ENIGMA Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 nacisk kładę na płytę - czy ktoś to posiada - jak się to sprawuje? jak na tym proca podkręci (w/w). Dajcie jakieś info. Mam zamiar zrobić przeskok z D900 na abit kt7a - chyba opłacalne nie? A może inne propozycje macie? EPOX? - jak to się sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 nacisk kładę na płytę - czy ktoś to posiada - jak się to sprawuje? jak na tym proca podkręci (w/w). Dajcie jakieś info. Mam zamiar zrobić przeskok z D900 na abit kt7a - chyba opłacalne nie? A może inne propozycje macie? EPOX? - jak to się sprawuje?:P jasne to obecnie najlepszy sprzet do O/C AXP jesli te pamieci to Samsungi. Epox 8k3a jest nieudany moze o/c ma dobre ale z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y kontroler pamieci i slaba wydajnosc. Ja bym byl bardziej sklonny do AXP 1600+ AGOIA (sam mam takiego idzie na 2000+ bez podnoszenia napiecia) podobno sie lpiej kreca niz 1700+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 nacisk kładę na płytę - czy ktoś to posiada - jak się to sprawuje? jak na tym proca podkręci (w/w). Dajcie jakieś info. Mam zamiar zrobić przeskok z D900 na abit kt7a - chyba opłacalne nie? A może inne propozycje macie? EPOX? - jak to się sprawuje?:P jasne to obecnie najlepszy sprzet do O/C AXP jesli te pamieci to Samsungi. Epox 8k3a jest nieudany moze o/c ma dobre ale z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y kontroler pamieci i slaba wydajnosc. Ja bym byl bardziej sklonny do AXP 1600+ AGOIA (sam mam takiego idzie na 2000+ bez podnoszenia napiecia) podobno sie lpiej kreca niz 1700+. a jaką masz płytę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 nacisk kładę na płytę - czy ktoś to posiada - jak się to sprawuje? jak na tym proca podkręci (w/w). Dajcie jakieś info. Mam zamiar zrobić przeskok z D900 na abit kt7a - chyba opłacalne nie? A może inne propozycje macie? EPOX? - jak to się sprawuje?:P jasne to obecnie najlepszy sprzet do O/C AXP jesli te pamieci to Samsungi. Epox 8k3a jest nieudany moze o/c ma dobre ale z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y kontroler pamieci i slaba wydajnosc. Ja bym byl bardziej sklonny do AXP 1600+ AGOIA (sam mam takiego idzie na 2000+ bez podnoszenia napiecia) podobno sie lpiej kreca niz 1700+. a jaką masz płytę? caly komp masz opisany ponizej w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 hehe - ślepota nie boli :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...