Skocz do zawartości
Al Bundy

Obudowa tracer 414

Rekomendowane odpowiedzi

Większość pomysłów co w niej zrobić to ja już mam, zresztą zamiast ścianki bocznej jest już plexi. Chciałem się dowiedzieć jak wam się podoba ta obudowa i jak byście ją zmodowali ze swojego punktu widzenia.

PS: kupiłem ją od kumpla za 50zł, chyba warto nie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość pomysłów co w niej zrobić to ja już mam, zresztą zamiast ścianki bocznej jest już plexi. Chciałem się dowiedzieć jak wam się podoba ta obudowa i jak byście ją zmodowali ze swojego punktu widzenia.

PS: kupiłem ją od kumpla za 50zł, chyba warto nie??

IMHO i szczeze ?

Nie kupilbym jej.

Tracer to nie firma od ktorej mozna kupowac budy do moddingu.

Jakosc materialow i wykonanie to jakas pomylka.

Mialem Tracera osobiscie, mialem tez do czynienia z innymi, to juz lepiej kupic jakas tara firmowke pozadna i ja pomolestowac.

Wiem ze zaraz podniosa sie glosy ze sie da zmodowac, jasne ze tak, puszke po sardynkach tez sie da, ale czy to to samo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....to juz lepiej kupic jakas tara firmowke pozadna i ja pomolestowac....

Racja, ale mnie zawsze irytuje ciecie "firmowej" blachy. Przewaznie ma ona ok. 1mm i tarczki do "dremla" sie traca w oczach. Ale widac chociarz wysilek modujacego, bo ciecie "kartonu" to raczej malo trudu. :wink:

Jednak dla mnie, nie ma to jak kilka kilogramow pozadnej (zmodowanej) blachy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:o co Wy pitolicie ze tracery sie nie nadaja do modowania ;) sam pierwszego moda robilem na tracerze :D  :P    8)

Noja tez, ale to nie zmienia fucktu ze nadaje sie do modowania podobnie jak puszka po sardynkach (vide material :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi