Gość DaMcio Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a więc podłączyłem kompa do TV później go odłączyłem i teraz jak odpalam kompa w BIOS'IE i podczas ładowania systemu mam cholernie jajowaty przesunięty w lewy górny róg obraz :( a potem uruchamia się system i obraz jest normalny (przed podłączeniem do tv wszystko było oki) HELP !!! (przez to praktycznie nie moge kożystać z biosu) co zrobić aby obraz był normalny .... mój system to xp radeon 9500Pro na Catalyst 3.7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 na starcie nacisnij pause/break wyreguluj osd po problemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ok już ale mam problem bo ekran na wysokość się nie da rozciągnąć jest coś takiego ___________________________ |++++++czarne pole+++++ |__________________________ | |------tu jest obraz-------- | |__________________________ | |++++++czarne pole+++++ |___________________________ wtedy miałem na cały ekran to jest normalne że tak się przestawia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :) :D jeju to dla mnie .... slang pause break to wiem a wyreguluj osd to nie wiem :| mam po przestawiać na monitorze Tak przyciskami lub pokrętłem na monitorze wyreguluj obraz -jego szerokosc i ustawienie na monitorze itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ok już ale mam problem bo ekran na wysokość się nie da rozciągnąć jest coś takiego ___________________________ |++++++czarne pole+++++ |__________________________ | |------tu jest obraz-------- | |__________________________ | |++++++czarne pole+++++ |___________________________ wtedy miałem na cały ekran to jest normalne że tak się przestawia.... W menu monita musi być opcja umozliwiajac a rozciagniecie obrazu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wiem jest już 100% a ekran jest nadal spłaszczony a jak wezme 0 to jest taka kreska - Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 hmm ja mam tylko jak mam podłączony kabel do TV jak odłączam to wraca do normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 noo właśnie ja też tak miałem a teraz raptem .... hey powiedz mi kiedy odłączyłeś kabel opisz dokładnie jak co gdzie robisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Jak mam w tvout kabel do TVi robie reset to mam na monitorze "jajowaty" post i rownoczesnie na TV ale normalny. Jak poprostu wyjme kabel i robie reset to wraca do normy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...