trybul Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Czy mógłby mi ktoś doradzić jaką kupić kartę TV bo kompletnie się na tym nie znam. Czy wystarczy kupić kartę TV i mieć odpowiednie oprogramowanie czy coś jeszcze żeby normalnie oglądać tv na komputerze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Oprócz zwykłej karty TV, oprogramowania i komputera, zeby mozna normalnie ogladac telewizje potrzebna jest jeszcze antena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wez jakiegos dobrego avera.... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja mam zamiar kupic MSI TV @nywhere, świetna jakoś, a i cena ok (około 200zl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 bylo http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=415...hlight=tuner+tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Leadtek Winfast TV 2000XP DELUX (lub nowsza expert). Mam i jestem bardzo zadowolony. Testowałem też KWORLD i AVAX i musze stwierdzić że Leadtek najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Leadtek Winfast TV200XP Expert :) wymiata... cena troche przeraza (ok. 290zl)ale warto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICEMAN Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ja ma PixelView PlayTV pro, nie jestem z niej absolutnie zadowolony..są problemy z dokładnym zainstalowaniem, nawet wtedy gdy instaluje najnowsze sterowniki..po zainstalowania wszystko gra, ale po wyłączeniu w głosniczkach nadal słychaś np. muzykę..próbowałem róznych podłączeń i nic...może po prostu karta jest felerna..kumnpel ma podobna i chodzi mu ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 zainteresuj sie tv sat i karta sky star2. Jakosc DUZO lepsza od tych analogowych zabawek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...