Lisek^ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Dziewczyna poprosiła mnie złożenie jej kompa, limit gotówki-2500. Oczywiście +- parę złotych. Mam pewien zestaw ale proszę was o propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 był niedawno taki topik nawed chyba z podobnym limitem kasy.POszuakj , napewni Ci pomoze.Od siebie dodam że najkepiej kupic procek 1700+ . MObo to myślę że cos na kt333 bedzie spox naprzykład msi.Czy dziewczyna troszke gra? bo niewiem jakagrafe.Pamieci to myślę że 256 styka , twardziel to chyba 40 gb styknie.DVD też sieprzyda np.LG - 130zł .Obudowa chieftek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Widziałem ten topic, tam był celek który totalnie odpada w moim przypadku. Dziewczyna raczej nie gra(planuję GF440 mx, jej wystarczy albo jakiś radek, ale GF bardziej kompatybilny). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Widziałem ten topic, tam był celek który totalnie odpada w moim przypadku. Dziewczyna raczej nie gra(planuję GF440 mx, jej wystarczy albo jakiś radek, ale GF bardziej kompatybilny). tak kompatybilny zwłaszcza mx440 LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 2500 z monitem czy bez ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 NIestety z monitorem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Widziałem ten topic, tam był celek który totalnie odpada w moim przypadku. Dziewczyna raczej nie gra(planuję GF440 mx, jej wystarczy albo jakiś radek, ale GF bardziej kompatybilny). tak kompatybilny zwłaszcza mx440 LOL Na pewno bardziej niż Radek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Złożyłem taki dwa miechy temu w siriusie: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...