bruce Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 mam ja od piatku (chociaz premiera w pon. ;p ) , aha...oryginal, nie ze stadionu :D powiem wam, ze plyta wymiata i faktycznie.......utwor wybrany na singiel, to najgorszy utwor na plycie ;] te gitary...zmiany tempa......brrr.... KUPUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorx, za pisownie, ale mam prawa reke w gipsie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 mam ja od piatku (chociaz premiera w pon. ;p ) , aha...oryginal, nie ze stadionu :D powiem wam, ze plyta wymiata i faktycznie.......utwor wybrany na singiel, to najgorszy utwor na plycie ;] te gitary...zmiany tempa......brrr.... KUPUJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorx, za pisownie, ale mam prawa reke w gipsie ;p widze że trzeba było walczyć o płyte dżołk. Życze szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Czyli w poniedziałek trzeba wybrać się do sklepu muzycznego :-) Mój ulubiony album to Fear of the Dark, no i The X Factor. Lubię też bardzo Virtual - szczególnie dwa kawałki : "The Angel and the Gambler" i "The Clansman". "And I swear to defend And we'll fight to the end And I swear that I'll never Be taken alive And I know that we'll stand And we'll fight fot our lands And I swear that my bairns Will be born free" Słucha ktoś z Was Therion'a, Blind Guardian'a lub kapeli White Skull ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 clansman, to jeden z moich uilubionych kawalkow :D no more lies jest troche w jego stylu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ja czesto slucham Blind Guradian'a i Therion'a :twisted: jeszcze do tego Tristania, Nightwish, HammerFall, czasami Children of Bodom i Death 8) co do nowego albumu IM to jeszcze nie wpadl mi w lapki ale juz nie dlugo.... moj ulubiony kawalek Ironow to Fear of the Dark, Aces High tez niezly 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Bruce gdzie kupiles? ja poczekam sobie te 2 dni ale w poniedzialek lece obowiazkowo do sklepu i kupuje oryginal. jaka by ta plyta nie byla i tak bym kupil :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 hehs....juz nawet w niektorych empikach mzona... :D a ja kupilem w kslepie, ktorego wlasicciel prosil bym nie mowil ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 dobra nie chce mi sie ruszac juz dzis z tej mojej wiochy i jezdzic po wawie zeby tego szukac. pojade sobie w poniedzialek do media marktu to na pewno bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 :arrow: ja jeszcze nie zdazylem kupic nowej plyty. wczoraj znajomy dal mi cynk, ze w M1 (media-markt) juz jest nowa plytka. mialem dzis podjechac do M1, ale remont mam w okolo, wiec jutro postaram sie podskoczyc i kupic co potrzeba :) juz nie moge sie doczekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 mowisz ze w m1 w media markcie jest? hmmm chyba starszego pomecze zeby ze mna pojechal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 no wreszcie, nie ma to jak fear of the dark live! przebija to tylko bycie na koncercie:>] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Powiadomcie mnie kiedy wyjdzie nowa płyta ich troje bo IM to straszne nudy :wink: P.S. Będę musiał podskoczyć do empiku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 A ja tam wole arke noego .. ;-) A wy sie nie znacie na muzie ;P p.s Up the Irons ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Up the Irons!! bylem na koncercie i grali 'Wildest Dreams' i byl dobry!! takze mam nadzieje ze plyta nie zawiedzie.... jednak chyba i tak moja ulubiona pozostanie "Somewhere in time" a BTW jedzie ktos na Mystica w listopadzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 [...] a BTW jedzie ktos na Mystica w listopadzie? :arrow: tak. proponuje zerknac do tematu - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=416...ighlight=mystic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :arrow: wlasnie wslu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e sie w nowa plyte Maiden'ow. jak narazie sie nie zawiodlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 dostalem juz plytke :twisted: No More Lies chyba najlepsze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 slucham sobie wlasnie bo dzis kupilem w traffic clubie (52.90 zl) na razie jestem przy Gates of Tomorrow i do Dance of Death kazdy nastepny numer lepszy od poprzedniego. Montsegur ROX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 slucham sobie wlasnie bo dzis kupilem w traffic clubie (52.90 zl) na razie jestem przy Gates of Tomorrow i do Dance of Death kazdy nastepny numer lepszy od poprzedniego. Montsegur ROX! ja dalem 65, ale za to mialem w piatek ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 :arrow: ja dalem dokladnie 54.99 zl ;) naprawde bylo warte wydac ta kase. utwor Age Of Innocence bardzo przypadl mi do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 plyta super, moje ulubione kawalki to "no more lies", "paschendale" i "Age of innocence" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Rainmaker rOx :!: :evil: up the irons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 aha jeszcze jeddno o ile każda okładka z płytek im mi się podobała to ta jest conajmniej słaba :( ale muza zajabasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 aha jeszcze jeddno o ile każda okładka z płytek im mi się podobała to ta jest conajmniej słaba :( ale muza zajabasta :)ja bym powiezial, ze chu*** :/ taka....brez klimatu :) o klipie do wildest dreams njie wspomne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 aha jeszcze jeddno o ile każda okładka z płytek im mi się podobała to ta jest conajmniej słaba :( ale muza zajabasta :)ja bym powiezial, ze chu*** :/ taka....brez klimatu :) o klipie do wildest dreams njie wspomne :/ :arrow: tak, to prawda, mogli sie bardziej postarac. jednak muza na samym krazku jest super... juz Mystic'a nie moge sie doczekac, aby uslyszec nowe kawalki na zywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 to ja tez podziele sie moimi wrazeniami: jestem posiadaczem prawie wszystkich albumów irona maiden (oryginalnych); za ta płyte zapłaciłem 47.99; po brave new world oczekiwałem czegos co mnie zmiecie z fotela i wtopi moje słuchawki prosto w moje uszy ale... niestety moim zdanie ta płyty to cos co nawiazuje do x factora i virtuala a nie do brave new world czy klasycznych płyt zespołu; kawałki sa jakies takie bez tego czegos, a nawet w wiekszosci za spokojne; troche dziwne wrazenie robia wstawki "symfoniczne", które nir pasuja mi do tego zespołu; ogulnie to czuje sie roche zawiedziony; oczekiwałem kontynuacji brave new world (moim zdaniem najlepsza ich płyta), a otrzymałem coś innego; jednak przesłuchałem ta płyte juz kilkanascie razy i co raz bardziej mi sie podoba; w koncu to ironi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 wiesz...... ja tam slysze sporo elementow z brave-a..... a jezeli chodzi o wstawki symfoniczne-JA NA TO CZEKALEM OD KILKU LAT :) szkoda, ze nie bedzie plyty nagranej z orkiestra, ala S&M :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 hmm mialme ocs o tej plycie napisac ale wkoncu zapomnialem. ogolnie zajebiscie mi sie podoba, zwlaszcza Dance of Death, Montsegur, Paschendale i Journeyman. ten ostani mimo ze spokojny to od razu wzbudzil we mnie pozytywne emocje. a okladka kijowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 moze i sa elemanty... ale to nie jest ten klimat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 szkoda, ze nie bedzie plyty nagranej z orkiestra, ala S&M :/ Co wypluj to tfu tfu ironi i orkiestra to by zdeka zaleciało kiczem bo S&M to taka bardzo komercyjna płytka :D moim zdaniem gorsza od lołd i rilołd taka przeraklamowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...