi pomysl :P ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recenzent_ Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 moim zdaniem to zly pomysl... po 1. beda sie tematy powtarzaly.. po 2. na oslej jest kilka wartosciowych topicow ;) 1. zwroc uwage ze rejestruje sie tu wielu nowych uzytkownikow owszem nie wszyscy zagaldaja na osla ale jednak i niewszyscy tez przegladaja archiwa 2 patrz swoj pkt 1 , skoro sie powtarzaja to looz wiekszosc z nich napewno powtorzy sie w przyszlosci , aczkolwiek nie wszystkie ale coz , tak bywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 ... Zlikwidowanie oslej (pomysl benka) Baaaad a kto mowi ze to moj pomysl - po prostu byla burza mozgow i to bylo 1 z rozwiazan - ale jak zwykle skonczylo sie na niczym (OSIOL pozostal w pierwotnej formie) :( No to ja na zasadzie metody burzy muzgów mówie tej propozycji nie. Ale ośla poszła i tak ostanio w obroty i bluzgi lecą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 eh :/ jestem rozdarty na 3 fronty :] 1. CALKOWITA LIKWIDACJA OSLEJ: za: KONIEC OSLEJ, KONIEC GLUPOT przeciw: znajac userow niedlugo w osla zamienia sie inne fora :/ 2. WYWALANIE PO CZASIE za: w sumie dobry pomysl, bo odchudzi sie troszeczke forum. Jak gadalem z Marco to powiedzial mi, ze bez avatarow ma ono prawie 700MB :/ przeciw: Jak ja lubie czasami posmiac sie z bzdurnych topicow, ktore kiedys przeoczylem? 3. ZOSTAWIENIE OSLA TAKI JAKI JEST za: to co jest w PRZECIW w pkt2 przeciw: to co jest w ZA w pkt2 Hmm, moze by tak zrobic glosowanie na oslej ? Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 [...] Hmm, moze by tak zrobic glosowanie na oslej ? Co wy na to? Nasteny nic nie wnoszacy, aczkolwiek postojebczy topic ? Nie ma sensu. Admini zdecydowali ze Osiol zostaje tak jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 oslowi sie upieklo ;D (sorry za spamik ;-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...