Skocz do zawartości
..::SNAP::..

jaki macie rekord w kreceniu ??

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynałem powoli

486 DX2-80@100

Cyrix 6x86 PR200 150@166

AMD K6-2 266@457 (VCC 2.2@2.9 na powietrzu!)

Celeron 366@550

ŚP Celeron 566@876 :D

Celeron 600@990 :D

TBird 1333@1444

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAK ZWIEKSZYC NAPIECIE Z DURONA 1GHz :?:  :?: CO ZAMALOWAC NA PROCKU?JAK JAK ODBLOKOWAC MNOZNIK :?:  :?: CO KOLWIEK  :!:  :!:

Na co ci mnoznik i tak nie masz jak go zmienic!A tak dla przypomnienia tio trza zamalowac L1 :)
a napiecie ?? L7 jest polaczony ... 8) 8) :D :D :) :) :o :o
No to tnij.
ale co mam pociac??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki jak chcesz zmienic mnoznik to musisz odpowiednio L6 "dziabnac" :). Zobacz sobie na THG, a napiecie to L7 tez trzeba jakos je rozcinac :) tez na THG znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAK ZWIEKSZYC NAPIECIE Z DURONA 1GHz :?:  :?: CO ZAMALOWAC NA PROCKU?JAK JAK ODBLOKOWAC MNOZNIK :?:  :?: CO KOLWIEK  :!:  :!:

Na co ci mnoznik i tak nie masz jak go zmienic!A tak dla przypomnienia tio trza zamalowac L1 :)
No to tnij.
ale co mam pociac??
Mostki :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tnij.
ale co mam pociac??
Mostki :) .
taaaaaa

ale ktore ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki jak chcesz zmienic mnoznik to musisz odpowiednio L6 "dziabnac" :). Zobacz sobie na THG, a napiecie to L7 tez trzeba jakos je rozcinac :) tez na THG znajdziesz.

znasz kogos kto juz cial mostki??
Znam kogos kto zrobi to dokladnie i na stale :). A nazywa sie GRAWER :D. Wcale nie zartuje. Pokazujesz mu jak to ma wygladac i juz po klopocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam kogos kto zrobi to dokladnie i na stale :). A nazywa sie GRAWER :D. Wcale nie zartuje. Pokazujesz mu jak to ma wygladac i juz po klopocie.
zdecydowalbys sie na to??a jak cos skopie?to chyba ni kupi mi nowego procka :? :? i jest jeszcze jeden problem: nie wiem ktore trzeba przeciac :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moze tak

P100 @ 120 MHz

P100 @ 133 MHz

K6-2 333 @ 350

K6-2 400 @ 475

K6-2 550 @ 605

Duron 700 @ 978

Duron 800 @ 1050

Duron 1000 @ 1200

Wszystko stabilne jak skala... Ten P100 nawet chodzi po dzis dzien, rodzinka dostala tego kompa w posiadanie - najpierw syn jednej kuzynki, a teraz corka drugiej kuzynki... I dziala na 133 MHz juz od 1997 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co tnij bazie lepiej... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki jak chcesz zmienic mnoznik to musisz odpowiednio L6 "dziabnac" :). Zobacz sobie na THG' date=' a napiecie to L7 tez trzeba jakos je rozcinac :) tez na THG znajdziesz.[/quote']

zdecydowalbys sie na to??a jak cos skopie?to chyba ni kupi mi nowego procka :? :? i jest jeszcze jeden problem: nie wiem ktore trzeba przeciac :!: :!: :!:[/quote

ktore mostki pociac?? podobno zeby zniemic moznik mozna pociac L3 ?? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje osiagi :

P100@133

Celek 266@448

Celek 300@500

Celek 300A@450

Celek 366@458(Slot 1 Ten co ja mam)

Celek 366@660(PPGA)

Pentak II 333@500 niestabilny

Pentak II 333@415