j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mam odczyt 1135 zapis 552 Płyta ecs k7s5a,dyron 1000,128 mb ram pc266 spectek czemu tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Płyta ecs k7s5a,dyron 1000,128 mb ram pc266 spectek Patrz, sam sobie odpowiedziales. Co ty chciales na sis 735 miec takie wyniki w aida co p4 dual channel ddr 200??? zastanow sie chwilke.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 (edytowane) Zaznaczam ze fsb wynosi 100mhz dram 133 moze szybciej bedzie jak dam mocniejszy proc na fsb 133 Przyjmujemy do recyklingu uszkodzone telewizory LCD, Plazma, które nie nadają się już do dalszego użytku lub koszty naprawy telewizora przewyższają jego wartość Wykonujemy usługi wyjazdowe na terenie Wrocławia i okolic. Naprawę sprzętu RTV przeprawadzamy w domu u klienta lub w serwisie w przypadku skomplikowanego uszkodzenia Prowadzimy serwis telewizorów już od 15 lat! Zajmujemy się naprawą telewizorów lcd, plazma oraz CRT. Tania i profesjonalna naprawa telewizorów tylko u nas! Firma Serwis LCD zajmuje sie naprawą telewizorów oraz monitorów LCD, LED, Plazm oraz zwykłych kineskopowych (CRT) wszystkich firm (Samsung, Manta, Panasonic, Sony, LG, Philips, Hitachi, Clatronic oraz wielu innych...). Między innymi zajmujemy się wymianą zbitych lub uszkodzonych matryc, naprawą matryc, naprawą zasilaczy, inwerterów. Nasza firma posiada stały dostęp do części, co pozwala nam na szybką oraz profesjonalną naprawę telewizora. Edytowane 4 Października 2013 przez j.h.hudy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wtedy napewno będą lepsze wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ale przeciez wydajnosc mam taka jak przy sdramach tylko niewiem co w biosie ustawic zeby szybciej dzialalo ust. biosu: fsb 100 dram 133 mnie ktos mowil ze jak dam jakikolwiek proc na fsb 133 to ze wykorzystam czła moc pamieci czy to prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ustaw pameici synchronicznie i wynik bedzie napewno lepszy, pobaw sie timignami. Na tej plycie kazde asynchro jest gorsze od synchro. Sprawwdz 100/100 i powiedz jakie sa wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 jak ustawie 100/100 to wtedy jest lepszy zapis ale gorszy odczyt no i lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Płyta ecs k7s5a,dyron 1000,128 mb ram pc266 spectek Patrz, sam sobie odpowiedziales. Co ty chciales na sis 735 miec takie wyniki w aida co p4 dual channel ddr 200??? zastanow sie chwilke.... Zapewniam cie żę SIS 735 niczym nie ustępuje wydajnosćiowo chipsetom KT 333 czy 400 !! U mnie zapis mam lepszy troche od KT 333 i Antka 2000+ i lepszy odczyt od KT 333 i Antka 2000+ wygrywa również z KT400 i Antkiem 1800+ według bazy danych w programie, SIS 735 niejest złym chipsetem :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a ja CI powiem ze ustepuje, bo sam mialem k7s5a i niestety viakt266a przy memory sensitive benchmarks wyprzedza sisa. Wcale nie mowie ze sis jest zly, ale w epoce pamieci ddr433 i wyzszych sis z swoim 150 fsb dostaje niesteyt....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a ja CI powiem ze ustepuje, bo sam mialem k7s5a i niestety viakt266a przy memory sensitive benchmarks wyprzedza sisa. Wcale nie mowie ze sis jest zly, ale w epoce pamieci ddr433 i wyzszych sis z swoim 150 fsb dostaje niesteyt....... Wiadmomo ze niema co porównywać do DDR 433 czy NFORCÓW ale co do VIA KT 266A to spokojnie sis kładzie go na łopatki ,to samo w 3DMARK-u 2001 na moim K7S5A ze wszystkimi najnowszymi streami AGP 1,16A itp to KT 400 nawet w 3DMARKU 2001 wypada gorzej o jakies 300pkt przynajmniej tyle mi wyszło u mnie na gef3 jeszcze 9300pkt na KT 400 8950pkt Ogólnie chipset jest w miarę wydajny i co wążne płyta stabinla a według aida to K7S5A prezentuje sie u mnie tak jak napisałem wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...