Maska19 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 witam mam proble kupiłem z kolega karty graficzne (gainward 650 gs) i mamy te same sprzęty z kartą dostałem oprogramowanie (Exper Tool) ja na max moge podkręcić 300/570 a on 320/700 tym samym programem?? dziwne ten sam model i taka różnica??? co on takiego zrobił??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 witam mam proble kupiłem z kolega karty graficzne (gainward 650 gs) i mamy te same sprzęty z kartą dostałem oprogramowanie (Exper Tool) ja na max moge podkręcić 300/570 a on 320/700 tym samym programem?? dziwne ten sam model i taka różnica??? co on takiego zrobił???[/quote] spytaj się jego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 o to chodzi że on nie wie !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Może te karty są z dwóch różnych serii produkcyjnyach. To tak jak z prockami, jeden kręci się lepiej a drugi gorzej. Po prostu może masz pecha :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 1czy na pewno macie takie same kompy (identyczne ) może on ma inną zasiłkę 2 kumpel nic nie robił przy grafie(dodatkowe radiatorki itp)? 3 jaki masz OS a jaki kumpel 4 moze trafiles na słabszy egzemplarz karty (gainwordy z serii Ti lubiały się psuć co wynika z opini użytkownikoow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maska19 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 to może zależeć od wersji biosu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...