mateo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 no wlasnie mam goraca prosbe kupilem wlasnie DDr i je zalozylem widac ze plyta mi je widzi ale do konca niejestem pewien czy jako ddr czy zwykle .moze ktos wie jak to spraedzic aha i jeszcze jedno czy w biosie cos musze zmienic czy nie . z gory dziekuje i pozdrawiam.a jezeli pytam o to nie wtym miejscu co trzeba prosze o drogowskaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 no wlasnie mam goraca prosbe kupilem wlasnie DDr i je zalozylem widac ze plyta mi je widzi ale do konca niejestem pewien czy jako ddr czy zwykle .moze ktos wie jak to spraedzic aha i jeszcze jedno czy w biosie cos musze zmienic czy nie . z gory dziekuje i pozdrawiam.a jezeli pytam o to nie wtym miejscu co trzeba prosze o drogowskaz ? Dziwne pytania zadajesz. Sprawdź w Sandrze np. jakie wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 no wlasnie sprawdzalem i wyszlo na to ze mam gorsze wyniki od 256 a ja mam 512 i to ddr] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 jak Ci plyta moze widziec ddry jako zwykle??? Nie ma takiej mozliwosc. A jaki masz procek?? Moze durona?? Jesli tak to ustaw magistrale 100/100 bo pewnie masz 100/133 a z taktowaniem asynchronicznym to ta plyta sobie najlepiej nie radzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 mam athlona xp 1600+ i niewiem jak sprawdzic czy mi on dziala z FSB na 266 bo na benchmarku pokazal mi ze chodzi z 66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 zobacz programem wcpuid ale nie mam niestety linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...