erio Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Chopaki oplaca sie przesiadka z GF256DDR CLAP na Kyro 2 ??? bo sie napalilem ??? niektorzy mowia ze sa problemy z texturami w gierkach ... w #dmarku mam teraz 3700 prawie ale w Q3 kolo 66 fps w 1024 full detail ... jakiej zmiany sie spodziewac ??? PS. jak ktos ma do opchniecia to mowcie bo narazie bezskutecznie tego w krakowie szukam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 dożuć troszkę grosza i kup gf2ti, albo troche poczekaj uzbieraj kasy i kup sobie gf3ti200, ja bym w kyro nie inwestował :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 tak ... tylko Kyro 2 kosztuje nowe (32Mb) kolo 220 zł, a GF2 350 a gf3 550 !!! , natomiast na CLAPA mam kupca za 140 zł, doplace 80 zł i mam nowe kyro2 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...o_4.html#quake3 ciekawi mnie opinia użytkownikow , bo ten artykuł na benchmark.pl mowiac szczeze mnie bardzo zaskoczył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Chopaki oplaca sie przesiadka z GF256DDR CLAP na Kyro 2 ??? bo sie napalilem ??? niektorzy mowia ze sa problemy z texturami w gierkach ... w #dmarku mam teraz 3700 prawie ale w Q3 kolo 66 fps w 1024 full detail ... jakiej zmiany sie spodziewac ??? PS. jak ktos ma do opchniecia to mowcie bo narazie bezskutecznie tego w krakowie szukam ;) Przecierz CLAP jest znacznie szybszy od Kyro II... :P Ja bym nie zmienial na Kyro. Tylko lepiej dozbierac troche grosza i dolozyc do GF4Ti4200. Juz po 150$ sa w NY. Moge zalatwic przewiezienie lub przesylke bez cla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 w 3dmarku tak CLAP JEST LEPSZY ... wydajnosciowo ... nie, patrz wyzej ... ja mam 3700 3dmarkow prawie a tylko 66 fpsów w tym tescie ( na durniu 1.4!!!!! a nie 800 Mhz) docelowo po wakacjach jak trafie na gierke ktora mi bedzie w nastu fpsach chodzic i skloni mnie do porzucenia CSa , gf4 ti 4200 chce kupic .... ale nie wczesniej niz trafie na gre ktore mi cwieka zabije ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Przy takim zestawie jak masz teraz to Kyro 2 spokojnie przegoni nawet GF2Ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 jak masz dopłacic tylko 80zł to bierz i się nie zastanawiaj :) :lol: :D nie sądziłem że znadziesz nabywce za taka kasę na benchmark.pl testy były na starych strach więc wydajność kyro2 bedzie jeszcze lepsza na 1.05.15.0083 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Przy Twoim konfigu to Kyro będzie wymiatać (w jak na karty w tej cenie). a przeciwskazania- Linux -stery marniutkie (chidzi jako PCI a nie AGP!) a do tego tylko z jadrem 2.4.9 i tym co jest w RH 7.2 a na nowszych np ostatnim 2.4.18 wcale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...