daar Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Witam. Szukam najprostszego, powtarzam: najprostszego programu do tworzenia stron www. Program przeznaczony dla kompletnego lamera w tej dziedzinie - czyli dla mnie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 kup ksiazke heliona za okolo 15 zloty "Podstawy html" i wnotatniku rbo, naprawde to nie jest takie trudne. ale jezeli juz jakis edytor hmtl to pobaw sie pajaczkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Macromedia Dreamberaver i Flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 webmajster :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 a teraz to mnie zarzniecie :P FrontPage ;) a tak na serio, to bardzo dobry jest pajaczek (jezeli chodzi Ci o progs do html'a), jezeli nie, to odpal frontpage'a i rob :P ale nie dziw sie, ze strona bedzie sie ladowac xx razy dluzej niz inne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 :roll: jak ma byc najprostszy to chyba jakis notatnik z opcja kolorowania kodu - IMO najlepszy UltraEdit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 benek: ale skoro ma byc najprostrzy dla czlowieka ktory nic nie potrafi.... to ja bym wolal mu zostawic jakis WYSIWYG :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 benek: ale skoro ma byc najprostrzy dla czlowieka ktory nic nie potrafi.... to ja bym wolal mu zostawic jakis WYSIWYG :P w sumie to nie wiadomo co pytajacy mial na mysli piszac najprostszy czy w obsludze czy w budowie czy cos jeszcze innego :P IMO edytory WYSIWYG nie sa proste tylko glupie :P i przy okazji nic sie nie nauczysz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 [...]najprostszego programu do tworzenia stron www.Program przeznaczony dla kompletnego lamera w tej dziedzinie [...] widac co mial na mysli :P ale nie wazne :P ja tam nadal uzywam front page'a :P do tabelek, a potem sobie kod kopiuje, bo sie nie moge nauczyc tabelek :P reszta jest pisana recznie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 front page i notatnik, to sa najprostsze programiki do html'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Jak juz ma byc WYSIWYG to IMHO najlepszy w tej dziedzinie jest DW. Generuje w miare rozsadny kod, bez zbednych bajerow, czego nie mozna powiedizec o np. Word'zie :D czy FP (choc tu lepiej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 FRONTPAGE -banalny program i niewymaga prawie żadnej znajomości języka HTML, ja tym robię i jest git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Macromedia Dreamweaver MX - zobacz efekt na stronie www.arkos.elsat.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ICEMAN: obrazki po lewej (w menu) sie nie laduja, po za tym jest spoko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 dzięki za info. już poprawiamy...poinfomuje autora tj. także tutejszego bywalca "Kostek" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Dreamweaver oczywiście jest najlepszy, ostatnio używam też Homesite i nie narzekam :) A z prostych może Pajączek? Jest też takie cos jak Zajączek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Mi sie zaczyna podobac EditPlus ;] pomocnik php sie chowa :P (gubi mi sie kursor czasem :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 A ja tam wolę jed'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Najlepiej w notatniku a kurs łatwy jest w pajączku ( POMOC ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nabuchodonozor Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Witam. Szukam najprostszego, powtarzam: najprostszego programu do tworzenia stron www. Program przeznaczony dla kompletnego lamera w tej dziedzinie - czyli dla mnie. :wink: Frontpage jest ok, ale rozmiar plików przez niego tworzonych jest nieco wysoki. Zgodnie z niektórymi przedmówcami polecałbym Webmajstra bądź AceHTML / Homesite :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Ja dwa tygodnie temu zabralem się za Macromedia Dreamweaver MX. Program dla mnie jest wypasiony. Efekty można oglądać pod adresem w podpisie... Zaznaczam że to jest moja pierwsza stronka, a o html'u wiem prawie nic... Polecam dla początkujących dreamweaver MX:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ot: co było w regulaminie na temat linków i reklam? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Witam. Szukam najprostszego, powtarzam: najprostszego programu do tworzenia stron www. Program przeznaczony dla kompletnego lamera w tej dziedzinie - czyli dla mnie. :wink: Pajaczek najprosztrze co moze byc do tworzebnia prostych stron :) http://www.pajaczek.pl/modules.php?op=modl...wpage&pageid=58 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ot: co było w regulaminie na temat linków i reklam? ;]]] Czy to było do mnie??? Jeżeli to było do mnie to cytuję... Przeprowadziłem więc na forum moderatorów ankietę, czy reklamy i ogłoszenia mogą być dozwolone w podpisach i wynik był jednoznaczny - NIE. Przeglądam forum i ok. 20/25% ludzi ma w podpisach jakieś linki... Nie wiem komu przeszkadza taki drobny lineczek wielkości 8 ... niektórzy mają dwa razy większe i nikomu to nie przeszkadza... Nie chce się kłucić ani być niemiły ale Ty ParanoiK też masz linka ze swoim mailem w podpisie !!! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Powiedzcie mi jak zrobic, zeby ezHTML tagi mialy rozne kolory ( w opcjach mam tak zaznaczone.... lecz to nic nie daje , a grzebac w tag.ini mi sie nie chce ). Program jest spoko tylko wlasnie mnei te kolorowe tagi wkurzaja... moze macie jakis plik... Albo jest to poprawione w jakiejs starszej wersji. Ktora polecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 EditPlus rzadzi :] tutaj mozesz sobie go sciagnac :] koloruje html, php, c,.... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 E tam... jed rządzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...