eloise Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Dzień dobry. Szanowni Państwo mam problem z uruchomieniem gier pod Direct 3D. Każda gra po uruchomieniu jest od razu minimalizowana do paska zadań. W trakcie testów Direct 3D za pomocą konsoli DirectX nie wyświetla się obracjący się sześcian tylko pojawia się komunikat: Test został anulowany poprzez naciśnięcie klawisza. Dziwne to jest, bo ja nic nie naciskam w trakcie testów. Gry pod OpenGL działają prawidłowo. Posiadam kartę Sapphire Radeon 9100 64MB, sterowniki Omega 2474a, DirectX 9.0b, Windows Prof. 2000 PL SP4, AMD 1600+, 768 MB DDR RAM. Na wcześniej konfiguracji, gdzie miałem: sterowniki Ati Catalyst 3.6, DirectX 9.0a, pozostałe dane bez zmian, występował ten sam problem. Jestem załamany, nie mogę zagrać w żadną grę pod Direct3D np. Heroes III, Diablo I, Diablo II itp. Jeśli to możliwe proszę o jakiekolwiek rady pomocne w rozwiązaniu tego problemu. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 próbowałeś sterowniki Omega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloise Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 no napisałem że mam, miałem sterowniki Omega 2474a a obecnie wygląda to tak: mam Catalyst 3.7 i problem nadal występuje ale raz na dziesięć włączeń komputera test Direct3D działa poprawnie, jednak po restarcie lub wylogowaniu znów powraca, i tak w kółko.... aby pograć robię kilka restartów, aż do skutku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...