rout Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 witam w zwiazku z tym , iz wyniki w 3dmarkach w roznych rozdzielczosciach dosyc znaczaco sie od siebie roznia apeluje do was [ ale to brzmi... :/] abyscie podawali liczbe swoich 3dmarkow uzyskanych w jednych rozdzielczosciach i przy tej samej palecie kolorow.. np ja mialem przy 1024x768 32 bit 10381 a przy 640x480 32 bit mam prawie 13000.. 2k1se przy msi fx 5600 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 co to za apel, chyba każdy user wie, że test robi się na "default"... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Chyba dla porownan kazdy robi dla default. O to w tym w koncu chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 esh.. no dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 przecierz kazdy podaje jednakowo bo w deflaucie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ........hyhyhyhyhhyhyhy LOL :) :) dobre jasne ze na default :P :P ten temat jest bez sensu........ pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 dobra.. juz wiem ze bez sensu ale sadzilem ze na roznych rozdz. jezdzicie , bo widzialem goscia ktory 'chwalil sie' ze ma iles k przy 640x480... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 BIG :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Skasować ten topic i to jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 dobra.. juz wiem ze bez sensu ale sadzilem ze na roznych rozdz. jezdzicie , bo widzialem goscia ktory 'chwalil sie' ze ma iles k przy 640x480... I dlatego TRZEBA podawać linki do compare a nie np. wklejać obrazki, by nie było nieporozumień czy matactw. http://republika.pllord_vater3dmark.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...