Kal-el Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 pojawily sie nowe omegi na catalystach 3.7 ===> http://downloads.driverheaven.net/omega/ra..._omega_2478.exe zapraszam do sciagania i testow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 juz sciagam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 fyrst prajz za zapłon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Już zasssssssysam 8) Zobaczymy czy coś się poprawi/pogorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 to ja jsuz ciagne. mam nadzieje, ze tez beda dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 zaraz sprawdzimy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 no; już sprawdziliście ? warto zassysać <ssanko mode on> ? czy przed instalką nowych odinstalowujecie stare czy nakładka ? i czy w panelu jest zakładka do przetaktowania core i ramu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Nie wiem panowie jak u was ale ja jestem zszokowany tymi omegami. Mój wynik w 3dmarku01 poleciał w dół, aż o 1000 pkt. 8O 3 razy testowałem, bo nie mogłem w to uwierzyć. Jednym, moim własnym słowem - NIE WARTO !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 u mnie wynik spadl o 100... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 u mnie w 3dmarku01 o 700 pkt mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 w morde, wlasnie zassalem i sie waham, czy instalowac. ma,m obecnie catalysty 3.7, bo chodzily DUZO lepiej niz ostatnie omegi. teraz te nowe.... hym.... co radzicie ? robil ktos juz kompleksowe testy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 jak masz zamjar podkręcać grafe to je zainstaluj, jak tylko tak to nie warto bo to nic nie daje (ani nie odbjera) wyniki są takje jak na 3.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Omegi schodzą na psy, zresztą nie można było się niczego po nich spodziewać, bo wyszły parę dni po premierze 3.7 i programiści nie mieli czasu, aby wycisnąć z nich siódme poty. Widzę, że wypuszczanie Omeg zaczyna polegać na tym, że mam gotowe stery do @9700 i tyle... A to sobie może zrobić każdy user za pomocą np. RivaTuner... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 kucyk - sprawdzałeś stery @9700 czy @9800 :?: bo jak widziałeś rozgraniczyli mody z powodu radków 9500 gdyż nie wszystkie poprawnie działały zmoddowane na 9800. Po drugie omegi nie tylko polegają na przeróbce @9700, u mnie np. w Jedi Academy na Catalystach 3.7 w 1280x1024 AA2x i AF8x przy karcie na default szarpało a na omegach nie szarpie - omegi to wiele ukrytych modyfikacji standarowych ustawień w sterach w celu uzyskania przede wszystkim lepszej jakości obrazu - a że rośnie wydajność przy AA i AF - cóż efekt uboczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 ...omegi to wiele ukrytych modyfikacji standarowych ustawień w sterach w celu uzyskania przede wszystkim lepszej jakości obrazu - a że rośnie wydajność przy AA i AF - cóż efekt uboczny.taaaa, tylko tak było kiedyś, a teraz... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Do D.U.P.Y te omegi, po zainstalowaniu windows XP sie uruchamial tylko do tych kresek a pozniej czarny ekran i monitor mrugal tak jak jest w czuwaniu. Juz myslalem ze bede system musial przeinstalowac, pomogl tryb awaryjni bo wrocilem do sterownikow 3.2 (najlepsze do ATI9100) i wszystko smiga dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Trochę dziwne te ostatnie omegi, wynik w 3Dmarku2001 spadł o około 2500 pkt, ale gierki (wizualnie) chodzą bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 a mi te omegi dzialaja poprawnie, wzrost w marku 2001 o 276pkt (czyli moze byc) 2003 nie testowalem, i jedno co zauwazylem to wreszcie nie ma bledow tekstor jak gram w nba live 2003 z AA a wczesniej bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 u mnie ani wzrostu ani spadku ..no tak jak pisali ze na kartach z dx 8.1 bedzie widoczny wzrost w opengl i tak jest .. a pozatym ze omegi maja lepszy obraz to ja bez nich bym wzrok straciil na castalach nie moge za nic ustawic odsiwrzania na 75hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...