MaxDamage Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Yo! Mam problem ze swoim ukochanym komputerkiem, tym razem... :D niestety nie wiem co sie dzieje, pare dni temu komp mial ataki i wylaczal sie hdd... potem sam sie wlaczal znow czasem po resecie go nie bylo trza bylo troszke poczekac jednak problem zniknal, teraz z kolei zalicza mi zwiechy wylaczajac monit, tak jakby sygnal od karty nie lecial ale komp nadal dziala, mp3 leci, (kolejne tez sprawdzalem) , mozna tez kompa wylaczyc i odpalic jakis progz, np q3. Nigdy wczesniej nie mialem tego problemu, grafa lekko krecona, wylacza sie losowo, czasem dziala 10h czasem 5min. Mam tak od tygodnia i mnie szlag trafia, czy ktos z was mial juz taki problem? P.S Dawno mnie nie bylo na tweaku :] Komp sie zestarzal a jego czas zajal roferek :] DH rulez :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja miałem podobnie jak podpiełem pod jedno gniazdko od cholery sprzętu i były spadki napięcia. U Ciebie moze być to samo. Poleciłbym również kupić jakiegoś UPS-a dla twojego dobra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Miałem taki sam problem... Rozwiązanie -> okazało się, że to instalacja elektryczna w moim domu, musiałem wymienić jeden korek i jak "palcem odjął". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Hmmm no faktycznie mam na listwie duzo rzeczy ale wczesniej nic takiego sie nie dzialo... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...