kikus Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Mam problem. Czy jest jakas karta do 100 zl lepsza od creative sb live 5.1 ?? Jak tak to jaka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 znowu sie zaczyna czy Ty kiedys przestaniec miec problemy???? 99% zakładanych przez Ciebie topiców zaczyna sie mniej wiecej tak samo- mam problem , pomózcie itp NIE WSTYD CI?? PS.po co dwa identyczne tematy zakładasz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 eh...sorry ale tweak.pl ma bardzo wolny serwer i klikam kilka razy na "wyślij" bo mi sie wgrywa np. wyslanie 10 min.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 eh...sorry ale tweak.pl ma bardzo wolny serwer i klikam kilka razy na "wyślij" bo mi sie wgrywa np. wyslanie 10 min.... A nie masz czasami wolnego lacza, bo mi tweak.pl zapierdziela jak maly samochodzik :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Ja jade na modemie 46.6Kb/s i jakoś specjalnie nie narzekam. Co do karty to masz coś do SB Live 5.1 :?: :evil: :D :lol: hehe Joke Nie no chyba nic nie ma lepszego imho ale ten SB jest naprawde dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 eh...sorry ale tweak.pl ma bardzo wolny serwer i klikam kilka razy na "wyślij" bo mi sie wgrywa np. wyslanie 10 min.... DLatego sie nie klika kilka razy tylko zawsze jeden raz i to zawsze wystarczy (mozna otworzyc drugie okno i sprawdzic czy wiadomosc jest) i nawet jesli pojawia sie komunikat o tym ze strony nie ma to wtedy tez post zostanie wyslany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...