kikus Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Poznam jakiś fajnych ludzi z wawy z ktorymi mozna by sie np. wybrac na gielde :roll: , pogadac o kompach , spotkac sie w paczce i isc kupic cos do kompa 8) (nikt nikogo nie okradnie wtedy :twisted: ). Co wy na to ? Jest ktos z wawy chetny do poznania sie ? :P :P THX za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 -My tak tylko o kompach i kompach gadamy . Pogadajmy czasem o doopach. -Moja myszka jest do doopy :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Eee tam nie sadze aby ktos chcial sie ze mna spotkac i pogadac o kompach bo mam 16 lat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 O kompach to niewiele można pogadać. Ale zawsze można pogadać jaki ostatnio sie fajny film oglądało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 na gielde sie kiedys mozna przejechac, chodziaz ja narazie nic nie planuje do kupna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja tam mogę być chętny :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja tam mogę być chętny :D. Zboczek :P :) :wink: Dobra inicjatywa, w kupie raźniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ja tez z wawy ale na gielde potrafie pojechac sam i mnie nie okradna ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ja tez z wawy ale na gielde potrafie pojechac sam i mnie nie okradna ... Zuch chlopak !!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 dzieki reed nie powiniennes :oops: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Eee tam nie sadze aby ktos chcial sie ze mna spotkac i pogadac o kompach bo mam 16 lat :P A co Ci nie pasuje ? Pikny wiek ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Eee tam nie sadze aby ktos chcial sie ze mna spotkac i pogadac o kompach bo mam 16 lat :P A co Ci nie pasuje ? Pikny wiek ! Zgadzam się z przedmówcą ;>, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Poznam jakiś fajnych ludzi z wawy z ktorymi mozna by sie np. wybrac na gielde :roll: , pogadac o kompach , spotkac sie w paczce i isc kupic cos do kompa 8) (nikt nikogo nie okradnie wtedy :twisted: ). Co wy na to ? Jest ktos z wawy chetny do poznania sie ? :P :P THX za odp. widzę ,że jesteś samotnu i boisz sie sam wychodzisz na zakupy , może sprobooj szczęscia na czaterii(czy coś..) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 LPC co dobijasz kolege. Bravo.pl będzie lepszym wyjściem :D kikus to tylko żarty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja tam mogę być chętny :D. Zboczek :P :) :wink: Dobra inicjatywa, w kupie raźniej :D ....trzymajmy się kupy, kupy nie ruszą - he he :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 eh...czemu ja ... "wiedziałem ze tak bedzie".....pisze na serio temat a tu i tak mnie wyśmieją.....Eh.....Nevermind....prosze modera o zamkniecie bo z tymi ludzmi nie mozna na serio pogadac.... ja tez z wawy ale na gielde potrafie pojechac sam i mnie nie okradna ... Wunat moze cie nie okradna bo sam jestes tym co to robi ? :lol: (żart!!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ehh co za znieczulica :lol: virtuomaniak co ty masz do swojego wieku :> ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 No bo nie kazdy lubi gadac z malolatem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 No bo nie kazdy lubi gadac z malolatem :)CO fakt to na formu jest przewaga osob powyzej 18 ale to nie znaczy ze kotos mlodszy am mniej wiedzy. sa przypadki ze i wiecej .A roznica wieku nie gra roli jak sie am o czym gadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Jak poznałem Bruce'a to wyglądał na coś koło tego wieku, a bardzo spoko osoba... IMHO, z mojego drugiego znam ludzi i 12 i 13 lat, z którymi można na serio pogadać... i na poważnie i na luzie... oraz znam przymułów w moim wieku (21), z którymi normalnie człowiekowi odchodzi chęć do życia... Wiek o niczym nie świadczy. Może na giełde to jeździć nie trzeba (sam nie przepadam, same złodzieje tam siedzą) ale możnaby zrobić warszawski wypad do jakiegoś pubu... polecam bikers'a, jak kto nie jest drechem ! Na pewno sporo osób tu jest z Wawy, ja nie widze problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Chesz 16 latków browarem poić ? Co do złodzieji na giełdzie to mi się jeszcze nic takiego nie wydarzyło . Często jeżdże sam , zdarzało się że po całego kompa , potem do metra i do domu. Nikt mnie jeszcze nie zaczepił a nie wyglądam jak seryjny morderca. Ale na wszeli wypadek mam zawsze nóż w kieszeni , raczej żeby bronić aparatu w sytuacji extremalnej bo podobno mam tendencje do robienia zdjęć przy dziwnych ludziach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Mówisz, jakby 16-laktowie nie pili alkoholu (owszem nie wszyscy, ale bądźmy szczerzy...) Na giełdzie i mnie nie okradli, ale zdzierają z człowieka tak, że coś okropnego... Dopóki nie udowodnisz, że znasz sie na tym co kupujesz, będą Ci wciskać najwiekszy chłam, oraz zdzierać na cenach. Normalnie złodzieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 eh...czemu ja ... "wiedziałem ze tak bedzie".....pisze na serio temat a tu i tak mnie wyśmieją.....Eh.....Nevermind....prosze modera o zamkniecie bo z tymi ludzmi nie mozna na serio pogadac.... ja tez z wawy ale na gielde potrafie pojechac sam i mnie nie okradna ... Wunat moze cie nie okradna bo sam jestes tym co to robi ? :lol: (żart!!!!) coz nawet jezeli byl to tylko zart to nie najwyzszych lotow ... :roll: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 spoko wunat. Sorry ale wtedy bylem z lekka wkurzony. Mnie tez nigdy nie okradli tam ale niechodzi mi tylko o wypady na gielde !! PUB , PizzaHut 8) i inne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 a co to....16-o latki nie pija?? ;] mhaaa :) sorry, ale teraz dostal;em sie do jednego z lepszych liceow w wawie, mam 34 osoby w klasie i niepijacych jest moze......5 ;] hyhy teraz kazdy chleje, czy tez cpa........ i chyba normalne jest, ze mlodzieniec chce sprobowac zycia.....teraz ludzie szybciej dojrzewaja...jeszcze kilkadziesiat lat temu sex w wieku 16 lat, to bylo cos nie do pomyslenia, a teraz.....normalka...... ja jestem co prawda w tych sprawach konserwatysta (to znaczy, ze 1 partnerka na cale zycie.....jak nie jestes co do niej pewien, nie ma sie co angazowac...), bo z tego co mi wiadomo rozstania sa naprawde bolesne... :( mam niby `16 lat, a ludzie wokolo mowia mi, ze mysle dojrzale......dojrzalej, niz jak na 16-o latka :) troche OT, ale co tam ;p hyhy co do spotkania.....brrrr.....nam sie teraz szykuje "yntegracja" kalsowa ;] wiemy wsyztscy o co chodzi ;p ale pubem nie wzgardze i z checia sie wybiore..... :) tak wiec........moze DO ZOBACZENIA???? i dzieki MAKONAR za komplementa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 a co to....16-o latki nie pija?? ;] mhaaa :) sorry, ale teraz dostal;em sie do jednego z lepszych liceow w wawie, mam 34 osoby w klasie i niepijacych jest moze......5 ;] hyhy teraz kazdy chleje, czy tez cpa........ i chyba normalne jest, ze mlodzieniec chce sprobowac zycia.....teraz ludzie szybciej dojrzewaja...jeszcze kilkadziesiat lat temu sex w wieku 16 lat, to bylo cos nie do pomyslenia, a teraz.....normalka...... ja jestem co prawda w tych sprawach konserwatysta (to znaczy, ze 1 partnerka na cale zycie.....jak nie jestes co do niej pewien, nie ma sie co angazowac...), bo z tego co mi wiadomo rozstania sa naprawde bolesne... :( mam niby `16 lat, a ludzie wokolo mowia mi, ze mysle dojrzale......dojrzalej, niz jak na 16-o latka :) troche OT, ale co tam ;p hyhy co do spotkania.....brrrr.....nam sie teraz szykuje "yntegracja" kalsowa ;] wiemy wsyztscy o co chodzi ;p ale pubem nie wzgardze i z checia sie wybiore..... :) tak wiec........moze DO ZOBACZENIA???? i dzieki MAKONAR za komplementa ;] Nie kazdy . Mi sie to znudzilo ile mozna .I zbytnio nie am nic w tym przyjemnego . Upic sie czy nacpec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ale czy ja psize, zeby pic/brac co tydzien?? im rzadziej....tym lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 pifo śmierdzi moim zdaniem....gorzkie "G" i do tego niezdrowe :P Czeste picie skraca życie 8) :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 totez pije zadko i zazwyczaj niesmierdzacego lecha, lub tanie wino (ale bez przesady......takie za 5 zeta :D czyl;i bezsiarkowe ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...