shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 wiem ze to nie post na to forum ale problem jest a na innym forum nikt by tego nie przeczytal, wiec mam do was prosbe o porade; otoz jest taka sprawa dostalem sie do w tej chwili najlepszego liceum w gdasnku i sprawa jest taka ze nie bylem na 1 liscie tylko pisalem odwolanie i ok. punkty ktore mialem wystarczyly z wiazku z tym dzwonili do mnie tylko mnie nie bylo w domu i zamiast mnie wzieli kogos innego. I miejsce starocne. Myslice, ze tak mozna ?? Plis o porade thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ja bym wyprul flaki tej innej osobie i problem z glowy heh 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 ja bym wyprul flaki tej innej osobie i problem z glowy heh 8) No i bylyby flaki do modyfikacji obudowy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 sprawdź co jest w przepisach, jaeśli nie mogli tak zrobić to wal do kuratorium, miłość między nimi a nauczycielami dawno się skończyła, ale potem na początku może być prze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e w szkole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 sorry tego mialo nie byc ;]] thx jeszcze raz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 no wlasnie wiem dlatego do pon. chyba sie wstrzymam, a potem dzwonie ;]] zobaczymy ja mam jakas nadzieje wy tez trzymajcie kciuki jak wam sie bedzie chcialo w kazdym razie thx ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 a to swinie NAUCZYCIEL TWÓJ WRÓG ESA ESA ESA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 no i udalo mi sie bez zadnego kuratorium wystarczyl tylko moj urok ;)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 coż... :? walcz do cholery!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 coż... :? walcz do cholery!! :D no juz wywalyczylem dzis ostatecznie zawiozlem swiadectwo ;))) jakby ktos chcial wiedziec jestem na profilu humanistyczno-artystycznym :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jakby ktos chcial wiedziec jestem na profilu humanistyczno-artystycznym :)))) Moze na zaliczenie pomalujesz obudowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jakby ktos chcial wiedziec jestem na profilu humanistyczno-artystycznym :)))) Moze na zaliczenie pomalujesz obudowe :) mhm powiem tylko tyle, ze chetnie bym to zrobil, ale nie chce miec kolejnej wojny z matka :)) no, ale coz i tak niedlugo trzeba bedzie o tym pomsylec ;))) kto nie ryzykuje ten nie zyje :))) hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...