Maxim Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Cześć! Mam zamiar przejść z SDI na DSL 512. Czy DSL'a da sie routować na Linuxie red hat 7.2? Narazie mam na tym Sdi i wszystko spoko chodzi. Będe wdzięczny za pomoc:) Pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 da sie pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ipmasq i wszytsko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Mam już ipmasq, narazie sieć chodzi na sdi. Chodzi mi o konfiguracje DSLa pod Linuxem, czyli zainstalowanie modemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...