tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 witam nie myslałem ze bede miał z tym problemy... dorwałem electrona i zabrałem sie za mostki mojego palomino.... Musze dodac ze wczesniej bawiłem sie glukonem (kilka razy zdzierałem i nakladalem -paryja ogólnie)-dlatego płytka proca jest deko pozdzierana wokół mostków L1.....dokonalem juz chyba z 7 nieudanych prób electronem---zawsz jest lipa..tzn proc wstaje ale na defasultowym mnozniku... teraz , czy wydaje sie Wam ze to możliwe ze jak mam pozdzierany ten zielony kolor z "pcb"proca :wink: (aż do takiego ala "miedzianego" czegos co jest pod spodem) przy L1 to moze on przewodzić prąd pomiedzy ścieżkami..tak ze nawet jak są one wykonane z duża precyzja to i tak to nic nei da??????? mnie sie tak własnie widzi bo teraz to juz jest mega dokladnie połączone a nadal jest lipa.....przyczyny swoich niepowodzen szukam wiec w tym Co wy na to??? Dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nikt z szanownego grona nie ma pojecia??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 To "miedziane coś pod spodem" to ścieżki do mostków L1 i innych. Być może przerwałeś którąś z nich podczas tego drapania i teraz jest zonk. Nie pisałeś, czy wypełniałeś izolatorem otwory między mostkami. Jeżeli nie- to zwara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 To "coś" do czego sie dokopałeś najpierw zalej klejem (superglue, kropelka) dopiero potem połącz mostki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wypełniłem-oczywiście ze tak:):) czyli to jednak możliwe ze kiedyś jak porysowałem tan zielony laminat to teraz mam przebicia z podspodu???na pomalowane ścieżki???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wypełniłem-oczywiście ze tak:):) czyli to jednak możliwe ze kiedyś jak porysowałem tan zielony laminat to teraz mam przebicia z podspodu???na pomalowane ścieżki???? Tak- pokryj to np lakierem do paznokci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 to bede musiał sie dokopać pozniej do tych punktów..."kropek" moge meic problem:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Sprawdź czy aby napewno twój Electron przewodzi prąd .Może tu być przyczyna. PS Łączyłem sporo już mostków i max co musiałem powtarzać to 2x :wink: Tylko ja używałem szajsu do łączenie ogrzewania na szybach i do tej pory każdy proc działa :wink: bez zarzutu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hyhyhy na pewno :):):)to lakier łaćżący przerwane obwody :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hyhyhy na pewno :):):)to lakier łaćżący przerwane obwody :) Na pewno to Kopernik nie żyje :wink: . Wiem co to jest Electron :wink: . Weź maźnij na jakiejś powierzchni kreche i sprawdź omomierzem . Chyba nie jest to zbyt trudne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wiec w pudełku dostałem pindzel:) ale najważniejsza jest buteleczka z plynem o sredniej gestosci koloru srebrnego.....co pachnie/smierdzi jak klej do modeli(mniej wiecej coś takiego) wiec w pudełku dostałem pindzel:) ale najważniejsza jest buteleczka z plynem o sredniej gestosci koloru srebrnego.....co pachnie/smierdzi jak klej do modeli(mniej wiecej coś takiego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Łączyłem sporo już mostków i max co musiałem powtarzać to 2x Tylko ja używałem szajsu do łączenie ogrzewania na szybach i do tej pory każdy proc działa bez zarzutu. Można wiedzieć jak sie ten szajs nazywał, bo właśnie niedawno prubowałem zrobić tak samo, ale mnożnik jest nadal zablokowany, myślałem, że poprostu to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o ma za duży opór i nie powtarzałem próby, ja używałem ELCON AG-438 (czy jakoś tak). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 szajs to glukon !!!!! ale jak myślicie o tym przypadku???moim??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Łączyłem sporo już mostków i max co musiałem powtarzać to 2x Tylko ja używałem szajsu do łączenie ogrzewania na szybach i do tej pory każdy proc działa bez zarzutu. Można wiedzieć jak sie ten szajs nazywał, bo właśnie niedawno prubowałem zrobić tak samo, ale mnożnik jest nadal zablokowany, myślałem, że poprostu to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ma za duży opór i nie powtarzałem próby, ja używałem ELCON AG-438 (czy jakoś tak). Elpox-15 E-Z FIX 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 sprzedaj tego proca na allegro i kup TB 1700+ i po klopocie, a nie bedziesz sie jeb.l jakims lakierem z gownianymi mostkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Ja mam to samo co tomcyk. Zbierajac supergluta zerwalem zielona powloczke, a pod nia jest miedziana siateczka, ktora jest uziemina. Pozatym dosc ostro rozoralem laminat (jak bede miec czas to zamieszcze fotki z mikroskopu :twisted: :twisted: ). I tez juz nie mogle dobrze polaczyc. Pozatym moj Elpox 15 (tez od amepoxa) schnie 5 h i wciaz sie lekko lepi, pewnie zle proporcje czy cos :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja mam to samo co tomcyk. Zbierajac supergluta zerwalem zielona powloczke, a pod nia jest miedziana siateczka, ktora jest uziemina. Pozatym dosc ostro rozoralem laminat (jak bede miec czas to zamieszcze fotki z mikroskopu :twisted: :twisted: ). I tez juz nie mogle dobrze polaczyc. Pozatym moj Elpox 15 (tez od amepoxa) schnie 5 h i wciaz sie lekko lepi, pewnie zle proporcje czy cos :/ ładna lipa.. ja juz zkladam kase na nowego coś:(........ bo z tego to juz nic nie bedzie:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja tez :D Juz sobie odpuscilem i poczekam, jak kupie innego i tearz kupuje tylko z odblokowanym mnoznikiem ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 teraz to jużtrzeba kupować durony 1400 MHz i podkręcaćje na 2000 bez zmieny napięcia lub ponad 200 MHz na maxa. athlony się nie opłacają, chyba że bartony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Myślisz o tych Duronach na rdzeniu Applebred :?: To teraz lepiej kupić tego niż Thoroughbreda 1700+ :?: A to, że ma tylko 64kb pamięci cache L2, to ma duży wpływ na wydajność :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...