Al Bundy Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Skołowałem taką obudowe http://www.tracer.pl/ramka.php?strona=opis...28&id_kat=01043 . Co o niej myślicie?? Co byście w niej poddali moddingowi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Ja bym ja pocial :lol: A tak serio... Napewno przerobilbym przedni panel - jest wprost do tego stworzony... Zreszta to juz od ciebie zalezy. Proponuje popatrzec na galerie z obudowami po moddingu - zawsze znajdzie sie cos ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 modowac w niej mozna sporo - naprawde sporo - ale czlowieku modding polega na tym ze nie KTOS wymysla za Ciebie pomysly jak ja zmodowac , tylko TY myslisz i modujesz ja (chyba ze KTOS Ci ja zmoduje ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Większość pomysłów co w niej zrobić to ja już mam, zresztą zamiast ścianki bocznej jest już plexi. Chciałem się dowiedzieć jak wam się podoba ta obudowa i jak byście ją zmodowali ze swojego punktu widzenia. PS: kupiłem ją od kumpla za 50zł, chyba warto nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Większość pomysłów co w niej zrobić to ja już mam, zresztą zamiast ścianki bocznej jest już plexi. Chciałem się dowiedzieć jak wam się podoba ta obudowa i jak byście ją zmodowali ze swojego punktu widzenia. PS: kupiłem ją od kumpla za 50zł, chyba warto nie?? IMHO i szczeze ? Nie kupilbym jej. Tracer to nie firma od ktorej mozna kupowac budy do moddingu. Jakosc materialow i wykonanie to jakas pomylka. Mialem Tracera osobiscie, mialem tez do czynienia z innymi, to juz lepiej kupic jakas tara firmowke pozadna i ja pomolestowac. Wiem ze zaraz podniosa sie glosy ze sie da zmodowac, jasne ze tak, puszke po sardynkach tez sie da, ale czy to to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ....to juz lepiej kupic jakas tara firmowke pozadna i ja pomolestowac.... Racja, ale mnie zawsze irytuje ciecie "firmowej" blachy. Przewaznie ma ona ok. 1mm i tarczki do "dremla" sie traca w oczach. Ale widac chociarz wysilek modujacego, bo ciecie "kartonu" to raczej malo trudu. :wink: Jednak dla mnie, nie ma to jak kilka kilogramow pozadnej (zmodowanej) blachy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 obudowa bardzo fajna i tania przesylka tylko 9,50 za takie pudlo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Uuu, stary. Buda kwestia gustu jeśli chodzi na i wygląd, ale za 50 złociszy to czemu nie :D:D Czekam na efekt końcowy :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 miałem tracera szkoda nawet 50zł blache to sie w rękach gieła jak oddawałem to całą pogiętom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 EEE w tej jest masywna blacha, i zapewniam, nie tak łatwo ją w rękach giąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 EEE w tej jest masywna blacha, i zapewniam, nie tak łatwo ją w rękach giąć. Takie slabe raczki masz ? 8O (no offence, just joke :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :o co Wy pitolicie ze tracery sie nie nadaja do modowania ;) sam pierwszego moda robilem na tracerze :D :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 :o co Wy pitolicie ze tracery sie nie nadaja do modowania ;) sam pierwszego moda robilem na tracerze :D :P 8) Noja tez, ale to nie zmienia fucktu ze nadaje sie do modowania podobnie jak puszka po sardynkach (vide material :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 A ja powiem, że nadaje sie jak każda inna. Miałem Tracera, zmodowanego... moim zdaniem jakość wykonania tej obudowy była całkiem przywoita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...