Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Nie wiem dlaczego, ale gdy odpalam jakikolwiek programik do chlodzenia CPU, w glosnikach slychac trzaski, probowalem WPCREDIT wlaczyc Halt. Bylo by zarabiscie miec wlaczona ta opcje, bo temp w spoczynku spadla do 30 stopni :D , tylko ze z tymi trzaskami w glosnikach nie moge wytrzymac. Aha, mam Creative Sound Blaster Live 1024 Player, probowalem na AC 97, ale wybaczcie z takim gownem nie moge pracowac. Czy jest jakis sposob na wyeliminowanie trzeszczenia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 widze, ze za duzo ludzi chetnych do pomocy nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Na Ac97 dobrze działa czy nie?? Jak dobrze to spróbuj zmienić port pci swojej karty dzwiękowej o 2 miejsca może pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 albo zeby nie grzebac, to zmien irq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 sprobuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Zmień system operacyjny na windows NT 4.0 , windows 2000, windows XP lub na Linuxa. W tych systemach operacyjnych default-owo instrukcja halt jest włączana kiedy tylko można. Problem z głowy. :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 zonk mam aktualnie Xp'ka i temperaturka ta sama co w 98, chodzi mi o bezposrednie odwolanie do biosu za pomoca programiku WPCREDIT Jednak trzaski w glosnikach nie daja mi zycia. Pomocy PS. Zmiana slota SB Live nie pomogla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 moze nowsze 4in1 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 mam najnowsze 4.40a (p3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 nie daje mi to spokoju, musze znalezc jakies rozwiazanie :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 na dodatek ten pisk z wnetrza obudowy koszmar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 skad sciagnac WPCREDIT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 skad sciagnac WPCREDIT ? http://www.viahardware.com/download/viatweak.shtm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Xon Moze ty mi cos poradzisz, co mozna zrobic z tym fantem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 skad sciagnac WPCREDIT ? http://www.viahardware.com/download/viatweak.shtm Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Xon Moze ty mi cos poradzisz, co mozna zrobic z tym fantem? Nie wiem co zrobic na kilku plytkach mialem takie historie (kt133a) ze trzeszczalo i nic nie wymyslilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...