Skocz do zawartości
erio

oplaca sie z CLAPA na Kyro2 >>> jakie przeciwwskaza

Rekomendowane odpowiedzi

Chopaki oplaca sie przesiadka z GF256DDR CLAP na Kyro 2 ??? bo sie napalilem ???

niektorzy mowia ze sa problemy z texturami w gierkach ...

w #dmarku mam teraz 3700 prawie ale w Q3 kolo 66 fps w 1024 full detail ... jakiej zmiany sie spodziewac ???

PS. jak ktos ma do opchniecia to mowcie bo narazie bezskutecznie tego w krakowie szukam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chopaki oplaca sie przesiadka z GF256DDR CLAP na Kyro 2 ??? bo sie napalilem ???

niektorzy mowia ze sa problemy z texturami w gierkach ...

w #dmarku mam teraz 3700 prawie ale w Q3 kolo 66 fps w 1024 full detail ... jakiej zmiany sie spodziewac ???

PS. jak ktos ma do opchniecia to mowcie bo narazie bezskutecznie tego w krakowie szukam ;)

Przecierz CLAP jest znacznie szybszy od Kyro II... :P Ja bym nie zmienial na Kyro. Tylko lepiej dozbierac troche grosza i dolozyc do GF4Ti4200. Juz po 150$ sa w NY. Moge zalatwic przewiezienie lub przesylke bez cla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Dołączona grafika

w 3dmarku tak CLAP JEST LEPSZY ... wydajnosciowo ... nie, patrz wyzej ... ja mam 3700 3dmarkow prawie a tylko 66 fpsów w tym tescie ( na durniu 1.4!!!!! a nie 800 Mhz)

docelowo po wakacjach jak trafie na gierke ktora mi bedzie w nastu fpsach chodzic i skloni mnie do porzucenia CSa , gf4 ti 4200 chce kupic .... ale nie wczesniej niz trafie na gre ktore mi cwieka zabije ;)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz dopłacic tylko 80zł to bierz i się nie zastanawiaj :) :lol: :D

nie sądziłem że znadziesz nabywce za taka kasę

na benchmark.pl testy były na starych strach więc wydajność kyro2 bedzie jeszcze lepsza na 1.05.15.0083

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy Twoim konfigu to Kyro będzie wymiatać (w jak na karty w tej cenie).

a przeciwskazania- Linux -stery marniutkie (chidzi jako PCI a nie AGP!) a do tego tylko z jadrem 2.4.9 i tym co jest w RH 7.2 a na nowszych np ostatnim 2.4.18 wcale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...