Skocz do zawartości
dexiak

osla laczka

Rekomendowane odpowiedzi

osla laczka jak wiemy jest o wszystkim i o niczym.. szerzy sie postojebstwo i zapychanie sql'a ( nieswiadome). O ile to pierwsze juz udalo sie w jakis sposob ukrocic ( wywalenie licznika ) tak sql jak rosl tak rosnie przed czym sie bronicie.. stad moja propo zeby pomoc sobie ( moderatorom- bo glownie do nich pisze).Mianowicie phpbb2 ma takie triko ze automatem wywala posty po X dniach.. Na gieldzie jest to zastosowane jak sie nie myle z 7 dniowym terminem. Czemu by nie uzyc tego do oslej .. np 1-2 miesiace ? Osla ma 96 stron jak sie nie myle.. kazda strona to x topikow.. kazdy topik to x postow... przytnijcie to.. :) Po co komu temat sprzed roku ze zwichnal kostke i inne duperele ?:)

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem to zly pomysl...

po 1. beda sie tematy powtarzaly..

po 2. na oslej jest kilka wartosciowych topicow ;)

1. zwroc uwage ze rejestruje sie tu wielu nowych uzytkownikow owszem nie wszyscy zagaldaja na osla ale jednak i niewszyscy tez przegladaja archiwa

2 patrz swoj pkt 1 , skoro sie powtarzaja to looz wiekszosc z nich napewno powtorzy sie w przyszlosci , aczkolwiek nie wszystkie ale coz , tak bywa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Zlikwidowanie oslej (pomysl benka)

Baaaad

a kto mowi ze to moj pomysl - po prostu byla burza mozgow i to bylo 1 z rozwiazan - ale jak zwykle skonczylo sie na niczym (OSIOL pozostal w pierwotnej formie) :(

No to ja na zasadzie metody burzy muzgów mówie tej propozycji nie. Ale ośla poszła i tak ostanio w obroty i bluzgi lecą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh :/ jestem rozdarty na 3 fronty :]

1. CALKOWITA LIKWIDACJA OSLEJ:

za: KONIEC OSLEJ, KONIEC GLUPOT

przeciw: znajac userow niedlugo w osla zamienia sie inne fora :/

2. WYWALANIE PO CZASIE

za: w sumie dobry pomysl, bo odchudzi sie troszeczke forum. Jak gadalem z Marco to powiedzial mi, ze bez avatarow ma ono prawie 700MB :/

przeciw: Jak ja lubie czasami posmiac sie z bzdurnych topicow, ktore kiedys przeoczylem?

3. ZOSTAWIENIE OSLA TAKI JAKI JEST

za: to co jest w PRZECIW w pkt2

przeciw: to co jest w ZA w pkt2

Hmm, moze by tak zrobic glosowanie na oslej ? Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi