Gość Wintereq Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Witam Mam podłączone głośniki firmy Saturn (znaczy się byle jakie), jest to zestawik 2+1 - dwa głośniki i subwoofer po pierwsze, lewy głośnik wydaje cały czas szuk gdy jest włączony, to chyba coś u niego z napięciem - wszystkie kable są podłączone zgodnie ze schematem, szum zaczyna się po podłączeniu do line in subwoofera w ogóle nie słychać, co może być problemem? ponadto mam dziwny problem, prawy głośnik gra, ale bardzo cicho.. ledwie go słychać, natomiast lewy gra o wiele głośniej i to bardzo przeszkadza, wiecie jak temu zaradzić? przypomnę, że używam sterowników nForce 2.45, były reinstalowane jeszcze jedno, zauważyłem że w żadnej wersji sterowników do nForce przy teście midi dźwięk w ogóle nie jest grany, ciekawe co może być przyczyną widzę, że same problemy z tym dźwiękiem, będę musiał pomyśleć o wymianie głośników na jakieś markowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h3de Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Cuz chyba tak moge ci jedynie cos polecic i to z grubsza : glosniki creative'a albo podlacz sobie wieze tez fajnie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...