bbc20000 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Teraz najnowsze LCD sa w stanie przelanczac krysztaly z predkoscia 26ms i 20ms. Czy one maja problemy z shadow effect ? Ma ktos ACERa LCD aby powiedziec jak to sie tyczy tej firmy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Przy takim czasie reakcji niema juz tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ja mam 30ms i nie ma zadnych problemów; :oops: juz poprawiłem... tak to jest jak sie bezmyślnie pisze... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 LOL 1ns = 0.000000001 sekundy Niezłe macie monitory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Czy to nie aby ms powinno być? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja mam 30ns i nie ma zadnych problemów; whow! 30ns i nie masz problemow z cieniami w grach. No w takim razie spoko. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Czy to nie aby ms powinno być? :)milisec czy nanoses?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 sorry popelnilem blad ! ms ! :oops: zaraz to zmienie ale fajnie by bylo miec ns monitory! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 To zalezy czy te 30 ms to rzeczywisty czas zapalenia+wygaszenia czy tylko pobożne życzenie producenta, danym na papierze to akurat bym nie ufal. Wiadomo, papier wszystko zniesie. Najlepiej wez i porównaj. Zreszta wiesz jak jest z martwymi pikselami. Jak juz wybierzesz odpowiadajacy ci model, to obejrzyj kilka, kilkanascie egzemplarzy i wybierz najlepszy. IMO monitor LCD TRZEBA zbadac organoleptycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...