Pucha18 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 czy zamienilibysci P4 2,4GHz (fsb 533) + gigabyte GA-8sg800 na np EPOX 8RDA3+ +xp 2600+(333)??warto czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 co znaczy warto czy nie warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 pewnie, ja bym sie nie zastanawiał!!! Na epoxie jeszcze troche tego proca bez problemu wykręcisz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nie moge ci odpowiedziec w sprawie powyzszego ale powiem ci tylko ze amd sie strasznie grzeje w porownaniu z intelem kup dobra obudowe bo ja kupilem slaba obudowe i co sie okazalo zasilacz jako pierwszy sie przegrzal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 cos bredzisz róznice w temp miedzy p4 a amd dlt są juz naprawdę niewielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a po co zmieniac bardzo dobre na INNE bardzo dobre bez sensu chyba że Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Nie opłaca się zadnej różnicy nie odczujesz chyba ze ci sie nudzi to zmieniaj :wink: A argumenty niektórych... że Amd wykrecisz są bardzo na miejscu 8) -przecież P4 nie podkręcisz wogóle. :wink: Podkręć proca na 3Ghz i przy 166 magistrali nie podskoczy mu zaden Athlon wykręcony w domowych warunkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 polii: zgadzam się, że P4 też podkręcisz, ale napisałem, że JA bym sie nie zastanawiał. Wybór nie do mnie należy. A zmianę argumentowałbym też tym, że EPOX 8RDA3+ to nowiutka, b. dobra płyta... A ten Gigabyte to nie bardzo do kręcenia (aczkolwiek mogę się mylić...). Opis tutaj: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5851 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Po pierwsze: nie moge ci odpowiedziec w sprawie powyzszego ale powiem ci tylko ze amd sie strasznie grzeje w porownaniu z intelem kup dobra obudowe bo ja kupilem slaba obudowe i co sie okazalo zasilacz jako pierwszy sie przegrzal :( LOL ;) :D Ja bym brał, kręcił, a za to co zostanie dużo piwa kupił ;) :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 polii: zgadzam się, że P4 też podkręcisz, ale napisałem, że JA bym sie nie zastanawiał. Wybór nie do mnie należy. A zmianę argumentowałbym też tym, że EPOX 8RDA3+ to nowiutka, b. dobra płyta... A ten Gigabyte to nie bardzo do kręcenia (aczkolwiek mogę się mylić...). Opis tutaj: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5851Te 8RDA3+ to takie fajne nie jest - juz wolalbym 8RDA+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Głupota :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 czy zamienilibysci P4 2,4GHz (fsb 533) + gigabyte GA-8sg800 na np EPOX 8RDA3+ +xp 2600+(333)??warto czy nie? bez sensu zamiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nie warto chyba że z nudów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 jak nie doplacasz nic (0pln) to mozesz zmienic jezeli chcesz zobaczyc inna platforme jezeli to tobie doplaca za zmiane to oczywiscie ze ZMIENIAJ jezeli mialbys cos doplacac to nie zmienizaj - nie warto co do grzania sie to nie ma zadnej roznicy przy nizszych zegarach ,wiec tym sie nie sugeruj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Ja bym nie zmienial, podkrecilbym p4 do 3GHz jak to powiedzial polii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mam i P4 i AMD i za nic w świecie nie zrobiłbym takiej zamiany jaką proponujesz pucha18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Jedynym sensem byłaby chyba tylko chęć posiadania AMD - nawet jeśli wydajność miałaby być większa to różnicy nie zauważysz, a podkręcić możesz i P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Wydaje mi się, iż nie ma większego sensu zmieniać. Tymbardziej iż 8RDA3+ nie za bardzo się spisuje ponoc, jak na następcę 8RDA+. ja bym CI się radził zastanowić nad wymiana proca, na 2,4GHz Steping D1 [C] na 800MHZ Quad Pumped Bus. Proce te kręcą siewyśmienice, a że płytke masz przystosowaną do 800MHz QPB to dodatkowy plus na to aby nie zmieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 bez dodatkowego namysłu zmieniać !!!! sprzęt będzie po prostu bardziej wydajny. ale płytę nie epox ale np. soltek do maxymalnego kręcenia. proc to barton z niższych modeli więc podkręcisz na 3000+ bez najmniejszego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 bez dodatkowego namysłu zmieniać !!!! sprzęt będzie po prostu bardziej wydajny. ale płytę nie epox ale np. soltek do maxymalnego kręcenia. proc to barton z niższych modeli więc podkręcisz na 3000+ bez najmniejszego problemu. buahahahah, no coment 8O :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 bez dodatkowego namysłu zmieniać !!!! sprzęt będzie po prostu bardziej wydajny. ale płytę nie epox ale np. soltek do maxymalnego kręcenia. proc to barton z niższych modeli więc podkręcisz na 3000+ bez najmniejszego problemu. buahahahah, no coment 8O :evil: :twisted: Mamy Leppera na forum :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 nie zmieniaj... szkoda zachodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 eeeee jak zmieniac to np plyte z zwyklej na jakas z dual ddr albo proca jak kogos stac to np na 3,06 z ht ale tak ????? po co ????? zadnej roznicy a nawet jesli to niezauwazalna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...