_mag_ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 mam problem zainstalowałem nakładkę na IE 6.0 ( ze strony microsoft ) uruchomiłem ponownie i mi internet nie działa, następnie odinstalowałem IE 6.0 i nakładkęuruchamiam ponownie a on sie nie uruchamia O CO CHODZI wgrywałem kilka dni temu nowego biosa i nie zabezpieczyłem zworką przed zapisem. Jest taki jeden wirus co się podobnie zachowuje MBLAST czy ktoś miał z taką sytuacją styczność ??? Nie wiem czy mam płyte reklamować czy co ? Najlepiej to bym się dowiedział jak wgrać biosa jak nie moge się dostać do lini poleceń bo w ogule mi się nawet czarny ekran nie pojawia... _________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 najpierw spruboj ustawic zworke na clear cmos, a jak to nie pomorze to do sklepu komuterowego w ktorym maja programator i niech Ci wgraja na nowo bios.... jesli to bios, a jak nie to testoj na innym kopie swoje podzespoly, bo moglo cos z nimi sie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 tak to sobie właśnie zaplanowałem :D biosa kasowałem ale nic nie dało jutro jade do sklepu i 30 zł w d.upe jak nic :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 tak to sobie właśnie zaplanowałem :D biosa kasowałem ale nic nie dało jutro jade do sklepu i 30 zł w d.upe jak nic :D:D:D zanim wydasz kase to zerknij tu http://www.bios.pnet.pl/makeup/help.htm#2 moze cos sie uda zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 właśnie jestem w trakcie preparowania autoexeca no i zobaczymy co z tego wyjdzie ( fajna stronka thx ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 no i działa i było się bez programatora thx można usunąć temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...