Imperator Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Nie działa LEWY KANAŁ AUDIO na EPOX 8RDA+, nie mam pojęcia czemu -kable są dobre (na SB Live wszystko dział) -zworki na płycie sa obie wsadzone prawy kanał działa jak należy... PS> Był juz taki temat ale problem nie zostal rozwiazany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mi padl kiedys na 8KHA jeden kanal i oddalem do serwisu, naprawili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Mi padl kiedys na 8KHA jeden kanal i oddalem do serwisu, naprawili. hmm 2 tygodnie bez plyty w dodatku ze sklepu netowego... ehhh moze wiesz co naprawiali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Na karcie serwisowej bylo tylko napisane naprawa nic wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...