ania milczak Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Czesc chlopaki! Mam straszny problem z odtwarzaniem filmow z dvd. Mam jakiegos power dvd xp ale niestety nic nie moge zobaczyc, bo za kazdym raze jak probuje wlaczyc film to wyswietla mi komunikat ze tv out jest wlaczone. Ja nie uzywam tego tv out i chce obejzec sobie cos na monitorku. Wiecie co z tym zrobic? Moze inny program polecicie? Buziaki, hej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 Spróbuj otworzyć film przez Media Playera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_24 Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 jaką nasz kartę grafiki jeżeli nvidia to w własciwościach ekanu masz zakładkę nview -tam wyłącz tv out i powinno działać jeżeli ati to poczekaj jak się wypowie jakiś użytkownik tej karty nie będę zgadywał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 jaką nasz kartę grafiki jeżeli nvidia to w własciwościach ekanu masz zakładkę nview -tam wyłącz tv out i powinno działać jeżeli ati to poczekaj jak się wypowie jakiś użytkownik tej karty nie będę zgadywał :D Przy nVidii akurat można skorzystać z opcji Macro off w TVTool, ponieważ takie komunikaty bywają związane z zabezpieczeniami płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 A jak ja malem taki problem to ciiiiiiiiiiiiisza byla do samego konca. U mnie pomogla zmiana wersji PowerDVD na 5.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania milczak Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Na samiutkim poczatku probowalam Media Playera i zwyczajnie nie poszlo. Co do zakladki nview to klikalam tam jak sie dalo ale nic sie nie zmienilo. TVTOOL nie znam. Natomiast co do samej karty to wydaje mi sie ze mam geforce 2 mx, ale nie jestem pewna. Wszystko jeszcze raz przestudiuje jak wroce do domu z wakacji. Dzieki za pomoc, calusy dla was wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...