berkut Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Witamy! Z przykroscia zawiadamiamy, ze zmuszeni bylismy usunac Twoje konto o nazwie berkut, gdyz liczba punktów, które otrzymywales za klikniecia w bannery, spadla ponizej zera. Konta o tej nazwie nie bedzie mozna ponownie zalozyc przed uplywem miesiaca. Jestesmy sklonni rozpatrzyc indywidualne prosby o mozliwosc ponownego zalozenia konta z ta sama nazwa, ale zastrzegamy sobie mozliwosc nie odpowiadania na emaile. -- obsluga free.kOmrEl nie mam pytan, liczba klikniec spadla ponizej zera :P 8) :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 heheh oj berki :P i co tyra moge umiescic twoja recke z tym freonem na moja stronka jak kcesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 posrałem się :) takich mózgowców to jest duzo magisterki inżynierki jego mać. Berkut idź na księdza to dobry zawód a jak nachapasz kasy to skończysz i tyle,u mnie średni samochód dla pingwina to Leganzza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 ładnie dokisili :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...