jbpro Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Podobno jedna z lepszych nagrzewnic do wodnego chłodzenia ale gdzie mozna ja kupic przez internet ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Takie cos bardzo lubie. Dolaczony 07.09 i tego samego dnia zaczyna kariere na forum od takiego pytania. TU wszystko znajdziesz. Wykazujac odrobine samodzielnosci uzylbys opcji szukaj (reed dawal link do internetowego szrotu), a przede wszystkim najpierw popatrzyl na gieldzie i na Allegro!!! W miedzyczasie zapoznaj sie z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :o :roll: :twisted: :twisted: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 a jakbyś napisał zkad jestes, to tez by troche pomogło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 jedna jest na allegro ... a sprzedajacy dosc czesto gosci na tym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 jedna jest na allegro ... a sprzedajacy dosc czesto gosci na tym forum :)napisal tez trzeciego posta w tym temacie :) sam ja chcialem kupic, ale nie za taka forse :( bede sie musial przejechac na szrot i poszukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 TUTAJ za 30 zł!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 TUTAJ za 30 zł!!!skasuj to bo nie kupie :) to jest identyczna jak ta na aukcji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 to zamawiaj szybko bo braknie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 juz zamowilem :) Powiedz mi Itruiel jak ja doprowadziles do takiego stanu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Powiedz mi Itruiel jak ja doprowadziles do takiego stanu?? mysle ze standardowa mieszanka: ludwik, kwasek cytrynowy, ocet, keczupik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 juz zamowilem :) Powiedz mi Itruiel jak ja doprowadziles do takiego stanu?? Nagrzewnica na fotce wyglada dosc znosnie - nie widac pogietych zbiornikow , finy trudno dojzec .... Wydaje mi sie , ze mozna ja doprowadzic do rownie dobrego stanu . ---- Wiem , ze forum to nie miejsce na takie cos , ale dzis o 22:00 spuszczam wode , wiec jesli ktos chce licytowac do konca to zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Od dzis jestem szczesliwym posiadaczem nagrzewnicy od VOLVO wymiary: szerokosc 130mm , dlugosc 225mm, wysokosc 60mm. Miedziana, ciezko powiedziec ile rurek wewnatrz gdyz finy sa gesto ulozone. Wlasnie czysci sie w misce z octem + ludwik :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A co powiecie na taka chlodniczke : :D :D :D Jeszcze nie "obrabiana" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 wyglada jak grzejnik montowany pod wannami w blokach za czasow PRL-u ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A co powiecie na taka chlodniczke : :D :D :D Jeszcze nie "obrabiana" Syrena 105 rox 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A co powiecie na taka chlodniczke : :D :D :D Jeszcze nie "obrabiana" Syrena 105 rox 8) Powiadasz ze to z Syrenki 105 ? Wreszcie wiem co to za egzemplaz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 co sie tyczy zakupu nagrzewnic ze szrotow internetowych to polecalbym delikatna ostroznosc sciagnalem dla kolesia ladna z wygladu nagrzewnice od jakiegos opla ale byla strasznie zawalona kamieniem - a po delikatnej plukance okazalo sie ze kamien ow byl wskazany poniewaz ladnie zasklepial chyba z 7 dziur - coosh - 36 zlotych w plecy - a mozna by sie napic dobrego trunku za to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A nie od Wartburga??? Moj Lublin II wyglada prawie identycznie. Jest troche krotszy - 39 cm i dlatego idealnie miesci sie w Chieftecu., reed'owska ma pewnie z pol metra - i wyprowadzenia sa zrobione z boku zbiornika, a nie od gory. Ogolnie konstrukcja 100% identyczna. Liczysz, ze to bedzie mialo dobra wydajnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A nie od Wartburga??? Moj Lublin II wyglada prawie identycznie. Jest troche krotszy - 39 cm i dlatego idealnie miesci sie w Chieftecu., reed'owska ma pewnie z pol metra - i wyprowadzenia sa zrobione z boku zbiornika, a nie od gory. Ogolnie konstrukcja 100% identyczna. Liczysz, ze to bedzie mialo dobra wydajnosc?A nie od Wartburga??? Moj Lublin II wyglada prawie identycznie. Jest troche krotszy - 39 cm i dlatego idealnie miesci sie w Chieftecu., reed'owska ma pewnie z pol metra - i wyprowadzenia sa zrobione z boku zbiornika, a nie od gory. Ogolnie konstrukcja 100% identyczna. Liczysz, ze to bedzie mialo dobra wydajnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A nie od Wartburga??? nie, mam dwie identyczne (na sprzedaz :) :wink: ) i jest na nich naklejka ze to "grzejnik do syreny 105" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Hehe - mozna w zieme zamiast kaloryfera uzywac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 dosytalem juz odpowiedz ze "szrotu" i powiedzieli, ze nie bedzie problemu z przerobieniem wylotow (zamiast tej smiesznej rury poprosilem o wmontowanie kolanek 1/2") i niedlugo wysla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 to Panowie, ktora wybrac?? czy moze zadnej Numer 1 czy Numer 2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Bramka nr 2 : ladniejzsa niz bramka nr 1 - ale twoja w tym glowa , zeby wloty zrobic .. a bez oryginalnych wkretow 3eba bedzie kombinowac .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 doszedlem do wniosku, ze nie biore od nich. pojade na szrot do siebie. z niekompletna nie bede sie bawil bo to moze nie miec sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Panowie mozecie rzucic okiem na ta nagrzewniczke- Honda Civic ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15962864 Moim zdaniem calkiem ładniutka, dosc taniutka przy okazji to pierwszy raz widze taki sposob ulozenia finow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Wyglada bardzo dobrze. Konstrukcja tez jest OK. Ma bardzo fajne boczki - sam bym chcial takie miec w moim Lublinie. BTW to nie sa finy tylko lamele i dlatego sa tak ulozone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Panowie mozecie rzucic okiem na ta nagrzewniczke- Honda Civic ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15962864 Moim zdaniem calkiem ładniutka, dosc taniutka przy okazji to pierwszy raz widze taki sposob ulozenia finow :> A co powiesz o takiej : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=15808261 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Jakas taka mala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...