przeciwnik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 dzisiaj stała się straszna rzecz... moje głośniki zaczeły trzeszczeć jak dam więcej basu:-( musze szybko nabyć nowe... i teraz pytanie? mam ograniczone fundusze około 300-400 zł . jakie głośniki moge za tą cene kupić? ( nie jestem melomanem poprostu mają być w miare) myśałem o tych: Creative Desktop Inspire 5100 Digital 5.1 OEM kosztują 317 zł. a moze coś innego za tą cene. podaje link do stronki gdzie sa zestawy głośnikowe: http://www.sirius.pl/index.php?sid=1&mcid=2&scid=22 i jeszcze jedno pytanie czy te głośniki mają wzmacniacz w sobie? czy musze jeszcze do wzmacniacza je podłanczać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 panowie pomóżcie! chcialem jeszcze dzisiaj je zamówić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 JA BYM BRAŁ WŁAŚNIE TE CREATIVY.MIAŁEM JE KIEDYŚ I SĄ BARDZO DOBRE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 A ja bym jeszcze dozbierał te pare złotych do 5300. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 5100 dobre?!?!?! Toto ma sub 12W !!!! 4400 mają 18W i sub charczy przy ok. 30% mocy. TAK te głośniki mają w sobie wzmacniacz, zresztą jak każde komputreowe bzyczki. Popieram wypowiedź kolegi Sh4d0w'a, lepiej wydać pare zł więcej i kupić coś lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 kup Logitechy Z640 za 440 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Potwierdzam Logitechy sa super ! Mialem mozliwosc posluchania obu zestawow i polecam Logitecha ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mam teraz i jestem ZADOWOLONY. ale trza miec dobra karte muz. np. Audigy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mam teraz i jestem ZADOWOLONY. ale trza miec dobra karte muz. np. Audigy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 sorx za 2 ale mi sie dwa razy kliknelo... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...