Fiero Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Pewnie wielu uzytkownikow zna ten program ale ja postanowilem uswiadomic reszte forumowiczow - program sluzy w skrucie do edytowania zawartosci ramu - prydatny do chitowania w grach :) Przyklad 1 - Lfs 3 samochod jest zablokowany (trzeba zdobyc 200 pkt) 3 min i mam odblokowany Przyklad 2 - Gta 1 gra online wszyscy szukaja broni a Karol (ja) minimalizuje okienko 3 klikniecia i mam na full broni :) Ogolnie to mozna sie poznecac nad wszystkim co przechowue dane w ramie (te ktore chcemy przeedytowac) odpada np nitt1320 itp.. Jak bede mial chwilem i ktos wyrazi zainteresowanie to napisze krotki poradnik jak tego uzywac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ogólnie to wszystko fajnie, ale co to za przyjemność z gry jak sie używa cheatów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ogólnie to wszystko fajnie, ale co to za przyjemność z gry jak sie używa cheatów? no wlasnie, czity sux;/] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Qthassy się powinno obcinać skrypciarzom-aimbociarzom !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 rob w ch..ja kompa ale nigdy ludzi online :/ LAMERSTWO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 to napisz jak tego używać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 blaaaa ... sprubuj tylko cheatowac w csie... czlowieku nogi z d*** by Ci powyrywali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Jeden koles w q3 sprobowal tylko jednego skryptu do cheatowania. Bodajrze skrypcik na auto aima (rail 99%, spaw 90%, maszingan 90%). Wczesniej nawet powiedzial, ze bedzie cheatowal dla proby. Oczywiscie dostal zje*** i juz sie nie pokazuje na serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 no super a moze wogole nie grac tylko wymyslec czit na automatycznego pilota co bedzie zanas przechodzil gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...